אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, חבר רכש לפני יומיים אוזניות sennheiser game zero. בשיחות בסקייפ משהו מוזר קורה, אם המיקרופון לא מושתק ואף אחד לא מדבר, אני יכול לשמוע את מה שהוא רואה. כלומר אם הוא שם סרטון ביוטיוב, אני יכול לשמוע מה קורה בסרטון. לא באופן חזק אבל יש שמע ניכר ששומעים. כשהוא שם את המיקרופון על השתקה, אם אני מדבר, אני יכול לשמוע את עצמי! מה לעזעזל קורה פה?! מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפטר מזה? חשוב לציין, שהאוזניות מחובר לכניסות הקדמיות של המארז עם 3.5MM. אודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769884 דגם ראשון זה הD550 הדגם השני זה C550. רוב הזמן הטלווזיה תיהיה מחוברת למחשב, למשחקים + סרטים. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה, התקלקלו לי לא מזמן האוזניות סטוק שקיבלתי עם המכשיר שלי, אז חשבתי לקנות משהו יותר נורמלי ואיכותי. השאלה אם יש משהו באמת טוב בתקציב הזה? יש את הבלאק פריידי גם עכשיו. בנתיים על מה ששמעתי זה 2.0 zipbuds juiced. יש עוד המלצות או שבתקציב הזה זה לא כל כך משנה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יותר טוב?? ATP3 vs jbl Creature II ולמה?? בבקשה.. התייחסו לכל סוגיי ההשוואה בינהם... מי יותר טוב ולמה?? השוואות וביקורות יתקבלו בברכה... צודההה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עריכה: היי. אז לפני כמה ימים קניתי Audioengine A2 והייתי די מרוצה, אבל הבנתי שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שאני אעשה אודישן לרמקולים פאסיביים, ה Energy RC-10 לצורך העניין. ב Specs כתוב שאמפליפייר מומלץ יהיה בעוצמה של עד 175 RMS, כלומר סביבות ה 80w-90w לערוץ אני מניח (כי קשה לי להאמין שכל ערוץ צריך 175w...). בכל מקרה הייתי רוצה המלצה לאמפ איכותי וטוב במחיר זול יחסית, לא יותר מ 80-90 דולר אם זה אפשרי (אני אזמין אותו באינטרנט). הבנתי שיש amps טובים ל dayton lepai ו - topping, אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שזה פשוט מבלבל. אני צריך שהאמפליפייר ייפעל באופן הטוב ביותר שניתן עם הרמקולים. ד"א, כל המערכת תחובר למחשב נייד, אם זה משנה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ בנוגע לקניית רמקול נייד. קניתי מחשב נייד ללימודים, ואני רוצה לקנות גם רמקול טוב כי אני אוהב ללמוד עם מוזיקה (שקטה) . אם יש לכם המלצות לרמקול כזה (בעל איכות סאונד טובה, בלי חשיבות לעוצמת השמע) אני אשמח לשמוע. אגב, אני טס לחו"ל השבוע ,כדאי לקנות בדיוטי פרי? יש רמקול מומלץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחר שחבר שלי רכש את האוזניות של סוני MDR V 700 החלטתי שגם לי בא משהו מפנק וטוב כזה, אני מחפש משהו עד 700 שקל, מה הכי מומלץ? שיהיו באסים טובים ואיכות ווליום מטורפת... אני מחפש סנסזייר או סוני... הבעיה שלי זה שרק לפני שבוע קניתי רמקולים ב200$ אז אני לא יודע מתי אני יוכל לקנות אוזניות אבל חפיף... מחכה להצעות, תודה רבה. עריכה: אוזניות מיוון, סבא וסבתא שלי טסים ליוון לאתונה, רציתי לשאול אם יש שם אוזניות טובות במחירים יותר זולים מהארץ, אם זה הבדל משמעותי של איזה 200 שקל אז אני בהחלט ישקול קניה...
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם כי משעמם נכנס לי רעיון לבנות מגבר אוזניות אני רוצה לדעת אם זה בכלל פרקטי למישהו לא מקצועי, עם אפשרות להשיג חלקים רק בארץ, לבנות מגבר איכותי מספיק, במחיר של 200 ש"ח דבר שני, אם התשובה לשאלה הראשונה היא "כן", אני אשמח לקבל כמה תרשימים פשוטים. תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=149 http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148 מחירים טובים!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-