אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני חדש פה בפורום דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב? מה דעתכם עליה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881 היא HD Ready נראה לכם שזה יספיק לי? או זאת : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789 שהיא מתאימה לתקציב שלי בול והיא FULL HD ויש חנות ליד הבית שלי... תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים יש לי טלויזית TOSHIBA האם אפשר לחבר אותה LCD 32 למחשב באמצעות יציאת DVI-D כדי לצפות בסרטים מהמחשב לטלויזיה ובמקביל לחבר את הצג של המחשב באמצעות D-SUB ולראות במקביל (לעבוד על המחשב במקביל לצפיה בטלויזיה) יש לי לוח AM2NPV-VM של אסוס עם רטיס מסך אינטגרלי 6150 תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
על איזה מינידיסק אתם ממליצים בין 800-1000 שקל? שיהיה גם עם שלט. תודה חובה שיהיה לקנייה בארץ, אין לי אף "שליח" בחו"ל, ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מכס.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם ישנה חסימה של ווליום בIRIVER H10 20GB?- האם זה רק באירופאי קיים או בשניהם? תודה ענקית, מתכנן רכישה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעקבות שדרוג חיצוני ופנימי (VW REPRESENT) שאני מעביר לרכב, אני חושב עכשיו על הצעד הבא- שידרוג המערכת, רדיו דיסק קורא צרובים\MP3 + זוג רמקולים קדמיים. ויש לי שאלה, מה עדיף מבחינת האיכות, איך כדאי לחלק את התקציב הדל של 800 שקל? כי ב500 שקל אפשר לקנות זוג רמקולים טובים של מורל\רוקפורד אבל מקור ג'נרי ב300 שקל. וב 600 שקל אפשר לקנות מקור נחמד שלפיוניר לדוגמה אבל רמקולים של קנווד ב 200 שקל. היתי מחלק בחצי חצי, אבל ב400 שקל למקור הוא בכל מקרה יהיה ג'נרי אז עדיף לחסוך ולהוסיף לרמקולים. מצד שני כואב לי לקנות מקור ג'נרי, יותר בגלל איכות ההרכבה, הנדסת אנוש, מראה, התמודדות עם קפיצות ולא בגלל האיכות, במכשירים כאלה יש יותר מדי מקום לבעיות X: מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות\עצות?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת 4.1 ויש לי כבר מערכת 2.1. אני יכול לחבר את שינהם לכרטיס ולקבל סאונד כאילו חיברתה לכרטיס מערכת אחת של 6.2? בבקשה רק מי שמבין שיענה. תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה והחלטתי לחדש את אפשרויות הסאונד שלי. מחפש רמקולים למחשב, שמשמש למשחקים אבל בזמן האחרון רוב הזמן אני עם אזניות (ככה כשיש ילד קטן בבית). מחפש גם רמקולים ל-HTPC שיש לי בסלון שמשמש לסרטים וקצת משחקים, יש מרחק של כ-4 מטר מהטלויזיה מחפש רמקולים 2.1 כי לא רוצה להעביר כבלים בכל הבית. התקציב להכל הוא כ-1000ש"ח עם אפשרות לחרוג בעד 300 ש"ח, כמובן שרוב התקציב אמור ללכת לכיוון ה-HTPC
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שאלה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-