אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בעיה בטלויזיה 21" GRUNDING CRT בהתחלה התמונה התחלה להיות חלשה .. ואחרי כמה ימים כבר לא היה תמונה .. רואים רק מסך לבן אבל הסאונד מהרמקולים של הטלויזיה עובד מצויין ... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ? ואיך אפשר לסדר אותה ? תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, שמי דור ואני גיימר, התקציב שלי לאוזניות סראונד גדול במיוחד, 850 ¤ יש לכם המלצות? כרגע אני יודע שהאוזניות של זלמן מעולות וזולות... האם יש לכם משהו טוב שאתם ממליצים עליו? הבנתי מקריאת הכתבה באתר שגם המדוזה טובות... איך הסטילפד 5H? נראות לי מעולות גם הן...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסנהייזר pmx 60? לי יש כרגע px 100 דרך אגב... מומלצות ביותר!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בחיפושים אחר אוזניות פתוחות במחיר שפוי (אין לי עדיין כסף למוצרים אודיופיליים יקרים), מצאתי את הgrado sr80 במחיר של 540ש"ח פה בארץ. עכשיו, רציתי לדעת אם האוזניות הללו הן אוזניות טובות למי ששומע בעיקר רוק וג'אז? ובכלל, אם שווה לי לקנות אותן במחיר הזה, או שיש זוג אוזניות אחר ששווה לי לקנות (רק שלא יעלה יותר מהזוג הזה)? ובכלל, שווה לי לקנות אוזניות פתוחות? או שאולי כדאי לי לקנות סגורות? כי בעקרון אני רוצה אוזניות רק כי זה יוצא לי יותר זול מסט רמקולים איכותי, לא כי שאר הבית צריך שקט...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לשתיהן יש נתונים זהים לפי אתר היצרן, רק שהראשונה מתקפלת כזאת ויושבת על הראש, והשנייה מאחורי הראש.. מישהו יודע עם יש הבדל בביצועים שלהן? מי יותר טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב מה שאנחנו יודעים : 1. אין וידאו 2. גרסא אירופאית עם הגבלת רמת ווליום 3. יש את שעון ה 24 4. יש את רוב הפונקציות 5. ה USB OTG עובד כמו ב 1.29 נמשיך לעדכן בהמשך להורדה של העדכון, שימו לב כי רשום גרסא 1.29 אך לאחר מכן http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=245 נעדכן בהמשך בברכה ישי
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE 5 ערוצים LIVE ורמקולים חזקים של CREATIVE האם כדאי לי להחליף לכרטיס AUDIGY 2 שפועל על 24 ביט ועולה איזה 300 מרגישים הבדל בין הכרטיסים חשים הבדל בין 16 ל24 ביט בסרטים משחקים מוסיקה?? איך זה הולך??
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-