עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אוריפ,

קודם כל מה שלומכם? הכל סבבה? בכל מקרה, קניתי בחו"ל MINI-DISC חדש של SONY. הנגן הוא מהדור החדש של הMD - הHI-MD. זה אומר בעיקר שכל דיסק הוא 1GB... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הנגן הוא טוב? מה התרשמותכם? 2. האם אפשר להוריד איזה שהוא FIRMWARE שהוא יוכל להציג עברית?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by armed,

אני עד עכשיו תיכננתי על ה320 IRIVER , אבל מבחינת הגרסא האירופאית , הג'ימיני כבר נכנס לתקציב מה עדיף ? למה ? כמה ? איך ? מה ההמלצות + סיבות אם אפשר ... תודה רבה .

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. creative inspire t7900 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 כרטיסי הקול הם: audigy 2 zs x-fi xtreme music אני יקנה בקרוב את הx-fi music ואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by eliil1,

שלום. אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם.. שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי? תודה [=

• 13 תגובות
    • 11.1k צפיות
  7. Started by MDK,

טוב אז ככה: קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה: מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף. ** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים. (בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) ** *** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו *** התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד. אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3. האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הי איזו חומרה אני צריך, אם אני רוצה לנגן קבצי מוזיקה שונים מהמחשב בו זמית בכמה איזורים/חדרים בבית? נניח שבחדר אחד אני רואה סרט מהמחשב ובחדר השני אני רוצה לשמוע מוזיקה מאותו מחשב וכן הלאה בסלון ונניח בעוד חדר. האם ניתן בכלל במחיר שפוי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, אני צריך כבל קואקסיאלי באורך של כ-25 מטר כדי לחבר בין המחשב לרסיבר (אין כניסת HDMI). לא הצלחתי להבין אם אני צריך כבל RG59 או RG60.. מצאתי כמה כבלים של 30 מטר באינטרנט, אבל אין עליהם יותר מידי מידע (נראה שהם RG59). הם יעשו את העבודה? יש המלצה על חנות מסויימת? http://www.alon-computers.co.il/items/516616 http://www.tronic.co.il/9309 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4292-%D7%9B%D7%91%D7%9C-RCA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-30-%D7%9E%D7%98%D7%A8- תודה רבה!

12. Started by FeedMe,

אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני רוצה לשים בסלון בצד אחד שולחן עבודה עם לפטופ, ובצד שני טלוויזיה שארכוש, אבל אני לא בטוח מה לעשות עם סאונד. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את הלפטופ למשל? רמקולים בלבד, או מערכת סטריאו עם רמקולים? ומה אם אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאותם רמקולים מבלי להעביר כבל לאורך כל הסלון ולנתק/לחבר את הכבל אל הרמקולים כל פעם? יש דרך אלגנטית לעשות זאת? או שעדיף לקנות רמקולים נפרדים וזהו? תודה

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום יש לי מערכת רמקולים לווינים ואני רוצה לחזק אותה קצת מה אתם אומרים על הבוס 161 לינק: http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1294 האם הרמקולים האלה טובים ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Black_Devil,

שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  18. סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי. אני מחפש זוג רמקולים למחשב ולטלוויזיה. חשוב לי שהרמקולים יהיו: 1. קומפקטים יחסית [לדעתי הגודל של ה- SOLO 6C גדול מידי]. 2. שהסאונד שלהם יהיה פתוח ומפורט כמה שיותר. שיקיף אותך, ושיהיה כמה שפחות עמום ו"muddy". 3. שהמערכת תשמע טוב גם בווליומים נמוכים, ושבאס [\סאב] לא יהיה מטורף, בגלל השכנים. [במידה ואני מנמיך אותו אם אני רוצה לראות סרט בלילה - אז שהוא לא יפגע בחוויה הכללית של הסאונד]. נחשפתי לרמקולים של MICROLAB, אבל אין לי מושג איך הסדרה שלהן הולכת. יש רמקולים שהם שיפור של גרסה קודמת [חלק עם שלטים חדשים ובלאגנים כאלה, שבעזרתכם אולי אוכל להבין מה צריך\עדיף לקנות מבחינת גרסאות], וגם יש בגדול את כל הסדרה של ה-SOLO לעומת ה- FC שאין לי מושג מה קורה איתם בדיוק. בקיצו…

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofir,

הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MDK,

בבקשה תענו בהמוניכם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by avi2014,

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lior10,

אני מתלבט בין הATP3 לJBL. מה לבחור ולמה? תקציב: 400 גג. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.