אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
? אני מדבר על AC97 עם שני ערוצי סטריאו כמו שיש נגיד ב epox 8k3a לא +.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הלוח אם שלי יגיע עם כרטיס מובנה, וגם אם כן, שמעתי שהAC-97 לא משהו... אני צריך כרטיס נורמלי, במחיר נמוך, כי יש לי שני רמקולים רגילים. בעל עמידות גבוהה, ושיספיק לSHOOTERS. יהיה לי G4, אם זה חשוב...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה ל4.1, באתר של KLIPSCH יש מספר של משווק אבל הוא טוען שהוא לא מביא את הדגמים הללו יש חנות שמוכרת אותם? תודה HaimTS
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים 2.1 שניהם שיהיו כמה שיותר זולים אבל שיתנו תמורה כלשהי לכסף. איך ה- SW-M2.1 Slim של Genius? ואיך הכרטיסים הבאים: C-Media 8738 PC או Genius LIVE Maker 5.1? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שבפנדה: 117$ כ- 690 שקל, יש חנות יותר זולה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא הייתי ממהר לסווג אותו כ"מקצועי"... שמעתי על לא מעט בעיות תאימות שלו כתוצאה מדרייברים לא מרשימים.
-
חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום יש איתם בעיות) בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה terratec DMX 6fire 24/9 קישור- http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא? עבר עריכה ע"י HaimTS
-
2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו רמקולים CAMBRIGE PCWORKS 2.1 והאמת הם לא מספקים אותי ביחסית למחיר... אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה רמקולים לקנות בבערך 600 ש"ח (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני רוצה שהם יהיו לפחות 4 רמקולים וסאב. איזה הכי טובים, איכותיים, כיפיים למשחקים ולשירים בווינאמפ במחיר הזה? אני לא כל כך צריך עוצמת מוזיקה אז זה לא חיסרון למרות שעדיין אני לא רוצה פחות מהעוצמה שיש לי ברמקולים הנוכחים. כמובן שעדיף אם תוכלו להשיג רמקולים מצויינים שעומדים בדרישות שלי במחיר זול יותר אבל בערך 600 ש"ח זה המקסימום שלי. תודה מראש!!! נ.ב אני חושב שכדאי לי את הHercules XPS 210, זה 4.1 לא??? והמחיר פשוט מווווווווו-שלם! ;D
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא מעט 21 וואט לכול Creative Inspire 2.1 ? ומישהו יכול לתת לי פרטים בנוגע לרמקולים האלו ואל האיכות שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי HERCULES HOME THEATER XP ורמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5300 הרמקולים, שהם אנלוגים, הגיעו עם כבל שלוש גידים עם חיבורי 3.5 מ"מ (1.8") בכל צד, ראשון לקידמיים, שני לאחוריים ושלישי ל SUB/CENTER היציאות בכרטיס קול הם שישה RCA לכל ערוץ או שתי יציאות 3.5 מ"מ לקידמיים ולאחוריים. חברתי דרך יציאות ה 3.5 מ"מ בכרטיס את הקידמיים והאחוריים והכל תקין אך אין לי דרך לחבר את ה SUB וה CENTER לכרטיס קול. האם יש מישהו שניתקל בבעיה הנ"ל (למעשה אני צריך כבל אחד שמצד האחד יש שניי פלגים של RCA ליציאות ה SUB ו CENTER של כרטיס הקול ומצדו השני יש פלג אחד מסוג 3.5מ"מ לכניסה הבודדת (CENTER/SUB) במערכת INSPIRE 5.1 של CREATIVE. המלצות, הערות, שאלות ותמונות שיסבירו לי את הפתרון יתקבלו בברכה!!…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-