אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W ! הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ? יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ? כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\ תודה רבה לכם !
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות לאוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח לא חובה מהארץ - איביי זאת גם אפשרות תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב - ללא מיקרופון. ראיתי שיש מבצע בבאג ל AKG : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6786 אני שומע המון סגנונות מוזיקה - כולל טראנסים, האוסים וקלאסי איזה אוזניות מומלצות לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה ליקנות את הטלויזיה הזאת Mag CR32LEU 32'' LED האם רואים בה טוב?. במקום שאני קונה היא לא תלויה אז אני לא יכול ליראות מי נגד מי בחרתי בה כי יש לי הנחה בחנות של משפחה והיא יוצאת לי 880 האם שווה בכלל? היא איכותית
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש המלצה לטלוויזית 32" עד 1500 ש"ח. אני קונה את הטלוויזה לדירה קטנה שהמרחק בין הספה לטלוויזה הוא בערך 4 מטרים. חשוב לי מאוד חיבור usb והיא תהיה מסוגלת לקרוא MKV ו"לקרוא" כתוביות בעברית. אני זקוק לשני חיבורי HDMI. יש איזושהיא טלוויזה מומלצת בטווח מחירים הזה? (אם בפחות אז עדיף...) תודה רבה זהר
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. אני מחפש אוזניות אלחוטיות נוחות לאוזניים, בהזדמנות גם מתאווררות עם חשיבות רבה ללא לחץ פנימי או בסים שמעייפים אוזניים. לרוב אני צריך אותן בשביל אמא לצפייה בטלוויזיה LCD של LG בטווח החל מ-4 מטר. צפי מחירים עד 600-700 ש"ח נתון אקבל אוזניות מאוד קרובות לאיכות שציינתי לעל. בינתיים ראיתי LEXUS IR222: http://www.getit.co.il/Prod/47959/?gclid=CLmLv7WAqLICFUEK3goduz8ASQ אולם יש ביקורות לא טובות בנוסף לטובות. בעיה היא שידור אינפרא אדום ולפי ביקורות מתברר שאוזניות מראישות כשמסובבים ראש וכל הזמן צריך להימצא מול המשדר. אשמח להמלצותכם!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE EP41-UD3L http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp ואני רוצה לחבר למחשב שתי מערכות רמקולים,השאלה שלי זה אם זה יהרוס משהו,את הכרטיס קול או משהו ... המערכת שמחוברת למחשב קבוע תמיד היא מערכת 2.1 של corsair sp2500 עם מגבר חזק משולב עם סאב וופר , כל זה מתחבר למחשב בכבל 3.5 מ"מ ירוק רגיל. ויש ברשותי עוד מערכת שאני רוצה לחבר למחשב בנוסף, זה מן מגבר משולב עם DVD מערכת די ישנה של חברה לא הכי מוכרת אבל עובדת טוב וגם זה מתחבר למחשב עם אותו כבל, יש לי בכרטיס קול המובנה 6 כניסות לאות שמע,ולפי realtek hd audio manager שקיבלתי בדיסק אפשר לחבר עוד מערכות רמקולים,אני עומד לעשות את זה,וברצוני לדעת אם זה יהרוס משהו, או יעשה שבכל מערכת ישמעו רק 50% או משהו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים התחדשו במערכת חדשה לסלון אז לקחתי את המערכת הישנה אליי, זה 5.1 של LG המערכת נראת ככה- http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema1.jpg הכניסות אודיו http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema6.jpg והיציאות http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema7.jpg עכשיו, חיברתי בנתיים רק את הSUB ואת הFRONT RIGHT כדי לראות אם זה עובד, חיברתי את הרסיבר לחשמל, ודרך הקומפוזיט עם מתאם למחשב. זה המתאם- http://img822.imageshack.us/img822/4007/13470977818954.jpg זה לא עובד, למישהו יש רעיונות? אולי בעיה עם הדרייבר? צריך לחבר את כל ה5.1? תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית בסיסית של פיונר דגם pioneer dv-202 וברצוני לקנות סטרימר, שהמטרה שלי שיראו וידאו באיכות HD וישמעו קול 5.1. אך הבעיה היא שיש לי רק יציאה אחת של HDMI ברסיבר. מה לפי דעתכם אני יוכל לעשות כדי לחבר את המשולש סטרימר טלוויזיה ורסביר בדרך האיכות ביותר? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-