עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כותרת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן חברים, אני אתחיל במשפט החשוב ביותר. הדיון הזה מדבר אל אנשים שמבינים בסאונד, ויודעים להעריך באס אמיתי. מי שמבחינתו באס זה "אומצה אומצה" חזק ושמן שלא מפסיק לפורר קירות, אתם מתבקשים לא להגיב. דבר שני, למרות שכל מה שאני אתאר בהמשך הדיון נוגע לא רק לבאס, אני מתמקד בעיקר בבאס הפעם. לאילו מכם שזוכרים ועוקבים אחר הדיונים בפורום, אני שיתפתי במהלך התהליך של שדרוג המערכת שלי על החיפוש אחר השילוב הטוב ביותר של באס בחדר שלי שהוא יחסית קטן (12מ"ר) ובעייתי מאוד מבחינת אקוטיקה (ריבוע). לאחר כמה מתמודדים מעולים מצד הרמקולים המדפיים, כאשר המוביל ללא כל ספק היה ה-ProAc Responce 1SC שהוא רמקול מדפי קטן ויקר מאוד (14000 שקלים בערך לזוג חדש) אשר נשמע מעולה, אך החסיר באס, עשיתי לעצמי תפנית…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tomer_m19,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של 7.1. והיום קניתי כבל לחבר את המערכת xסטריאו למחשב שיש בה שני רמקולים. ויש לי עוד מערכת רמקולים של 5.1 ומערכת רמקולים נוספת של 2.1. השאלה כמה רמקולים אני יכול לחבר למחשב? אפשר לחבר את המערכת ואת הרמקולים של 5.1? תודה רבה לכולם !

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. עריכה: היי. אז לפני כמה ימים קניתי Audioengine A2 והייתי די מרוצה, אבל הבנתי שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שאני אעשה אודישן לרמקולים פאסיביים, ה Energy RC-10 לצורך העניין. ב Specs כתוב שאמפליפייר מומלץ יהיה בעוצמה של עד 175 RMS, כלומר סביבות ה 80w-90w לערוץ אני מניח (כי קשה לי להאמין שכל ערוץ צריך 175w...). בכל מקרה הייתי רוצה המלצה לאמפ איכותי וטוב במחיר זול יחסית, לא יותר מ 80-90 דולר אם זה אפשרי (אני אזמין אותו באינטרנט). הבנתי שיש amps טובים ל dayton lepai ו - topping, אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שזה פשוט מבלבל. אני צריך שהאמפליפייר ייפעל באופן הטוב ביותר שניתן עם הרמקולים. ד"א, כל המערכת תחובר למחשב נייד, אם זה משנה. תודה.

7. Started by VolTAge,

מה דעתכם על המערכת רמקולים הזאת ? בטווח מחירים הזה בערך יש גם את ה Logitech Z-560, אבל אני דיי בטוח שאני אפילו לא ישתמש בחצי מהעוצמה של האלטק.. אני יותר מחפש איכות מאשר עוצמה. הנה הרמקולים: והנה הנתונים של המערכת Drivers(satellites): Four 3 full range, Two 1 tweeter Driver (subwoofer): One 8 dual voice coil Frequency Response: 27Hz - 20kHz Satellite Power: 15 Watts per satellite @ 1% THD Subwoofer Power: 60 Watts @ 1% THD Input Impedance: >10k ohms S/N Ratio: >70dB Total Audio Output: 120 watts RMS (103dB SPL@Listening Position) Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: RCA S/PDIF for Dolby Digital® or PCM - Total Audio…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by cleric,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ משהו בסגנון הזה : http://images.belkin.com/F8Z053-3/FUL1_F8Z053-3.jpg תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. SONY MDR-EX71 או sony mdrex51lp או shure e2c מה הכי טוב מאלה ומה הכי פחות? ועוד שאלה האוזניות sennheiser שבאות עם איריבר איזה דגם זה? והאם הם טובות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shlosi,

שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Cropsey,

היי חברה, התקלקלו לי לא מזמן האוזניות סטוק שקיבלתי עם המכשיר שלי, אז חשבתי לקנות משהו יותר נורמלי ואיכותי. השאלה אם יש משהו באמת טוב בתקציב הזה? יש את הבלאק פריידי גם עכשיו. בנתיים על מה ששמעתי זה 2.0 zipbuds juiced. יש עוד המלצות או שבתקציב הזה זה לא כל כך משנה?

13. Started by Airtel,

המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין באוזניות כמה שיותר איכותיות (הווליום פחות חשוב לי) שיתחברו למחשב (יותר נכון למערכת aiwa שמחוברת למחשב), בעיקר לצפיית סרטים וסדרות מול המחשב. אך אני מוגבל בקנייה אך ורק מבאג (הסיבות שמורות איתי, בבקשה לא להמליץ ממקומות אחרים). ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבאים: 1. AKG K 512 2. Pioneer SE-M280 3. audio-technica ATH-T22 Hi-Fi 4. audio-technica ATH-SJ3 והאם שווה להשקיע תוספת לכסף בשביל האוזניות הבאות? AKG K430 בתודה רבה מראש מיכאל..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Culandur,

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ben007,

שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Real_Me,

עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Tzion,

שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ערב טוב לכולם. בכל פעם שאני נמצאת אצל המשפחה באשדוד, אני יושבת וצפה בטלוויזיה בסלון, ובכל פעם אני פעורת פה מהאיכות! אז דגם הטלוויזיה הוא : SAMSUNG ES6200 _ תלת מימד. - מעולם לא ראיתי תמונה כזו חדה! זה כאילו אין שום פילטר, אין שום .....כלום בייני לבין הדמויות בסרט, כאילו אני צופה בזה בתוך לוקיישן הצילום על הSET! רזולוציה רגילה של FHD. המאפיין שתפס את עיני ואולי הוא חשוב זה ה 400MHZ. - קודם כל, מישהו מכיר א מה שאני מדברת עליו? תמונה כזו חדה כאילו אתה בסרט! יש לנו מסכי LED בכל מיני גדלים ומעולם לא ראיתי כזו חדות! לחברים ולמכרים יש מסכי LED יקרים וגם אצלם לא ראיתי תמונה כזו חדה. - אז מישהו יודע במה מדובר?

21. Started by OFIRT,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית, לאחרונה עלתה האפשרות להמירם אך מתברר שיהיה הרבה יותר חסכוני לרכוש מכשיר להמרת וידאו. אם כן, מהו המכשיר האיכותי ביותר לדבר? האם אותם כבלים עושים עבודה נאמנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by super_spam,

ברשותי מערכת מבית Logitech z5500 ברצוני לשאול מספר שאלות, 1. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הנ"ל לרסיבר ? 2. במידה ואפשרי, האם הרסיבר יתן עוצמה למערכת יותר מאשר הכרטיס קול או שזה סתם בזבוז ? 3. מה אתם חושבים על זה, סתם בזבוז או שווה את זה ? רב תודות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yogeva,

שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ בנוגע לקניית רמקול נייד. קניתי מחשב נייד ללימודים, ואני רוצה לקנות גם רמקול טוב כי אני אוהב ללמוד עם מוזיקה (שקטה) . אם יש לכם המלצות לרמקול כזה (בעל איכות סאונד טובה, בלי חשיבות לעוצמת השמע) אני אשמח לשמוע. אגב, אני טס לחו"ל השבוע ,כדאי לקנות בדיוטי פרי? יש רמקול מומלץ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by gggilad13,

כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים