עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Tzion,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי, חבר רכש לפני יומיים אוזניות sennheiser game zero. בשיחות בסקייפ משהו מוזר קורה, אם המיקרופון לא מושתק ואף אחד לא מדבר, אני יכול לשמוע את מה שהוא רואה. כלומר אם הוא שם סרטון ביוטיוב, אני יכול לשמוע מה קורה בסרטון. לא באופן חזק אבל יש שמע ניכר ששומעים. כשהוא שם את המיקרופון על השתקה, אם אני מדבר, אני יכול לשמוע את עצמי! מה לעזעזל קורה פה?! מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפטר מזה? חשוב לציין, שהאוזניות מחובר לכניסות הקדמיות של המארז עם 3.5MM. אודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by r1sk,

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by OFIRT,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, אחרי שכמה אנשים ביקשו ממני כתבתי מדריך להתקנת Rockbox אם עברית טובה (מימין לשמאל) על נגני IRIVER H120/140 אני לא לוקח אחריות על כל בעיה שזה יכול לעשות לכם, לי ולכל מי שעזרתי עד עכשיו זה עובד http://thebaumers.com/rockboxguide.htm

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by guy_intel,

שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. SONY MDR-EX71 או sony mdrex51lp או shure e2c מה הכי טוב מאלה ומה הכי פחות? ועוד שאלה האוזניות sennheiser שבאות עם איריבר איזה דגם זה? והאם הם טובות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ben060,

אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by VolTAge,

מה דעתכם על המערכת רמקולים הזאת ? בטווח מחירים הזה בערך יש גם את ה Logitech Z-560, אבל אני דיי בטוח שאני אפילו לא ישתמש בחצי מהעוצמה של האלטק.. אני יותר מחפש איכות מאשר עוצמה. הנה הרמקולים: והנה הנתונים של המערכת Drivers(satellites): Four 3 full range, Two 1 tweeter Driver (subwoofer): One 8 dual voice coil Frequency Response: 27Hz - 20kHz Satellite Power: 15 Watts per satellite @ 1% THD Subwoofer Power: 60 Watts @ 1% THD Input Impedance: >10k ohms S/N Ratio: >70dB Total Audio Output: 120 watts RMS (103dB SPL@Listening Position) Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: RCA S/PDIF for Dolby Digital® or PCM - Total Audio…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Rbix,

דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.

18. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ משהו בסגנון הזה : http://images.belkin.com/F8Z053-3/FUL1_F8Z053-3.jpg תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by fire1ce,

בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין באוזניות כמה שיותר איכותיות (הווליום פחות חשוב לי) שיתחברו למחשב (יותר נכון למערכת aiwa שמחוברת למחשב), בעיקר לצפיית סרטים וסדרות מול המחשב. אך אני מוגבל בקנייה אך ורק מבאג (הסיבות שמורות איתי, בבקשה לא להמליץ ממקומות אחרים). ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבאים: 1. AKG K 512 2. Pioneer SE-M280 3. audio-technica ATH-T22 Hi-Fi 4. audio-technica ATH-SJ3 והאם שווה להשקיע תוספת לכסף בשביל האוזניות הבאות? AKG K430 בתודה רבה מראש מיכאל..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד

24. Started by Tzion,

שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Real_Me,

עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.