אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אחרי פורמט והתקנת התוכנה יש 3 "אליפסות אופקיות" ששולטות בכרטיס outputs Inputs Effect בכל ההתקנה שעשיתי בעבר הכל עבד חלק אבל משום מה ההתקנה האחרונה לא התקינה את האפקטים [לא שהשתמשתי כל כך אבל בכל זאת]. מדוע זה לא הותקן??.איפה זה יושב בדיסק הראשון או בדיסק התוכנות?? תודה רבה. השאלה מופנית גם למומחה אנטולי
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה את מזלי פה, בתקווה שאוכל לקבל סיוע והדרכה בתחום בו אין לי ידע כלל, והייתי שמח לצבור בו מעט ניסיון מבעלי הידע והמקצועיות. אני מאזין למוזיקה לא מעט (בין שלוש לארבע שעות ביום) בעיקר דרך הרמקולים (הפושטים) של המחשב הנייח שלי, או באוזניות דרך נגן המוזיקה שלי. לאחרונה אני ורעייתי רכשנו דירה, וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להשתדרג מעט ברמה האודיופילית, ולהשקיע במערכת מוזיקה ביתית. מכיוון שאני בור למדי בנושא, הייתי שמח לקבל מכם מעט עזרה בתחום, בכדי להתחיל ולהבין לפני מה אני עומד, לדעת מה השיקולים שצריכים להלקח בחשבון, ולא לעשות טעויות שאני אצטער עליהן... אז כדי שתוכלו לעזור לי באופן יעיל אנסה לתת קצת פרטים עלי, ואח"כ אציג את השאלות שלי; קצת פרטים: 1. אני …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל. בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 אבל עכשיו המגבר הוא מובנה בסאב.. מנמיכים ומגבירים מהסאב ויש עוד 4 רמקולים וסנטר. עכשיו קנניתי אותה לטלויזיה מזמן כולל הDVD עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת בלי ה DVD למחשב. אני רוצה לחבר את ה 4 והסנטר והסאב (שהוא גם המגבר). יש אפשרות? אם כן איך מה לחבר למה? תודה..[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:25:26 אבל מצאתי איזה מערכת שהיא פחות או יותר אותו דבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=6 רק שזאתי יותר משוכללת אבל גם בה המגבל משולב בסאב ואני רוצה לחבר הכול חוץ מה DVD יש אפשרות לזה? בבקשה זה דחוף תודה.![br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:36:34 בבקשה מישהו יכול לעזור או להגיד אם הדבר אפשרי בכלל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה בשביל XBOX360 ,בשביל סתם לראות תוכניות דרך יס וקצת DVD.... התקציב הוא מקסימום 5500 ש"ח והייתי רוצה שהיא תיהיה 37 אינץ' אבל אם זה בלתי אפשרי אז 32 אינץ' גם טוב.. מצאתי אחת ואני מעוניין בדעות שלכם: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411590 אשמח לעוד רעיונות.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברשותי מערכת JBL Creature II כאשר הרמקולים הלווייניים נשמעים צורמים והגיע הזמן להחליפם, אם אני לא טועה יש מגבר בסאבוופר שעדיין מתפקד וניתן לחבר עליו גם רמקולים לא מתוגברים. במחשב יש מקום לחיבור 5.1 אך אשאר עם 2.1 בגלל עניין הכבלים. השימושים הם בעיקר סרטים ומשחקים והתקציב עומד על 400 ש"ח, אין בעיה גם להזמין מחו"ל במקרה ויוצא כלכלי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תחילה אני צריך המלצה לחנויות טובות, רצוי באיזור הדרום. התכנון הוא: מגבר, 5 רמקולים, ואיזה DVD או אפילו בלו-ריי. הדרישה היא חיבור לYES ב HDMI, אם אפשר אז גם שני חיבורים. חיבור USB וחיבור נוסף לרמקולים. יכול להיות שצריך גם חיבר ל DVD או שזה ה USB? אשמח הצעות לרמקולים. איך רצוי לחלק את הכסף בין כל הרכיבים? הבנתי שהמגבר צריך להיות 30 אחוז מהעסקה.. זה נכון? אשמח לשמוח הצעות מומלצות שלכם. בן
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי אוזניות sony playstation platinum headset SteelSeries Siberia 840 אז ככה מצד אחד ה SteelSeries Siberia 840 ניראה איכותי, נוח והבנתי שזה 7.1 דובלי, (חבר אמר לי שזה דמוי אז לא כלכך הבנתי) מצד שני יש את Sony Playstation Platinum Headset שהבנתי שגם הם 7.1 עם 3D משהו, עכשיו אני אסביר מה השימושים שלי: נסיעה לעבודה כל יום, כמובן הלוך חזור שומע מוזיקיה וגם בעבודה עם האוזניות, לפעמים גם בבית שומע מוזיקיה עם האוזניות, ומשחק בסוני זה גם עכשיו אני מודע לזה שלאוזניות של הסוני יש מצב של Gaming Mod אבל לא יודע אם זה צריך להיות החלק המשמעותי בבחירה, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על האוזניות מה איכותי יותר מבחינת סאונד ומה זה ה 3D של סוני אם זה …
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-