עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nitzanbi,

רציתי לדעת האם לפי העדכונים החדשים של המכשיר ניתן כבר לבצע רשימות השמעה בזמן אמת (דרך המכשיר עצמו) או משהו בסגנון bookmark. כמו כן, ע"פ העדכון האחרון (1.63) ניתן לבצע אופציה של format - מה זה? תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by עוד מישהו,

שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים

3. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by עiמר,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000

10. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by bariko123,

http://www.stanga-il.net/register,invite,2254.html תכנסו ותרשמו... אחרי שאתם נרשמים אני אסביר מעט מה זה... זה כמו ווינר רק וירטואילי... מי שלא מכיר... אמממ אפשר לזכות בפרסים... וזה לא על כסף אמיתי... תהנו.. ובואו נראה מי מהמר אמיתי

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כ600 ש''ח, ויתכן שאוכל לגייס עד 400 ש''ח נוספים (1000 בסה''כ). מאז שהתחלתי את לימודיי גיליתי שאני מתגעגע מאוד למוסיקה שלי, כך שאני צריך נגן נייד. כמו-כן, התרגלתי לשמוע מוסיקה עם Sennheiser HD280, ממה שהבנתי ידרש סכום נכבד להשיג את אותה האיכות (שיש ביניכם שינחרו בבוז ויגידו שזו לא איכות בכלל כמובן) באוזניות in-ear, עם-זאת, אני בטוח שהמבינים ביניכם יוכלו לעזור לי. אני צריך נייד איכותי עם אוזניות איכותיות ב1000 ש''ח, מן-הסתם אני מעוניין בנגן פלאש (הרי הארד דיסק לא יכנס בתקציב ממה שהבנתי), ובאוזניות in-ear שכאמור יוכלו לספק לי איכות מוסיקה טובה, עם באסים טבעיים. אשמח מאוד לקבל תשובה האם אפשר להשיג חיה(ות) שכזאת במחיר שכזה, ואם לא אז מה הדבר הכי קרוב? תמיכה בפורמטי…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by roy_BB,

מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by danielb,

בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

כבל מהרייסיבר למחשב 2 בננות לאחד למחשב באורך 5 מטר עד 200 שקל תודה מראש!

21. מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. Started by Thyratron,

שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 והעיברית שלו הפוכה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by gulek,

זקוק לעזרה בהתקנה. לאחר עליית התוכנה אני מתבקש לחבר את המכשיר למקור המתח הנפרד. וכשאני מחזיר אותו לא קורה הרבה... מישהו ניסה והצליח/נתקל בבעיות דומות?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.