אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום רב, מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון, פרמטרים לבחירה: 1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר) 2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר). 3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. 4. תלת מימד רצוי למראות שאני לא ממש מבין בזה.5. השקעה- עד 10,000 ש"ח. כמובן שמחפש את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר. השאלה הראשונה מה גודל מסך שאני צריך האם 46-50 מספיק או שאפשר ללכת על 55-59 אינץ? :s05: בתודה מראש, ניר [/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי DVD SD 1850 של טושיבה ויש לו יציאה קואקסלית בלבד. עכשיו אני לא מבין גדול ביציאות וממה שקראתי באינטרנט (ולא כ"כ הבנתי) זה שההתנגדות של האופטי נמוכה יותר (אבל באמת כבל של מטר מה כבר ההבדל) ושבאופטי זה עובר בצורה של אור משמע יש מקודד ביציאה מה- DVD ומפענח ברסיבר. אני יודע שאצל חבר שלי על ה- RX-V430 הכניסה האופטית מזהה באופן אוט' את סוג שיטת השידור של הסרט(DTS,DD...). זה כבר יותר בנושא של נוחות אבל עדיין רציתי לדעת האם כניסה קואקסלית מניבה את אותן הפירות. ובכלל האם שווה לי להחליף לDVD עם יציאה אופטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי להחליפו בנגן של IRIVER H10 6GB? (ולקבל כמובן זיכוי על כך) פשוט הIRIVER לא קורא וידאו, בניגוד לנגן של סאנדיסק.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 6 כניסות בכרטיס קול המובנה אפשר לחבר גם רמקולים(פשוטים) וגם אוזניות ביחד? **שניהם ורודים** וממה שהצלחתי להבין שאני יכול או זה או זה אין לי יציאות קדמיות במארז
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתבלט מאוד בין 2 טלוויזיות. LG LM671Y SAMSUNG 46ES6800 שניהן עולות פחות או יותר אותו הדבר. אני מודע להבדל בשיטת התלת מימד האקטיבית והפסיבית למרות שלא התנסיתי באף אחת מן השיטות. מישהו יכול לחוות את דעתו? לא צריך להתייחס לתלת מימד אלה לשאר התכונות של הטלוויזיות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. האם קיימים כאלה שהם 2.1 או 2.0? אני יודע שללוג'יטק Z10 יש קיצורי מדיה אך אין לו שלט, ול-X13 של מיקרולאב יש שלט אך אין לו קיצורי מדיה. האם יש כאלה בטווח של עד 1000 ש"ח? עריכה: ראיתי משהו של לוג'יטק, אך זה לנייד וזה בהספק של 4W. אז לא אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ל-Microlab FC330 שלי יש כיסוי בד, אני רואה תמונות של אותם הרמקולים רק ללא הכיסוי. זה משנה? אני מדבר על זה: לעומת זה:
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי minix neo X8 וכמה התאכזבתי כשגיליתי שאי אפשר לראות בו נטפליקס בHD. איזה סטרימר כן מומלץ עבור נטפליקס? מחיפוש באינטרנט ראיתי המלצות על Amazon Fire, Apple TV, Roku אבל אני לא יודע מה מזה רלוונטי לארץ ובטח המחירים שונים לגמרי. גם, האם יש סטרימר שאוכל להשתמש ב Air Mouse שלי איתו (קניתי עם ה Minix)? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/8/7/f/c/4/87fc447e45c6a6714d68e786e4204c6c_full.jpg זה... כלי צבאי
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לחובבי האודיו, כפי שנכתב בכותרת, אני מעוניין באזניות איכותיות לפעילות ספורטיבית [הליכה/ריצה בחוף הים] עבור נגן ה MP3 שברשותי - IAudio של Cowon. אני משתמש לאחרונה באוזניות המקוריות של הנגן, אך הן אינן נוחות. הקיבוע של האוזניות באוזניים אינה נוחה ואינה אטומה לרעשים. לכן אני רוצה באזניות שיהיו מקובעות איכשהו באופן נוח באוזניים בזמן הפעילות הגופנית, עם דגש עליון לאיכות הצליל - Sound. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-