אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! כבר קיבלתי פה המלצות בנושא דומה, אבל הדרישות שלי השתנו טיפה: אני רוצה לעשות מערכת סאונד טובה למשחקים וקצת שמיעת מוסיקה. אני חושב לקנות את האודיג'י 2 ZS, אולי את ה2 הרגיל, אבל לא פחות מזה. עכשיו בא עניין הרמקולים: אני לא יודע מה עדיף, או לקנות מערכת סראונד טובה (אני רוצה איכות טובה), או מערכת 2.1 טובה, שתיהם בהמלצתכם כמובן... השימוש העיקרי, כאמור, יהיה משחקים. האם המשחקים משתמשים בסראונד? כי אם לא אני אלך על מערכת 2.1, כי אני לא הולך לראות DVD על המחשב. בקיצור, אני צריך המלצה לרמקולים טובים לצרכים הנ"ל במחיר לא מוגזם (איזה 1000 ש"ח גג לרמקולים...). אם המחיר נמוך לסראונד, נלך על איזה 2.1 טוב... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים לווינים ואני רוצה לחזק אותה קצת מה אתם אומרים על הבוס 161 לינק: http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1294 האם הרמקולים האלה טובים ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה... אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)... הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה: http://icebreak.zickel.net/riompio/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן- אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק). הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו. תודה רבה רבה מראש, עמית
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין שהנגן יהיה קטן, וקל. אני מעוניין שגם העוצמה המקסימלית יותר חזקה מהסביבה והאיכות תהיה גבוהה. אם האוזניות שבאות איתו טובות - סבבה, אם לא, לא נורא. חשוב מסך - ושיהיה זוהר. אני מעוניין בזמן סוללה ארוך ובזמן טעינה קצר כמה שיותר. עכשיו, הוא ישומש בעיקר לספורט (בעיקר ריצות, וגם מכשירים, בחדר כושר ולפעמים גם בחוץ), וגם לטיולים. מהנ''ל ניתן להפיק כמה שאלות: - האם שווה לי ללכת על נגן Flash במקום, וגם ככה להקטין את התקציב שלי? (מה היתרונות של זיכרון על הארדיסק?) - על איזה דגם, חברה כדאי לי ללכת? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-