אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^^ בעיקר/רק למוזיקה. אני שומע אך ורק טראנס פסיכודלי (כמו שיש במסיבות טבע). יותר חשוב לי מהכל זה איכות הסאונד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת רמקולים הזאת ? בטווח מחירים הזה בערך יש גם את ה Logitech Z-560, אבל אני דיי בטוח שאני אפילו לא ישתמש בחצי מהעוצמה של האלטק.. אני יותר מחפש איכות מאשר עוצמה. הנה הרמקולים: והנה הנתונים של המערכת Drivers(satellites): Four 3 full range, Two 1 tweeter Driver (subwoofer): One 8 dual voice coil Frequency Response: 27Hz - 20kHz Satellite Power: 15 Watts per satellite @ 1% THD Subwoofer Power: 60 Watts @ 1% THD Input Impedance: >10k ohms S/N Ratio: >70dB Total Audio Output: 120 watts RMS (103dB SPL@Listening Position) Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: RCA S/PDIF for Dolby Digital® or PCM - Total Audio…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
SONY MDR-EX71 או sony mdrex51lp או shure e2c מה הכי טוב מאלה ומה הכי פחות? ועוד שאלה האוזניות sennheiser שבאות עם איריבר איזה דגם זה? והאם הם טובות?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Headphone-Wireless-Bluetooth-Built-inMIC-Rechargable/dp/B00ZQSLDYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437202060&sr=8-1&keywords=NT-2+minix אני רוצה לדעת אם להזמין - - - תגובה אוחדה: - - - אבל איך יכול להיות שמחיר הסופי יוצא כזה יקר? ראו תמונה http://postimg.org/image/urp3nzqzh/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, האם באמת לא יהיה קיים הבדל באיכות צליל המשודר דרך חיבור SPDIF הפשוט על לוח האם לבין אותו חיבור על כרטיס מתקדם כמו Asus Essence ST II ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו. בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים: 1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן. 2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה. 3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל. 4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח. זהו בעיקרון. העניין של ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באוזניות כמה שיותר איכותיות (הווליום פחות חשוב לי) שיתחברו למחשב (יותר נכון למערכת aiwa שמחוברת למחשב), בעיקר לצפיית סרטים וסדרות מול המחשב. אך אני מוגבל בקנייה אך ורק מבאג (הסיבות שמורות איתי, בבקשה לא להמליץ ממקומות אחרים). ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבאים: 1. AKG K 512 2. Pioneer SE-M280 3. audio-technica ATH-T22 Hi-Fi 4. audio-technica ATH-SJ3 והאם שווה להשקיע תוספת לכסף בשביל האוזניות הבאות? AKG K430 בתודה רבה מראש מיכאל..
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-