אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בחול נגן creative zentouch 20g לפני שנה. אתמול רציתי לעדכן את הfirmware שלו (תוכנה של הנגן) והכל הלך חלק עד אמצע תהליך שהוא הפסיק. לבנתיים הוא מחק לי את התוכנה שהייתה קיימת.בקיצור פירמט לי את כל הנגן.והקטע שהמחשב מזהה אותו אבל עם קיבולת של 20 מגה בלבד. אבל התוכנת עדכון לא מזהה נגן. ואפילו הטעינה שלו בusb לא מתבצעת. אם משהוא יכול לעזור לי בנדון, זה יהיה מאוד נחמד. או אם משהוא יודע אם יש בית קריאייטיב בארץ או מעבדת תיקונים או משהוא. נראה לי שהאחריות שלו לא תקפה בארץ ואין לי בעיה לשלם. בבקשההההה תעזרוווווווו ליייי.
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי רסיבר pioneer vsx521 שמחובר לכרטיס מסך HD5870 דרך HDMI. בסרטים אני מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים ב-5.1 אבל במשחקים אני מקבל רק סטראו(PCM ברסיבר) גם אחרי שאני מגדיר במשחק עצמו 5.1 ערוצים. המשחקים שניסיתי הם: need for speed the run, battlefield 2,call of duty modern warfare 3 .כולם תומכים ב-5.1. אני לא מבין מה ההגיון שבסרטים אני מקבל 5.1 אבל במשחקים לא. חרשתי פורומים בחו"ל לא מצאתי תשובה. מה לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של קריאייטיב S750 - החיבור הוא חיבור PL 3.5mm אז אני אצטרך כרטיס עם חיבורים כאלו.. כמובן שאם יש עוד חיבורים אני אשמח.. כרגע אני עם asus xonar d2x ואני לא מרוצה מהדרייבר שלו לחלונות 7 64 ביט.. הדרייבר מאד לא יציב ונוטה לקרוס כל כמה ימים אני מחפש כרטיס ברמה דומה ואולי אפילו יותר טוב.. כמובן שתומך ב 7.1 (לא וירטואלי ! ) מוכן להשקיע עד 2000 שקל (כן אני יודע זה הרבה) אבל אני חייב סאונד נקי "וקריספי" כמו כן שהעוצמה שלו תהיה גבוהה.. בררתי על כרטיסים של קריאייטיב אבל בעוצמה שלהם (מבחינת הספק הווליום שהם מספקים) הם פחותים מהאסוס כמו כן אני אשמח אם לכרטיס תהיה אפשרות הקלטה ממקורות pl לגיטרה וכו' (למרות שלא קריטי אם אין) אני לא משתמש ברסיבר\מגבר ככה שהכל יחובר יש…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום :asthanos: אני חושב לקנות רמקולים וכרטיס קול אבל אני מתלבט מה לקנות. יש לי תקציב של עד 1150 שח ואני רוצה רמקולים סראוונד 4.1 או 5.1 וקרטיס קול איכותי אבל אני לא מוצא שום דבר מתאים בארץ חשבתי אולי לקנות כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL ורמקולים Logitech Z-640 אבל אז אמרו לי שהZ-640 לא כל כך טוב ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה רמקולים שיתנו לי לשמוע מוזיקה באיכות מעולה וגם יהיו טובים למשחקים. חבר שלי נוסע לאמריקה וחשבתי לבקש ממנו לקנות בשבילי אבל אני לא יודע אם זה יהיה משתלם. מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מממ מישהו יכול אולי לתת לי חוות דעת על המוצר להעריך כמה הוא שווה וכאלה?... בזאפ אין מחיר של המוצר ולא רשום כלום קראתי חוות דעת ואנשים אומרים שפירלס חרא אבל מצד שני אומרים שמגירסא מג'יק 7 ואחרי - הרמקולים שונים לגמרי מהסדרות הקודמות והרבה יותר איכותיים *הדגם הזה הוא דגם מיושן או חדש יותר ? והאם נראה לכם שווה קניה למישהו שלא יכול להוציא סכום כסף גדול או סתם בזבוז של המעט כסף שיש? תודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שיהיה לפחות 5.1 CH ושיתמוך בכמה שיותר מפענחים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעתי ב ACE את המערכת הזאת : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=790 ולמרות גודלה הענקי של ACE המערכת נשמעה טוב בכל החנות דיי אהבתי את איך שהיא משמיעה ... השאלה שלי היא מה כדאי יותר לקנות את המערכת הזאת או את ה JAMO : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8&aff=zap או ה ATP 3 או ה 4 כי כמו שהבנתי יש עכשיו רק את ה 4 . על תתחשבו במחיר אלא מי יתן האיכות הכי טובה במשמיעת שירים בלבד. אגב אם למישהו יש אצע טובה יותר היא תתקבל בברכה . נ.ב הרמוקלים ישולבו עם כרטיס קול בינוני מינוס VIBRA 128 . תודה מראש 8).
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי מערכת Logitech Z5500. בטלוויזיה אני צופה ממיטה, כך שגובה הצפיה הוא כמטר. כרגע הגובה של הרמקולים האחוריים הוא כמטר וחצי וכך גם הרמקולים הקדמיים. האם יש טעם להגביה את הרמקולים הקדמיים לגובה של 2.5 (לתקרה)? מישהו פעם אמר לי שהרמקולים אמורים להיות צמודים לתקרה ולא באמצע הקיר. האם זה משנה שהגובה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים שונה? אין לי אפשרות להגביה את הרמקולים האחוריים מעבר למטר וחצי. תודה..
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחדר וחשבתי למצוא שימוש למחשב שישן. מעבד: פנטיום 4 2.4 זיכרון: 512 כרטיס מסך: ג'יפורס סדרת 6 128מגה דיסק קשיח: 120 ג'יגה אפשר לעשות מזה HTPC נורמלי? ואם כן מהו גודל ההשקהה... אני מבין שאני צריך כרטיס טלוויזיה, מארז מתאים ספק וכל זה....
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, כבר זמן מה שאני מחפש להעצים את חווית השימוש שלי בגיימינג על הPC/צפייה בסרטי HD/חיבור אקס בוקס עתידי. כרגע במרכז הבידור הקיים אצלי, אני עובד על דל 2709W שמשמש אותי ל2 השימושים הקודמים שהזכרתי ובנוסף בשאיפה לחבר XBOX360 בעתיד עד לשלב שאני אעבור כבר למסך מרכזי גדול יותר בסלון שישמש כמרכז הבידור הביתי ואולי יחבר לשם מערכת רמקולים ורסיבר ייעודיים לקולנוע ביתי עד עכשיו התפשרתי בכל נושא הסראונד והשתמשתי באוזניות סיבריה V2 USB שמדמות צליל היקפי, סה"כ ברמה די סבירה מבחינתי. שמתי לב באחרונה לירידת מחיר דרסטית לספינת הדגל בתחום הציוד ההיקפי,Z-5500 שמומלץ על ימין ושמאל בכל מקום שאני קורא, כרגע המחיר הכי זול שלו עומד על 1890 ש"ח (ואולי ניתן לרדת עוד טיפה עם הנחת מזומן) ומגיע …
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-