עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oriel0018,

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by eladbu,

או סוף כל סוף כתבה עילגת לא פרטנית שיטחית ברמות ובעיברית! על ה IAUDIO X5L אולי שמישהו פה באתר יקח תמכשיר ויעשה עליו איזה כתבה משובחת? http://computers.walla.co.il/?w=/4/786839

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by froggy,

שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by michaelgr,

שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Gilzo,

שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by mich4el,

שלום, כרגע יש לי את הרמקולים 2.1 של מיקרולאב FC-330. לפי דעתי האיכות שלהם נהדרת ביחס למחיר הנמוך אבל יש איתם בעייה שקיימת מאז שקניתי אותם - זמזומים מהסטלייט השמאלי. לכן, חשבתי לאחרונה אולי לשדרג לרמקולים חדשים ולהעלות את התקציב. ראיתי באתר את הביקורת על הSOLO 6C של מיקרולאב, והביקורת משבחת אותם. השאלה שלי היא: אני שומע בעיקר היפ הופ וראפ, ושירים שבדרך כלל הבאס בהם יותר דומיננטי - מערכת ללא סאב כמו הסולו תתאים לשירים הללו? אני ארגיש מחסור בבאס אם אני יעבור ממערכת עם סאב לאחת ללא סאב? (אני גם משחק משחקי FPS בקביעות ורואה סרטים לעיתים קרובות) בנוסף, גם תהיתי לעצמי אם יש טעם בכלל לחשוב על כרטיס אודיו נפרד כי עד עכשיו אני חי מצויין עם הכרטיס המובנה בלוח אם. חשוב לי להדגיש שאני…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by TrancEnergY,

שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ronald19801,

אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by David_Beckham,

אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BONO,

יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: ‏‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם: ‏ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E‎ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black‎ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by SilverHawk,

אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???

15. Started by Danny6,

יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dropc,

אחרי חפירה באינטרנט וכאן בפורום ואינסוף המלצות. החלטתי לנסות אותם. הכי זול שמצאתי זה באחד השרשורים כאן: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones ואחר כך באמזון ב- 40.98$ דולר. מה שהכי צורם לי ב- mymemory, שרשום שם אחריות 6 חודשים בניגוד לכך באתרים האחרים האחריות היא לכל החיים. מישהו רכש משם והאם יש אמת בדבר ולמה? ואיך החנות הזו בכלל? אמינה\מומלצת? האם הערכה ב-mymemory מגיעה עם ה-case? זה מקורי 100%? אחריות לכל החיים? חסר באתר שלהם מידע. מקווה לשמוע מבעלי הניסיון. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אשמח לעזרה מכיוון שאין לי הרבה הבנה בתחום הטלויזיות. אני מעוניין בטלויזיה חדשה בגדלים בין 50 ל-55 אינצ'. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח פלוס מינוס (ניתן לתזוזות קלות במידה ושווה את זה). אני כבר די מבולבל בין כל הסמארט טיוי, 4K, וכו... חשוב לי בעיקר שיראו הכי טוב את השידורים הרגילים של הוט. תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Kremb0,

בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז ככה, יש לי סנהייזר MX-350 שעבדו עד שהבננה שלהם התחילה להידפק היא נהרסה לגמריי והאוזניות הפסיקו לעבוד. אני חתכתי אותה ורציתי להחליף בבננה של אוזניות אחרות שעובדות. אני לא יודע איך עושים את זה ככה שכל העסק הזה לא עבד. האם זה אפשרי בכלל או שחבל על המאמץ? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Play,

שלום חברי הפורום, לפני כשבוע-שבועיים קניתי מחשב נייד של דל ( Inspiron Mini 1012 ).. הבעיה היא לא עם המחשב אלא אם NEXTOP...עבר די הרבה זמן מאז שקניתי את המחשב ואפילו לא קיבלתי שיחת טלפון אחת מהם לגבי המחשב. וגם כשאני מנסה להתקשר אליהם תמיד עונה לי נציגה של "שירות ההודעות" (שהיא לא קשורה לחברה) ואומרת לי להשאיר פרטים...ומה שמצחיק זה שהם לא חוזרים אלי. אז למישהו יש מושג מה הולך איתם? הם פשטו רגל או משהו כזה? אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכל הידענים, אני מעוניין להפוך את מכשיר הטלפון שלי (נוקיה 6230) למכשיר MP3. רכשתי כבר את המחבר המיוחד (pop-port to 3.5 jack) וכמו כן כרטיס MMC בגודל 1GB. כל שנותר הוא רק אוזניות טובות והרי ההתלבטות: מכיוון שאני רוצה לנטרל רעשי רקע אנחנו נדון אך ורק בדגמי ה in-ear ואבקש את עזרתכם בבחירת מלך הin-ear. הדגמים: Creative EP630 or EP635 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397 Sony MDR-EX51 / 71 / 81 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4035112&JRSource=nsa&nsa=1 Sennheiser CX300 http://stores.tomshardware.com/search_getprod.php/masterid=17002338// Koss spark plug or The plug http://www.zap.co.il/mod…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by sweedy12,

היי, אני מתכוון לקחת איתי לטיול תרמילאות ארוך (כחצי שנה) אוזניות. כרגע יש ברשותי BEATS STUDIO, בעלות קשת מעט סדוקה. אילו אוזניות הייתם ממליצים לי לרכוש לטיול? חשבתי על ה-MIXR אבל אני פתוח לרעיונות, והתקציב שלי מטפס בערך עד 800 שקלים (עם עדיפות ל-500 ומטה). בנוסף, יש אפשרות לרכוש אוזניות MIXR מ-KSP ב-450 ש"ח (נאמר לי שהן אחרי החלפת רכיב או משהו בסגנון) - הייתם ממליצים? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים