עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 5 רמקולים צמודים למסך LCD יכולים להרוס תמסך?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. אחר"צ טובים מצאתי בסלוני 2 רמקולים מדפיים ורסיבר(הכל די ישן..) גיגלתי את שמם ולא מצאתי כלום. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. על הרמקולים: Peerless Model: RX-1000 120 watts R.S.M Sensitivity 92 db 8 ohm speakers made in Denemark. אגב, חיפשתי גם ביוטיוב ומצאתי את אחיהם הגדול ככל הנראה, הRX-1000PRO, אך הם רצפתיים.. הרסיבר: Pioneer SX-255R אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי עד כמה טוב הציוד שברשותי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שלוווום לכולם בובות 8)\ תגידו לי להתחדש בראשון קיבלתי גם את המכשיר של אייריבר IHP 120 וגם את האוזניות של סוני MDR-EX71, אני שמח ורציתי לשתף אותכם בשמחתי, איכשהו הגעתי לקנייה הזאת דרככם, זה בכלל היה ראשון מאושר... הוחלט שאני ואבי נוסעים לפאריס אחח איזה יום אבא שלי ואני בדירה בפאריס לאיזה שבועיים+ בלע זה היה יום טוב, תודה ולהתראות. אני אביא תמונות היום, יום שני ככה בצהריים וחוות דעת גם כן, עד עכשיו שמעתי ממש מעט אבל נשמע טוב....... שאלות: איך בוחרים את האזורים של הרדיו? משום מה שחיברתי למחשב היה כתוב שאין לי היי ספיד יו אס בי למרות שיש לי... מה לעשות? האם לעשות ברייק אין לאוזניות? האם את המתאם למטען יש בחנויות אלקטרוניקה, מספיק משהו פשוט נכון? קיבלתי עם המכשיר כבל עם שני חי…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כרטיס X-FI XTRIME MUSIC איזה רמקולים אני צריך כדי לנצל את כולו ?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  6. x-240 של לוג'יטק, קרובים למסך טי220 של סאמסונג ומחשב נייד מקבוק. יש ליהרגשה שהם גורמים לתצוגה להיות פחות נקייה וחדה, יש מצב ? או שהיום הכל ממוגן נגד זה? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.