אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני בעל SANSA e140 מאושר. עם הנגגן באו אוזניות ממש זולות כאלה, שנכנסו לתוך האוזן ומסביב היה גומי כזה שחסם צלילים אחרים, אני חושב קוראים לזה BUDD. האיכות הייתה בינונית ומטה, אבל מה, הם חסמו כמעט כל צליל אחר. למה זה טוב אתם שואלים? למכון כושר. בכלל לא מעניין אותי האיכות של המוזיקה במכון, אבל אני לא רוצה לשמוע בווליום מטורף כמו שאני צריך אם אוזניות שאין להם תגומי הזה... על מה אתם ממליצים? וכמו שאמרתי האיכות לא ממש חשובה, אם כבר הנוחות יותר חשובה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הCREATIVE INSPIRE 2500 שמעתי אותם ואני חייב להגיד שנדהמתי..הרמקולים הקטנים האלה יותר טובים מהמערכת סטריאו שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שתי המערכות הן 2.1 והן עולות בסביבות ה340 שקל.. השאלה מה יותר טוב? או אם יש לכם המלצה למערכת 2.1 בסביבות ה350 שקל לא יותר..מיועד לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
iAudio U3 - 1.21 beta Firmware " - supports Hebrew language when displaying ID3-tag. " http://download.cowon.com/data/C08/U3_FW_1.21b.zip ( נלקח מ http://www.iaudiophile.net/news.php )
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-