אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באוזניות כמה שיותר איכותיות (הווליום פחות חשוב לי) שיתחברו למחשב (יותר נכון למערכת aiwa שמחוברת למחשב), בעיקר לצפיית סרטים וסדרות מול המחשב. אך אני מוגבל בקנייה אך ורק מבאג (הסיבות שמורות איתי, בבקשה לא להמליץ ממקומות אחרים). ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבאים: 1. AKG K 512 2. Pioneer SE-M280 3. audio-technica ATH-T22 Hi-Fi 4. audio-technica ATH-SJ3 והאם שווה להשקיע תוספת לכסף בשביל האוזניות הבאות? AKG K430 בתודה רבה מראש מיכאל..
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לנסוע המון באוטובוסים השנה ורציתי לפנק את עצמי באוזניות IN EAR איכותיות... דפדפתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 וראיתי את התאריך...[זה דיי ישן לדעתי ] אז התקציב שלי הוא 300+ - היעוד הוא בעיקר למוזיקה... אני רוצה שיהיה באוזניות באס איכותי...[אין סוג מוזיקה ספציפית...] אני לא מבין גדול בתחום ורציתי לשאול מה זה הדרייבר שלה אוזניות ואיך זה משפיע עליהן? תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב במיוחד לריצות, שיהיה קל וקטן, ולא יקרטע. חשבתי על משהו מבוסס פלאש אבל כולם בנפחים קטנים. אין אלה עם כרטיסים של 512 או משהו שאפשר להחליף? כלומר לא כמו זה שבMUVO.. אם נתעלם לרגע מהמחיר.. מה כדאי? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת רמקולים הזאת ? בטווח מחירים הזה בערך יש גם את ה Logitech Z-560, אבל אני דיי בטוח שאני אפילו לא ישתמש בחצי מהעוצמה של האלטק.. אני יותר מחפש איכות מאשר עוצמה. הנה הרמקולים: והנה הנתונים של המערכת Drivers(satellites): Four 3 full range, Two 1 tweeter Driver (subwoofer): One 8 dual voice coil Frequency Response: 27Hz - 20kHz Satellite Power: 15 Watts per satellite @ 1% THD Subwoofer Power: 60 Watts @ 1% THD Input Impedance: >10k ohms S/N Ratio: >70dB Total Audio Output: 120 watts RMS (103dB SPL@Listening Position) Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: RCA S/PDIF for Dolby Digital® or PCM - Total Audio…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ משהו בסגנון הזה : http://images.belkin.com/F8Z053-3/FUL1_F8Z053-3.jpg תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-