עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ברשותי לוח אם ASUS P5B ועליו כרטיס מובנה SOUNDMAX יש לי חיבור של אזניות ומיקרופון בקידמת המארז...אבל אני לא שומע כלום וגם המיקרופון לא עובד מקדימה...רק אם אני מחבר מאחורי המארז אני מעוניין שגם הרמקולים של המחשב וגם האוזניות יהיו בשיתוף ביחד(יפעלו ביחד) ניסיתי הכל לעדכן דרבריים לא עזר....לשנות בביוס ל AC97 גם לא עזר) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000

3. Started by zuriiii,

בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו

4. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by stolen,

כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by עiמר,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  9. מה אתם אומרים על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574990# ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by zibby11,

שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by ToM.v,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. האזניות הן בעיקר למחשב, לשימוש במשחקים, סרטים וסדרות. אין לי דרישות גבוהות, שאיכות הסאונד תהיה סבירה-טובה, שתהיה קליטה רציפה ושיהיו נוחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by con206,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by Tamy,

היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. שלום לכם יש לנו ‏Altec Lansing VS4121, 2.1‎ ב 380 ש"ח ו ‏CREATIVE SBS 580 5.1‎ ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by bj0rn,

לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by manga05,

אהלן, המטרה שלי היא לשחק במחשב ולראות סרט DIVX על הטלויזיה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA, אפשר לומר גיפורס וכל ההגדרות שאתם מכירים בכרטיסים האלה קיימים גם אצלי, מצאתי אופציה שמאפשרת לשים במסך המשני (הטלויזיה) FULLSCREEN של סרט שמריצים (כשזה במצב של CLONE) שזה כמעט מושלם! הבעיה היא שאם אני מריץ משחק (שלא רץ בתוך חלון) אז זה CLONE אמיתי - ורואים את המשחק ולא את הסרט. אז איך עושים את זה? ובכלל, האם מחשב מספיק חזק בשביל לעשות את שני הדברים האלה ביחד ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום לכולם; אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים (למרות שאני כנראה גם יחבר אותם לאייפוד שלי). טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא עד 180 ש"ח, אני רוצה אוזניות קשת, סגורות. אני מתלבט בין שני דגמים, עקרונית אני לא ממש מבין בתחום, כך שאם למישהו יש איזושהיא המלצה אחרת, או יודע מי מהן עדיפה יותר אני יודה לו מאוד. שני הדגמים: אלה של סנהייזר שיותר מצאו חן בעיני - http://www.headphones.co.il/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=96 או אלה של קוס - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ur15&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=387&aff=Zap〈=he# תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by Zorito,

שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by rami135,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים