עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ezx,

יש לי creative extigy הוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;D

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by dominic16,

אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Gohan,

אני גיימר שמשחק כל היום (CS) ואני רוצה לקנות אוזניות טובות (טובות מאוד) אני יכול להוציא עד 300 שקל. ואני רוצה סאונד טוב. נ.ב אם ממש צריך אני יכול הוציא גם 350שקל. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by demultiplexer,

מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. באמזון הם נמכרות בערך ב50$. http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX-300-Ear-Canal-Earphone-CX300-Silver_W0QQitemZ200004305935QQihZ010QQcategoryZ3274QQrdZ1QQcmdZViewItem והוא שולח את זה לישראל. בד"כ הייתי ישר מסווג את זה תחת - זיופים. אבל הביקרות שלו מאד חיוביות. אם זה זיוף, אני יכול להפעיל את הביטוח של PAYPAL?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bobby323,

גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ido-nava,

שלוםא ני מחפש LCD או פלזמה (עדיין לא החלטתי מה לקחת) עד מחיר של 13K. הטלויזה תשתמש בעיקר לצפייה ביס ו הוט לפעמים דיוידי ולפעמים PS2. לפי מה שהכבנתי טלוויזיות פלזמה משך חייהם 15 אלף שעות וטלויזיות אל סי די 60 אלף שעות? עם מישהו יכול להביא לי שתי דגמים מומלצים של טלוזית LCD וטלוויזית פלזמה ויגיד לי מה ההבדלים העיקריים בינהם אני ישמח! תודה רבה, עידו.

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Chymes,

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי. יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת). אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן) תודה מראש על הסבלנות.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם,לאחר קריאת הביקורת של אנטולי : http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67 הנני מעוניין לקנות את הרמקולים SOLO6C אשר ישמשו אותי בעיקר למוזיקת טראנס כמו: השאלות שלי אליכם הם: א. האם אלו הרמקולים הכי ממולצים כיום במחיר הנתון?אינני מעוניין לחפש ביד שניה,או לקנות רצפתיים\מדפיים וכו'.. ב.האם כרטיס קול עד 500 ש"ח יהיה מתאים לרמקולים?ואיזה כרטיס קול? ולשאלה הכי חשובה : ג.אם אני אניח את הרמקולים האלה מעל הארון במרחק של 2 מטר אחד מהשני ובגובה של 85 ס"מ מעליי זה יהיה בסדר והם עדיין יפיקו את המירב? אני עכשיו נוסע לחנות לשמוע את הרמקולים לפני הקניה,לכן בנתיים אני רוצה לברר איתכם מה מתאים לרמקולים האלו לפני שאני קונה. תשובות מהירות יתקבלו בברכה תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by TNTx2,

שלום. חיברתי את המחשב לטלוויזיה LCD שהיא רחבה.... איך אני עושה שהתמונה של המחשב תתאים לטלוויזיה? יש לי 5200 אם זה עוזר...

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by ravid,

היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The Ball,

קניתי את המכשיר היום אחרי המלצות רבות של אנשים מהפורום. נתחיל עם זה שהוא לא בא עם שנאי. המוכר אמר לי שהוא לא בא עם זה למרות שבחוברת הוראות כתוב אחרת.. זה נכון? בנוסף הוא אמר לי שכשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה- usb, הוא מטעין אותו אוטומטית. למרות שעל צג המכשיר כתוב "connected" הוא באמת מטעין אותו? ובמקרה וכן, כמה זמן אמורה להמשך הטעינה הראשונה? כי כל מה שכתוב בחוברת שמקסימום טעינה זה 6 שעות עד שהבטריה מלאה, אבל לא כתוב כמה צריך להטעין בפעם הראשונה. אחרי העתקת השירים, אין לי מושג איך אני אמור להוציא את המכשיר. בחוברת ההוראות ממש מסבירים את זה לא ברור.. (מערכת הפעלה xp) מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני כזה מטומטם ועצלן!! יש לי את האייפוד כבר שנה ו...שבועיים. בקיצור הוא בסדר גמור אבל יש בעיה במהירות העברת שירים שהיא מאוד איטית! וזה כבר חצי שנה ככה, חצי שנה!! וכבר דיברתי איתם (עם ידע) ותמיד אמרו לי לשלוח אותו. אבל תמיד סמכתי על האחריות! ואמרתי שאני אעשה את זה מתישהוא... אבל אני כזה עצלן! לידע כללי יש לי את ה g3 עם ה 30 ג'יגה מארה"ב. (בזמנו 540$) מתי נזכרתי לשלוח את הקטן הזה? שלשום - והיום בבוקר מתקשרים אלי מידע ואומרים לי שאין לי אחריות ובלה בלה בלה (כאילו שלא ידעתי..), ורק הצעת מחיר (!) עולה לי 200+ שקל וזה עוד בלי תיקון זה רק עצם הבדיקה (תיקון יעלה לא פחות) תוסיפו על זה משלוח הלוך ושוב עד חיפה + כבל חדש שאני כנראה צריך (עוד איזה 300 שקל) מה קיבלנו? קרוב ל 1000 שקל ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by LaCostE,

בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by Rafi921,

רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים (סרטי HD MKV), שמיעת מוסיקה ומשחקים אם יש צורך וכדאי אפשר לחרוג עד 100 שקל בטווח המחיר הזה ראיתי מספר דגמים: SonicGear EVO 3 pro SonicGear EVO 7 Altec Lansing VS4121 Creative I-Trigue 3220 איזה מהם לקחת? יש דגם יותר מומלץ? שאלה נוספת: הכרטיס הקול שלי מובנה בלוח אם הדגם של ה CODEC הוא ALC888 של realtec האם כדאי לי לקנות כרטיס קול חיצוני? ואיזה? איך כדאי למקם את הרמקולים? תודה

25. Started by Coca Cola,

אז שלום לכולם אוטוטו מגיעה קניה של המחשב החדש =] כדי לא לבזבז זמן אני כבר רוצה לדעת איזה אוזניות +מיקרופון (לא הדסט.. שיהיה בנפרד כי אני רוצה להאזין גם למוזיקה איתן) הכי טוב עד 400 ש"ח (אם יש טוב יותר ולא בהרבה יותר יקר שמשתלם יותר תודיעו בבקשה ) אהבתי את הזלמן,http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 קראתי ביקורות ונראה שהן די טובות, יש עוד במחירים האלה? משהו טוב? ד"א רצוי מאוד אוזניות שיהיה ניתן איתן גם לשמוע מוזיקה כמו שצריך תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.