אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! אנשים, שלום ! אני רוצה סוף-סוף לקנות לי רמקולים למחשב . אבל זה גם מעורר בעיה, איזה רמקולים לקנות? אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי לי שתי זוגות של רמקולים: 1. LOGITECH Z-640 2. LOGITECH X-230 עכשיו השאלה שמתעוררת לי זה מה יותר טוב מבין שני אלה? אני לא מתעסק במשהו ספציפי אני פשוט רוצה רמקולים טובים ואיכותיים. אני יודע שיש ביניהם הבדל של מספר רמקולים (אחד הוא 5.1 והשני הוא 2.1) אבל בין שאר המפרט של הרמקולים אני לא מבין. את שני זוגות הרמקולים האלה אני יכול לקנות ב 400 ש"ח אז עם אפשר תגידו מה שווה את הכסף יותר? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם DFI LAN-PARTY 875 PRO ;D
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
הרסיבר שאני רוצה להביא הוא של DENON מדגם AVR1909 7.1 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR1909&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE ההספק שלו לפי מה שרשום הוא 90X7 מישהו מכיר את המגבר? איזה רמקולים כדאי לי לחבר אליו? אני מדבר כרגע רק על 2 רמקולים רצפתיים גבוהים בתקציב של עד 1500 שקל. כמובן שבחירת הרמקולים צריכה להיעשות במחשבה קדימה להוסיף גם סנטר,סאב ואחוריים ( עוד כמה חודשים טובים אבל בכל זאת צריך לקחת את זה בחשבון ). תודה
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב במשחקים שתומכים בדולבי שומעים בכל הרמקולים של המערכת כמו שצריך אבל בשאר הדברים לא הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שלפחות הסאב של המערכת שמחובר בחיבור שונה מזה של הסטריאו יפיק לי את הבאס תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
!!!! מה לקנות ??? אין בעיה של תאורה זה צריך להיות מצויין למשחקים fullhd ולסרטים תודדדה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_157 אני מתלבט בין הרמקולים שעולים 600 וה- ש"ח640..z-3 מעץ וz-3 רגיל..וה-z-4... מישהו יכול להציע לי...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי. תקשיבו לתעלומה הבאהף המחשב שלי מחובר לממערכת סטריאו באמצעות מפצל Audio אשר נכנס לכרטיס קול שלי אשר מתחבר ליציאת Aux שיש לי במערצ הסריאו. שאני משחק במשחק קומפי אני שומע את המוזיקה ואת הקול בשני הרמקולים וכאשר אני משחק במשחקים אחרים - מתקדמים יותר - כגון COH או COD2 או Fifaf אני שומע את המוזיקה הוקל רק מרמקולאחד. בדקתי את ה- Balance והוא מכוון על האמצע. אני ממש אובד עצות. נא תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
תערוכה ceweek מתמקדת במולטימדייה הייתה השבוע בניו יורק , מצורף מוצרי ההייטק החדשים (וידאו ) בין המוצרים בתערוכה לצרכנים הפרטיים : מכוניות מחוברות לאודיו ברזולוציה גבוה רובוטים להדפסת 3D פתרונות בית חכמים לחכמים בריאות דיגיטלית לביש טק טכנולוגיות הכנס מכסה לכל היבט של החיים שלך ולכל אחד במשפחה מאות מוצרים בתצוגה ויותר מ -130 חברות מובילות בתעשיית טק שהשתתפו מוצרי אודיו / וידאו מתקדמים תפסו את מרכז הבמה כמו בתחום הטלוויזיה ,לחצו כאן תחום הסאונד , לחצו כאן מנהלים חברות אודיו / וידאו גדולות כוללים : סוני, LG, סמסונג וDolby, דנים בטכנולוגיות שמשפרות את הטלוויזיה ואת חוויית שמע עבור צרכנים. הכנס מביא נושאים חמים בתעשייה כולל הדפסת 3D, בריאות וכושר טק, רובוט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה לעיתונות ששוחררה : טוב אז זה נראה דיי רציני לפי המידע בפורום שלהם,הכיוון הוא מערכות אודיו עם דגש על High-End אני מתכוון להיות שם ולנסות לטעום קצת את טעמו המתוק של ה High-End ... מה אתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני משתמש במסך Haier L1910A-A וכרטיס מסך HD4850 של ATI. כשאני מחבר את המחשב למסך באמצעות כבל DVI ומתאם DVI => HDMI (ומתחבר לכניסת ה-HDMI של המסך), ניתן לראות את המחשב על המסך, אבל אבל משהו בתצוגה מציק לי בעין. קשה לי להגיד מה בדיוק. משהו בצבע או בחדות התמונה. נראה קצת כאילו התמונה עכורה או לא לגמרי בפוקוס, אם דבר כזה אפשרי. נראה לי גם שהתמונה מרצדת, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה. באופן רגיל, אני מחבר ביניהם באמצעות מתאם DVI => VGA, ומתחבר לכניסת ה-VGA של המסך שלי, והכל נראה היטב. בנוסף, כשאני צופה בסרטים שאמורים להיות סרטי HD ברזולוציית 720p עם חיבור ה-DVI/HDMI, והם לא נראים לי שונים מסרטי DVD רגילים. ניסיתי לצפות כך ב-3 סרטים שונים. האם ההבדל בין HD ותצוגה רגילה משמעות…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול להראות את הלייקריס של שיר מסוים בנגן של Ergotech. כבר הכנסתי את הקובץ lrc ומופיע לי בנגן מן T כזאת.. איך אני יכול להציג את המילים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הבנתי שיש מתאם WIDI. האם ישנה אפשרות אחרת לפני רכישת המתאם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ב H10 גירסת ה 6 ג'יגה מופיעה ההודעה הבאה ללא אפשרות עבודה עם המכשיר "systems file missing" "to restore the system files,connect H10 to iriver plus" אני יודע ש iriver plus זו התוכנה שלהם אבל עקב התקלה הזאת המחשב לא מזהה בכלל את המכשיר מה הפיתרון? האם הקישור הזה מספק פיתרון? http://www.misticriver.net/showthread.php?t=12886
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רכשתי את הסטרימר במחסני חשמל לפני כשלושה חדשים, לפני כמה ימים הנורה מלפנים החלה להבהב והמכשיר חדל להגיב. שלחתי מייל ל WD עם שאלה מה לעשות והתשובה שלהם היא שאין ברירה וצריך להחליף את המכשיר. האם זה קרה למישהו? אם מישהו פה מכיר את מדיניות ההחלפה של היבואן, או של מחסני חשמל? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקי מחשב, סתם גולש או רואה סרט, הסאונד שלי מדי פעם פשוט מופסק, מיוט, ואני לא בטוח במה התקלה, מכיוון שגם כאשר החלפתי את הרמקולים ושמתי אחרים, הבעיה קרתה, אז אני תוהה האם זה כרטיס הקול, או אולי איזשהוא בעיה בחיבור או אני לא יודע מה, יש איזושהיא דרך לבדוק זאת? כי הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בשביל שהסאונד יחזור זה לעשות ריסטרט למחשב.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-