אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשיטותי באינטרנט מצאתי את הרמקול הבא : http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/yamaha-ysp-1100 מקריאה קצרה הבנתי שהעניין הוא די חדיש ודי מדהים. זה בעצם מקרן קול שמדמה 5.1 בעזרת כ-40 רמקולים קטנים בתוכו,מה גם שאפשר לכוון את הקול לכיוון אחד בחדר כך שבכל שאר החלקים של החדר בקושי בקושי שומעים את המוזיקה. המחיר בארץ לפי מה שראיתי הוא קצת מעל 9K... למישהו יש משהו להרחיב בנושא? להציג מתחרים? להחכים אותי בנושא? ותמונה לקינוח..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי 5.1 רמקולים בחדר שמחוברים לרסיבר בחדר, אני מעוניין לשדרג את הסאבוופר שלי (עד עכשיו בקושי שמעו ממנו, כמעט ואין הבדל בסאונד) אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא סכום גדול של כסף. ראיתי שרוב הסאבוופרים עולים 800+, לפני כמה ימים שמעתי אצל חבר מוזיקה במערכת MicroLab FC330 שזה סאב שיש בו מערכת שמע + 2 רמקולים לחיבור למערכת (לסאב) ושומעים ממש מעולה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הסאב ואת הרמקולים לרסיבר שלי? תמונות של החיבורים מאחורה (דרך גוגל): לינק 1 לינק 2 אני רוצה לחבר את הסאב לחיבור המיועד לו ברסיבר ולגבי הרמקולים הקטנים הבנתי שאפשר לקנות מתאם בננה לחיבור של רמקול. שימו לב שהמחשב שלי מחובר דרך ח…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם כי משעמם נכנס לי רעיון לבנות מגבר אוזניות אני רוצה לדעת אם זה בכלל פרקטי למישהו לא מקצועי, עם אפשרות להשיג חלקים רק בארץ, לבנות מגבר איכותי מספיק, במחיר של 200 ש"ח דבר שני, אם התשובה לשאלה הראשונה היא "כן", אני אשמח לקבל כמה תרשימים פשוטים. תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55780=57233&pageInfo=1 בבקשה תאמרו לי לפחות 4 ... אני מדפיס והולך .. מה שיהיה אני יקנה מפה או שמות אמרתם איכות שמעתי לכם העלתי את התקציב שלי לה 600 700 שח . נתתם לי שמות טובים אבל בקריאת תגובות של הקונים ! כמה שהאיכות טובה הם לא קוראים עברית ! ואי אפשר לעביר בין תיקיות וצריך בטריה לרדיו נפרדת !!!!!אני משלם700 שח אני מצפה שיהיה את כל זה האמת .
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחיר לא רלוונטי כל כך אם כי שאלת עלות/תועלת יחוברו לה Z5450+rp 21 מה אתם אומרים שימושים - הרבה משחקים הרבה מוזיקה סרטים ןבכלל אם יש כרטיס מומלץ יותר עד גגג 900-1K
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769884 דגם ראשון זה הD550 הדגם השני זה C550. רוב הזמן הטלווזיה תיהיה מחוברת למחשב, למשחקים + סרטים. על מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי cowon Z2 , קדם לו cowon d שנמצא ברשות בני ועושה את ימיו האחרונים והטובים. מחפש חלופה כמתנה לבני במכשיר הדומה ל-cowon Z2, תקציב עד 1,200 ש"ח. לא חובה cowon אך חשוב שיהיה מסך איכותי ואיכות סאונד טובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-