אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול יש לי תכרטיס קול משהו יוכל לעזור לי בקשה בקשר לדריברים של הכרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 כבר עבר מלא זמן הרבה חודשים ולא יצא הכרטיס קול ואמרו שבקרוב ואני משתגע כבר.. יש לי תכרטיס כולה כמה חודש כרטיס חדש מבאס רצחחחחח מה אפשר לעשות מצב כזה משהו יוכל אולי לשלוח לחברה הודעה ושאול אותם עם אפשר להפעיל תכרטיס קול לבנתיים בלי דריבר ? ומתיי יוצא דריבר ? http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver זה האתר שלהם עם משהו יעשה את זה אני ממש יודה לו תודה!! ראיתי פה כול מיני פיתרוונות אבל אני לא מבין!! אנגלית יש פה איזה פיתרון עם משהו מבין מה רשום פה http://forums.m-audio.com/showthread.php?13279-Rev…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו שמע על הרמקולים האלה? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=391474 http://www.m-audio.com/products/en_us/LX421System-main.html
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
m:Robe100 Olympus - אשמח לשמוע את דעתכם עליו! מחודש ב-888 ש"ח, לדעתי מחיר יחסית טוב. אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל, ולא פחות ביצועים כמובן.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים סלונים: 1.MCE עם WINTV PVR 150 המפורסם 2.VMC עם AVerMedia SUPER 007 לאחרונה רכשתי שתי LCD 32 עם מסך רחב מין הסתם (לומרות שמין זה לא סתם) :wink: והבעיה היא שאני רואה TV דרך הM\VCE אני רואה בפורמט של 4:3 ולא על כל המסך אני יכול לחבר רגיל למסך בלי המחשב אבל אז לא עשיתי כלום... איך אני יכול לשנות את הפורמט?? אני בטוח שיש פתרון או דרך מסוימת.. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה ליקנות את הטלויזיה הזאת Mag CR32LEU 32'' LED האם רואים בה טוב?. במקום שאני קונה היא לא תלויה אז אני לא יכול ליראות מי נגד מי בחרתי בה כי יש לי הנחה בחנות של משפחה והיא יוצאת לי 880 האם שווה בכלל? היא איכותית
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני יכול לקנות כל אחד מהם במחיר דומה של כ-2550 ש"ח. באיזה מהם כדאי יותר לבחור, ומדוע? ולא רק לפי איזה מהם הוא דגם חדש יותר.. צריך פרמטרים יותר מדויקים. אני הולך כנראה לצוות אותם עם רמקולים של WHARFEDALE - CRYSTAL אשמח לדעות המלצות והארות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה שיתחבר לרסיבר דנון וזוג מדפיים של פולקאודיו.... רציתי בהתחלה את הCHAINTECH אבל אני יצטרך קצת להתאמץ יותר כדי להשיג אותו והסה"כ שאני ישלם עליו יהיה משהו כמו 50 דולר....השאלה איך הוא לעומת המאיה שעולה בארץ טיפה יותר? איזה מהם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי שוקים, קניתי כרטיס קול AudioTrak MAYA 7.1 ויש לי פול בעיות למרות שהוא ידוע ככרטיס תותח, אני חושב שהבעיה היא פאק בייצור, כלומר משהו חד פעמי שאינו קשור בכלליות למוצר אדיר זה, (ד.א לא ממליץ לקנות בפנדה, אני מרגיש לכוד) הכרטיס עושה צלילים חשמליים חשודים כאלה וגם מנגן בקטיעות דיסקים. בכרטיס קול אחר על המחשב הבעיות נעלמות והכל כרגיל.... אם אשלח את הכרטיס לפנדה ויגידו לי שהוא תקין אאלץ לשלם 120 שקלים - זה דפוק כי יש להם אינטרס להגיד שהוא תקין!!! אני בדילמה!!! HELP PLZ!! מה שאתם יכולים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האוזניות הנ"ל בערך כשנתיים השימוש בהן הוא לא רב, אך כל שימוש הוא נע בערך בין שעה שעה וחצי +- רציתי לדעת האם זה מספיק בשביל לגרום ל BURN IN? או שאני צריך לתת להן לעבוד איזה לילה בווליום סביר למשך 5-6 שעות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-