עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evy,

שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. כלי שכתבתי (SBZ Switcher) לאוטומציות של החלפת מצב רמקולים\אוזניות עם הגדרות ווליום, ועוד! אני מאמין שתעריכו את הכלי אם ברשותכם כרטיס מהסדרה. במקום להרחיב כאן, אפנה אותכם לפוסטים ב creative ו-guru3d: http://forums.creative.com/showthread.php?t=699908 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381416 על בקשות ספציפיות ועזרה אפשר להתדיין כאן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .

7. מה קורה? קניתי לאחרונה טלוויזית LED חדשה 32 לחדר וכדי לתלות אותה לקיר השתמשתי בזרוע מדגם Sansui SN 234WM הבעייה שלי היא שעכשיו אין לי איפה לשים את הממיר YES TOTAL.. עד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזית CRT ענקית ופשוט עמד עליו. עכשיו בגלל שזה LED זה דק מדי. הבנתי מהמתקין שיש אפשרות לקנות תוסף לזרוע שקניתי שמתחברת מלמטה וזה בעצם מחזיק את הממיר. מישהו יודע איפה קונים כזה דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

האם יש בארץ את התוספות ל X5L ? מאיפה ניתן לקנותם ? ומה מחירם ? אני מתכוון את השלט הרחוק החוטי, את העריסה, ואת הנרתיק. תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. אוקי אז זה עבד לי על SIS ad1888 soundmax על ASUS P4SP אבל אני בטוח שאפשר להשתמש בזה בכל מצב מה שעושים: נכנסים ל "לוח בקרה">> "התקנת חומרה">>החומרה מותקנת>>להתקין ממקום מסויים>>ואז לנסות בתיקייה של הדרייבר שהורדתם הנה קישור: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us זה ב ASUS עובד 100% תנסו תגידו אם יצא לכם..מקווה שעזרתי כאן להרבה מפרמטים למיניהם..

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

12. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ משהו בסגנון הזה : http://images.belkin.com/F8Z053-3/FUL1_F8Z053-3.jpg תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, יש לי טלויזית סמסונג A450 שאמורה להיות בעלת רזולוציה של 1366*768, ותמיכה ב-1080i. משום מה אני מצליח לשדר מהHTPC אל המסך 1:1 בצורה שהמסך כולו מלא ללא Overscan של הכרטיס מסך ברזולוציה של 1920*1080 (כשאני משתמש ב1280*768 יש פסים שחורים דקים אנכיים בקצוות המסך). האם זה אומר שזה מצב 1080i ? האם יש משהו שצריך לעשות בהגדרות של כרטיס המסך בשביל זה ? האם יש סיבה להשאר עם 720p מבחינת איכות תמונה ? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם קשה לי לומר אם המצב שאני מתאר הוא בעייתי או חריג, כי ההיכרות שלי עם אוזניות באופן כללי מועטה מאוד. ברשותי ה headset הבא, מחובר ישירות למחשב ללא כל אמצעי הגברה. לפי השמיעה שלי, כאשר אני מגביר או מנמיך את הווליום, מושפעת רק העוצמה של טווחי mid ו high, אבל עוצמת הבאס והפרטים בטונים הנמוכים לא משתנה כלל. כשאני מגביר את הווליום לרמות גבוהות יחסית (נאמר 3/4 מהעוצמה המלאה והלאה), אפשר לשמוע בבירור שאין לבאס שום נוכחות כלל, וכל מה ששומעים הוא צלילים בטווחי mid\high בעוצמה גבוהה מאוד (למרות שלא יהיה מצב שאצטרך להגביר את הווליום לעוצמה מקסימלית, הוא גבוה מדי ובלתי ניתן להאזנה). יש לציין שבאופן כללי הבאס בהחלט מספק, אבל מאחר ועוצמתו קבועה נוצר מצב שהנוכחות שלו גבוהה מדי ב…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by Eran M.G,

שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by uriby,

אני צריך לקנות מפצל נוסף למערכת כבלי הטלויזיה שלי בבית ואני מחפש מפצל מתאים. כרגע יש לי HOT אבל הייתי שמח שהמפצל יתאים גם ל-YES אם אחליט לעבור אליהם. יש מפצלים מ-45-1000MHz, יש מ-5-1000MHz, יש מ-50-2450MHz ועוד. חיפשתי לשוא מהם תחומי התדרים של החלקים השונים המשודרים ומצאתי רק את התחום של הטלויזיה האנלוגית של HOT. הבנתי שיש לווינים באזור ה-950MHz ויש בתדרים גבוהים מעבר ל-1000MHz. אשמח אם משהו שמבין או מהתחום יוכל לעזור לי: תחום הטלויזיה האנלוגי של HOT - (ככל הנראה 45-900MHz, תחומי VHF ו-UHF) תחום האינטרנט של HOT - ? תחום הטלפון של HOT - ? תחום הטלויזיה של YES (מהאנטנה לממיר) - ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. Started by slater,

אהלן, יש לי רמקולים jbl tlx-8 בני בערך 25 שנים. כבר למעלה מעשור שלא השתמשו בהם וכעת אני רוצה להתחיל. הרמקולים עובדים מצויין. תהיתי האם יש מקבץ פעולות שעלי לבצע למען תחזוקה טובה ונכונה של הרמקולים? כלומר האם יש צורך לנקות אבק ואיך הכי מומלץ לעשות זאת? האם למרוח משהו על הרמקול עצמו בכדי לשמור על אלסטיות שבטח אבדה עם השנים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Green,

שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by icebreak,

בינואר 2005 חברת APPLE צפויה להכריז על הדגם הבא של ה IPOD MINI (דור שני), שיכיל בין היתר דיסק גדול יותר בנפח של 5GB (שלכל המתחרים כבר יש), כמו כן, יתכן שיגיע בצבעים נוספים. בנוסף לכך, יתכן ותהיה הכרזה לגבי נגן FLASH מהתוצרת שלהם שיעלה פחות מ 200$ (עד כה החברה הוציאה נגני הארד דיסק בלבד). http://www.appleinsider.com/article.php?id=774

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yotam.m,

שלום, מחפש תחליף ראוי ל-SlingBox שידע להסטרים שידורי הוט\יס (כל ממיר כבלים) דרך האינטרנט דרך אפליקציה ייעודית בנוסף כלל גם משדר IR להעברת ערוצים בממיר מרחוק. מבחינתי לא חייבת להיות אפליקציה ייעודית כמו במקור וההתקנה יכולה להיות מסובכת וטכנית יותר. האם יש חיה כזו?

דיונים חדשים בפורומים