אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל נראה לי שפה ידעו. לאחרונה עברתי מלוח אם של אסוס P4P800 DELUX ל P4P800-E DELUX. הלוח הראשון משתמש ב ADI AD1985 והשני בRealtek ALC850. מאז שעברתי ללוח החדש הסאונד נהיה זוועה. שמיעת מוזיקה דרך הסידי מגיעה בדיסטורשן נוראי ובביט רייט נמוך. ברגע שהמעבד עובד טיפה (PRESCOTT 3G) כל הסאונד נשמע בביט רייט נמוך מאוד. הדרייברים הם האחרונים מהאתר של אסוס. יש מה לעשות חוץ מלחזור ללוח הישן או לקנות כרטיס חדש?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, קניתי כרטיס קול fireface800 של חברת rme ב7800 ש"ח. אחד הכרטיסים הטובים שיש. בשביל לחבר אותו שיפיק את המקסימום הבנתי שאני צריך כרטיס firewire800 ולא firewire רגיל. בחנות שרכשתי את הכרטיס אמרו לי שאני צריך firewire 800 עם ציפסט של טקסס אינסטורמנט והפנו אותי לחנות, שם כמובן אמרו לי שיש שני סוגים אחד טוב ואחד פחות טוב, הטוב 640, הפחות טוב 340, למרות שכרטיס firewire800 בלי הצ'יפסט של טקסס אינסטורמנט אלא עם צ'יפסט אחר אני יכול לקנות ב130 שקל... בבקשה תעזרו לי אני אובד עצות, ואני לא רוצה שאני ייצא פראייר בגלל זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 ויש לי בעיה כאשר אני מפעיל שירים .. לא שומע את הבאס בשיר ... אני שומע אותו גרוע כזה .. כרטיס ONBOARD מה זהיכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
נניח שיש לי שני כרטיסי קול על המחשב עכשיו, שניהם עובדים ואני יכול לבחור באיזה אני רוצה להשתמש, דרך לוח הבקרה והגדרת הכרטיס כ Default. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות זה לקשר בין שני כרטיסי הקול כך שהשמע שנכנס מכניסת מיקרופון מכרטיס קול אחד, יעבור אוטומטית ובאופן מיידי ליציאת הרמקולים של הכרטיס השני. ווינדוס עצמו מן הסתם לא תומך בשטות כזאת. השאלה אם יש תוכנה כלשהי שיודעת לעשות דברים כאלה. יש למישהו מושג מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים אבל אני מניח שאם אתם מתעסקים בלוחות אם ומעבדים בטח למישהו יהיה כאן מושג. הכבל אחד לשתיים שלי שמחבר בין המחשב ובין המערכת נשבר וחלק מהפין נשאר בתוך יציאת האודיו הירוקה של המחשב. אני לא יכול לשמוע שום אודיו של מוזיקה וסרטים ואני כולי בעצבים מזה מה עושים? איך אפשר להוציא אותו?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-