אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים לחדר קטן יחסית אז לא צריך שיהיו חזקים במיוחד, חשוב שיהיה בהם חיבור לאוזניות. חשבתי על ה S200 או S220 של LOGITECH הם מאוד זולים והביקורות עליהם יחסית טובות. כשאי לקנות רמקולים כאלה? אם לדעתכם לא כדאי אז כניראה שאני אחפש כסף ל VS2421 אבל מעדיף משהו זול יותר :-\
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE. הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\ מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר? מיואש...
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421. האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר. הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים. גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן. כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת. ביום הראשון הם לא עשו רעש כ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שנתיים + האוזן הימנית לא עובדת יותר(עברה נפילות רבות). אין לי ממש כלים לפתוח ולבדוק אם אפשר לתקן. חשבתי לקנות זוג חדש, אבל הן עולות כ100-150ש"ח יותר ממה שקניתי שזה קצת מבאס. התקציב שלי הוא 600~ וסתם בשביל הסקרנות, איך הCreative Aurvana Live 2?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי באיביי CX300 במחיר זול מאוד. האריזה נראית מקורית אבל החיבור הוא ישר (לא ר כזה) ומוזהב. הסאונד עם הרבה באסים.. לא כפי שציפיתי, מזוייפות? המוכר השאיר לי פידבק חיובי ועוד לא השארתי פידבק.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב ישן בו חיברתי אוזניות ישירות לרמקולים, ושמעתי מצויין.... כעת יש לי מחשב חדש..... כשאני מכניס את אותן האוזניות לאותם הרמקולים הסאונד פשוט יורד בצורה דראסטית לרמה שהן לא כל כך מועילות.... כן, חיברתי גם ישירות למחשב....שמעתי גם בצורה הזו גרוע.... כן, חיברתי אוזניות אחרות...שמעתי בהן סבבה.... זה פשוט כאילו הכרטיס קול החדש של החליט שהוא שונא דווקא ת'אוזניות האלה...פשוט כך....אין שום הגיון במה שהולך פה... האוזניות ישנות, של סוני, לא יודע דגם... עכשיו גם אם הבעייה היא בחוסר הכימיה או אלוהים יודע איך אני אקרא לזה, בין הכרטיס קול החדש לאוזניות, אז מאיפה אני יודע שאני לא אקנה אוזניות חדשות והוא לא יסתדר גם איתן? ועברתי בין חנויות ואין אופצייה להחזיר אוזניות....כלו…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה, יש לי התלבטות לגבי רמקולים למחשב, בעיקרון זה נועד לצפייה בסרטים וטלווזיה, בעייה ראשונה שהחדר לא אקוסטי, זה ממד (בטון מזויין), זה גם חדר לא גדול מאד. בעייה שניה, אני לא מכיר רמקולים למחשב בכלל, יש לי HERCULES 7.1 עם יציאה אופטית, יש רמקולים עם כניסה כזו ? תקציב : עד 1000 ש"ח גג. תודה אנשים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ואני מתלבטת בין שני הסוגים האלו. אני אישית מעדיפה את הדברים הבאים - באסים חזקים וכמובן שישמע טוב. אני לא מבדילה בדקויות של רמקולים ודברים כאלה ורק אכפת לי שהם ישמעו טוב וחלק. עכשיו, הMICROLAB עולים 350 ש"ח חדשים. ואם אני בכלל אלך על הלוג'יטק, זה כמובן יהיה יד שנייה. אז ראשית, מה יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של כל דבר? והאם יש הבדל עצום? ועל מה בכלל כדאי לי ללכת? Microlab FC330 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 Logitech x530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שפרסמתי בעבר יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ורציתי לדעת איזה כרטיס קול הכי מומלץ בשבילם. משתמש בשם anatoly אמר לי שכרטיס קול ב200 ש"ח יספיק לי כדי לנצל את הרמקולים האלו ויש לי 2 שאלות : 1. מהו הכרטיס הזה ? איזה דגם בדיוק? 2. האם הכרטיס הזה טוב יותר מהכרטיס שיש על הלוח אם הזה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 ? תודה ענקית לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
והם פשוט מהממים !!! דגם 753 שיוצר לפני כ 3-4 שנים, נראה נהדר אני פשוט המום מיופיו... החלק הכי חשוב שהוא נשמע עוד יותר נהדר !!! מפורט, חם באסים מדויקים סאונד מאד מאד נקי והרמקול הזה זריז מאד, זה פשוט מדהים איך הוא מעניק לכל השירים שלי חיים חדשים ! ד"א נקנה ב 3K ש"ח למי שבטח שואל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט באין הנגנים הבאים iAudio X5L 20G Archos Gimini 402 Archos Gmini 402 camcorder מה הכי כדאי לקנות ולמה???? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-