אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שני המערכת באותו תווח מחירים (1100-1200 שח) ל ADA880 אין סנטר פיזי ועל פי מה שהבנתי היא לא תומכת ב 4.1 אבל החברה יותר ידוע והעוצמה יותר גדולה (80W RMS) מצד שני Aztech בעל סנטר פיזי וגם תומך ב 4.1 אבל החברה פחות ידוע והעוצמה יותר נמוכה (58W RMS) נתונים תכניים של ADA880: Total Audio Output: 80 Watts RMS Frequency Response: 20 Hz-20 kHz Input Impedance: >10K Ohms Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: S/PDIF Satellite Power: 40 Watts RMS (10 watts per driver) at 0.1% THD Subwoofer Power: 40 Watts at 0.1% THD Signal To Noise Ratio (SNR): >70dB Aztech: 58 Watts RMS Output Power Five 7 Watts RMS, 4 Ohms Satellite Speakers One 23 Watts RMS, 5…
-
זה? גם שמעתי שאסור להשים את הכבל של האדיו קרוב לכבלים אחרים כי אז נוצרות ההפרעות האלה (מן רעש מעצבן כזה ברקע) הא ועוד משו הדרייברים של הכרטיס מסך לא תמיד מזהים את הטלויזיה משל אם אני מעביר את התצוגה למסך אז הטלויזיה נעלמת והיא חוזרת רק כשאני עושה כמה פעמים detect displays למה זה?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי ששמעתי במפגש את הקטע הזה עם הגראדו ואני חייב לציין שהאוזניות האלה נשמעו מדהים איתם אבל כמובן שלכל שאר הסגנונות הם היו נוראיות.. במקרה מצאתי את הקטע בחמור וחשבתי להביא לכם.. אני זוכר שכמה שאלו על קבצי שמע כדי לבדוק את המערכת או חיפשו את הפורמט המתאים אז הנה העלתי במיוחד לפורום. אצלי באוזניות הקטע נשמע יותר טוב מכל שאר השירים שיש לי במחשב http://www.fileflyer.com/view/viEnSAo עריכה: כמו שIG אמר , קליק ימני על download ואז שמירה בשם עריכה שניה: למי שרוצה את הקובץ מוקטן IG קיבץ והעלה שוב: http://www.mytempdir.com/1366335
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש פה בפורום בנושא וכמעט אין המלצות על אלחוטיות, בייחוד על כאלה שיתאימו גם לספורט כמו ריצה וחד"כ. הדגמים היחידים שראיתי שדיברו עליהם פה הם Jaybird Blue buds X שיקרות לי מדי ו-Jabra sport שטווח הביקורות עליהם באמאזון לא מרשים במיוחד (3 כוכבים מתוך 630 דירוגים). אז אשמח לעזרתכם במציאת דגם מומלץ, כאשר התקציב הוא כמו שצוין ואני קונה בארה"ב. מבחינת איכות המוזיקה - כמובן שאשמח לטוב ביותר שאפשרא להשיג במחיר הזה, אבל אני לא אודיופיל או משהו בסגנון. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרה מכיוון שאין לי הרבה הבנה בתחום הטלויזיות. אני מעוניין בטלויזיה חדשה בגדלים בין 50 ל-55 אינצ'. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח פלוס מינוס (ניתן לתזוזות קלות במידה ושווה את זה). אני כבר די מבולבל בין כל הסמארט טיוי, 4K, וכו... חשוב לי בעיקר שיראו הכי טוב את השידורים הרגילים של הוט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה המון אנשים ששואלים איזה נגן שווה לקנות בתקציב הזה של עד 600 שקל אז אני החלתתי לקחת את התקציב הזה של 600 שקל כולל משלוח והגעתי לכמות כסף של 560 שקל כולל משלוח הנה הביקורת אליו בהתחלה קצת תמונות sandisk512 זה כול החבילה שקיבלתי:נגן+אוזניות+בטריה+נרתיק +רצועה שאני לא כל כך יודע מה המשמעות שלה אולי מישהו יעוזר לי ?? זה הנגן ככה הוא נראה שהוא מכובה זה הנגן שהוא נדלק וזה כבר שהוא מנגן הנה תמונה אם פרופורציה של הנגן אם עט וזה הנגן בתוך היד שלי תראו איזה פיצי הואאאא אז ככה הנה חוות הדעת שלי לגבי המכשיר גם דברים טובים וגם דברים שהיו יכולים לשפר את המכשיר הזה הדברים הטובים (יתרונות) המהירות שלו זה USB 2 שזה יתרון גדול אתם תראו לבד …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55780=57233&pageInfo=1 בבקשה תאמרו לי לפחות 4 ... אני מדפיס והולך .. מה שיהיה אני יקנה מפה או שמות אמרתם איכות שמעתי לכם העלתי את התקציב שלי לה 600 700 שח . נתתם לי שמות טובים אבל בקריאת תגובות של הקונים ! כמה שהאיכות טובה הם לא קוראים עברית ! ואי אפשר לעביר בין תיקיות וצריך בטריה לרדיו נפרדת !!!!!אני משלם700 שח אני מצפה שיהיה את כל זה האמת .
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל הידענים, אני מעוניין להפוך את מכשיר הטלפון שלי (נוקיה 6230) למכשיר MP3. רכשתי כבר את המחבר המיוחד (pop-port to 3.5 jack) וכמו כן כרטיס MMC בגודל 1GB. כל שנותר הוא רק אוזניות טובות והרי ההתלבטות: מכיוון שאני רוצה לנטרל רעשי רקע אנחנו נדון אך ורק בדגמי ה in-ear ואבקש את עזרתכם בבחירת מלך הin-ear. הדגמים: Creative EP630 or EP635 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397 Sony MDR-EX51 / 71 / 81 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4035112&JRSource=nsa&nsa=1 Sennheiser CX300 http://stores.tomshardware.com/search_getprod.php/masterid=17002338// Koss spark plug or The plug http://www.zap.co.il/mod…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס קול הוא צריך לקנות כדי לחבר את האורגן שלו למחשב. האורגן שלו הוא של YAMAHA, והוא אורגן אוריינטלי (צלילים ים תיכוניים). הוא גם אמר לי שהאורגן מיועד לחיבור למחשב כי יש לו כבל של 15 פינים (זכר) שהוא אמור לחבר למחשב, והוא קיבל איתו גם דיסק לעריכת מוזיקה- משמע שהתכונה כן קיימת באורגן. רציתי שתגידו לי איזה באיזה כרטיס קול קיים כזה חיבור (15 פינים נקבה) שמתאים לחיבור האורגן. אני לא צריך משהו מיוחד ומקצועי, הכי פשוט ורצוי שיהיה משהו שדיי נפוץ בחנויות "שכונתיות" על מנת שהוא יקנה באיזור מגוריו. אם ממש אין ברירה נמצא כבר איך להביא את זה מ-PCH, אבל רצוי משהו נפוץ. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-