עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by itelweb,

[ right]well first of all i have to say "sorry" that my review is in english, i just landed in the U.s and got my player and i promise that in the seconde ill get back ill write a review in hebrow, but for now if someone wants to translate it ill be happy. so, first lets start of with the technical data.. this is the Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player and it holds about 10,000 songs... so first ill write the things i likedtehn the things i didnt, so, lets start: good things: the storge value is grate and campering bang for buck its about 80$ per gig, so thats very good, at leest for me. seconde things, it looks COOL!!!!!!!!! i would even dare to say it looks better…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by david32,

מה דעתכם עליה? לא ממש מצאתי סקירות עליה בגוגל.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL5322_10_GB_CONSUMER/widescreen-flat-TV+32PFL5322-10

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by wesam1,

כותרת...........

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. לא יודע ממתי הדבר קיים, אבל זה סתם מבדקון נחמד (גם אם מעט גימיקי ולא מורכב למדי) ואתגר חביב לחובבי האודיו: https://www.goldenears.philips.com/en/introduction.html בהצלחה (:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by achiya1,

הבנתי שכמו בכל דבר יש גם הרבה אכזבות מהערכה של לוג'יטק והמליצו לי בכיוון של הפיילוט גם מכיוון שהוא זול יותר . הנתונים בערך אותו דבר . מה באמת עדיף גם ביחס להבדלי המחיר ? להרבה כאן יש לוג'יטק אני כבר יודע אולי מישהו כאן עם פיילוט במקרה?

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by gdilan,

מאתר PDApoint.net פירסמתי את זה בעמוד הראשי של האתר אבל הייתי חייב גם כאן אז מה מקבלים ? 1. Harddrive assembly - how does it work: for example install a hdd 60 gigabyte sized. 2. Replace the storage battery with a new or stronger 2200 mAh one. So you have 29 hours enjoyment non stop. A lot of fun with your new pimped IRIVER http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWN%3AIT&rd=1 לא יודע אבל תהנו בכל מקרה ישי

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by ShayAmar,

בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by Moshiko Maman,

היי שאלה למומחים מתלבט בין pioneer lx304 לבין Yamaha rx-v6a תודה מראש לכל העונים.

12. Started by shkaf,

בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent יעשה את העבודה המלצות?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by AngelDust,

קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by noam12,

סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם ה-DVD שלי. כמו שכתבתי כבר הדגם הוא Pioneer DV-300S. גירסת ה-firmware היא YGA7110A.BIN וזה עודכן אתמול, ולפני זה היה YGA7301A.BIN המפורסם. הבעיה היא בניגון סרטים שאורכם יותר גדולה משעה.. שזה בעצם כל סרט רגיל כעבור שעה וקצת הנגן פשוט מכבה את הסרט וחוזר לתפריט הראשי. זה קורה כל הזמן. אם אני מריץ סדרות או משהו שאורך הסרט קצר משעה - אין בעיות בכלל. רציתי לציין שהסרטים האלה מתנגנים חלק, בלי גמגומים ואז פשוט מתכבים. שמתי לב לעוד משהו. כל הסרטים שמתכבים אחרי שעה - אי אפשר לעשות קפיצה למקום כלשהו בסרט (seeking). הוא נותן שגיאה שהפעולה הזאת לא מאושרת, כלומר זאת אינדיקציה מבחינתי שהסרט הולך לעצור אחרי שעה. אני כבר כתבתי לתמיכה הטכנית. עדיין לא קבלתי…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by dbx22,

אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by evman007,

מישהו מכיר את המגבר הזה אולי? אני יכול להשיג אותו ב700 שקל ואני מתכוון לחבר אליו את הרמקולים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5650&gsid=10-4

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by NIR-T,

שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by zerocool15,

שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. ערב טוב יש לי רסיבר pioneer vsx521 שמחובר לכרטיס מסך HD5870 דרך HDMI. בסרטים אני מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים ב-5.1 אבל במשחקים אני מקבל רק סטראו(PCM ברסיבר) גם אחרי שאני מגדיר במשחק עצמו 5.1 ערוצים. המשחקים שניסיתי הם: need for speed the run, battlefield 2,call of duty modern warfare 3 .כולם תומכים ב-5.1. אני לא מבין מה ההגיון שבסרטים אני מקבל 5.1 אבל במשחקים לא. חרשתי פורומים בחו"ל לא מצאתי תשובה. מה לעשות? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Snir999,

אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by levimadman,

רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.

24. כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2

25. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש מהאתר הנ"ל (כתובתו: http://www.planetminidisc.com) לפי הבנתי הוא שולח לארץ, ורציתי לשאול: 1. האם הוא אמין, האם אפשר לסמוך עליו? 2. מהם הצעדים שעליי לנקוט על מנת להזמין אותו (מה צריך לעשות במכס וכו')? 3. וכמו כן, למיטב הבנתי אין מס על אוזניות ונגן MP3 חוץ ממע"מ, האם תוכלו לאשר זאת? -בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.