אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב.(לא HDׂׂׂׂ) אני מחפש כרטיס אמין, אייכותי ושיהיה זול. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הביאו לי את הרסיבר הזה: Sansui RZ-3700AV ואני לא מוצא עליו שום פרטים? מישהו מכיר את הרסיבר או את החברה? איך הרסיבר הזה? מישהו יכול למצוא פרטים עליו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל לחבר את הלפטופ שלי לממיר רגיל של HOT (לא HD או שום דבר מיוחד...). המגבלה - חייב להיות חיבור USB (אפילו PCMCIA אין). יש לכם המלצה טובה לכרטיס טלויזיה פשוט שיעשה את העבודה? (אגב, הצפייה תהיה על מסך חיצוני יותר גדול שיחובר ללפטופ)
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-