אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ראיתי כמה דברים, אבל אני מתלבט בנהם Creative SBS A500 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7721975 Altec Lansing VS2421 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=146&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 Logitech X230 http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=X230&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE SonicGear EVO3 http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1563 תודה על העזרה...! בעקרון אני נוטה ל altec lansing פשוט כי הם חברה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים העל חוטיים? מה לדעתכם האיכות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי - שמח להיות פה. החלטתי להתפנק ולרכוש רמקולים מהסוג המצוין לעיל Microlab X16. אני מרוצה סה"כ מהביצועים והסאונד. אבל הבאס לעיתים חזק מדי, גם כשאני מנמיך את הבאס ל 6-! איך אני יכול להוריד את העוצמה של הבאסים דרך המחשב ? האם יש עוד דרכים להנמיך את הבאסים בהתאם לרצוני ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הציעו לי אותה ב8.5 במקום 9.5 אלף ש"ח. משתלם? כדאי לקניה? יש טלויזיה יותר מומלצת ממנה? מרחק צפייה 3.5-4 מטר. מטרות : PS3 וכבלים.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-