עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asinnn,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by עוד מישהו,

שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים

3. אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by con206,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

9. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. השימוש הוא למשחקים. תקציב: מקסימום 300 ש"ח. ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1049 הם טובים?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. 1.‏Creative X-Fi XtremeAudio‎ 2.‏Creative X-Fi XtremeGamer‎ מה ההבדל בינהם ומה עדיף לקנות לדעתכם? במחיר ההבדל הוא 160 שקל . תודה לעוזרים

12. Started by y_yakov,

יש לי מחשב נייד HP 6500T עם כרטיס מסך geforce 8400 gs 128 mb. בעת חיבור הטלויזה ליציאת S-Video אני רואה את התמונה על הטלויזיה אבל הצבעים מרצדים. ניסיתי לשחק עם הקצב רענון ורזולוציה אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  13. אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by roy_BB,

מישו פה יכול להמליץ על מיקרופון בצורה כמו של במה אבל עם חיבור למחשב... והוא צריך להיות עם קליטה מ 3 כיוונים משו בסגנון של XM8500וBehringerו אבל יותר זול.. הייתי קונה אותו אבל הוא ממש יקר בארץ אז משו בסביבות עד 150 כולל משלוח זתומרת אנלא רוצה להוציא יותר מ 150 בכללי.. צריך שיהיה לו באסים חזקים זה לא לשירה תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by AviK9,

שלום ברשותי כרטיס audigy 2 תקול ופאנל יציאה קדמי, האם רכישת audigy 2 zs תאפשר לי לחבר אותו לפאנל הישן? תודה, אבי.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by bariko123,

http://www.stanga-il.net/register,invite,2254.html תכנסו ותרשמו... אחרי שאתם נרשמים אני אסביר מעט מה זה... זה כמו ווינר רק וירטואילי... מי שלא מכיר... אמממ אפשר לזכות בפרסים... וזה לא על כסף אמיתי... תהנו.. ובואו נראה מי מהמר אמיתי

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  19. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  23. נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  24. שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  25. טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים