עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by I.Robot,

שלום. לפני כמה שבועות רכשתי נגן Foxda FM6606 שעבד עד לפני כמה ימים מצויין אך מאז כל פעם שאני מחבר אותו למחשב יש לי אפשרות להעביר\למחוק קבצים או סתם להתסתובב בספריות בערך ל3 שניות ואז החלון קופא והנגן כותב READING. אין לי תעודת אחריות (האמת היא שאני אפילו לא יודע אם אין אחריות או איבדתי את התעודה) אז צריך לפתור את הבעיה. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Glow,

כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by amir69,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה שיעבוד בלי ממיר (אנלוגי ודיגיטלי) אבל אם יש אפשרות שיהיה על הכטירס חיבור לממיר אולי בעתיד אני יצטרך אז סבבה אה ועוד משהו אפשר להקליט אם הכרטיס טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by ben_amitai,

שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by stolen,

כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש, עם לוח אמ GigaByte 945P-S3, יש לי רסיבר של קולנוע ביתי + רמקולים 5.0, הייתי מעוניין לדעת איך אני מחבר את הכבל עם היציאה הקוקסיאלית (משהו כזה) מהרסיבר ללוח אמ ולשמוע באיכות המתאימה? בתודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by ASSAFsa,

אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by Alon.R,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי מערכת 5.1 כלומר 5 רמקולים + סאב ורציתי לדעת איך יהיה המיקום הכי טוב שלהם ושל הסאב לשמיעה איכותית ומקסימלית

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by bj0rn,

לפני כמה דקות כשניסיתי להפעיל את ATITOOL הכרטיס קול שלי התחיל לצפצף, אז נכנסתי ללחץ וכיביתי מהר את המחשב לפני שיקרה לו משהו. עכשיו נראה לי שהוא נדם לגמרי, עשיתי ריסטארט פעמיים ואני לא מצליח לשמוע שום קול במחשב, כל הכבלים מחוברים כמו שצריך וגם ה-Volume Control. יש לי Creative Sound Blaster Audigy 2 ונקשרתי אליו, הוא לא יכול למות ככה פתאום :-\ עזרה! אני חייב להבין מה הבעיה פה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  21. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by helga,

היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים