אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא לפני קניה של מערכת 2.1 למחשב. אחריי שיטוטים באינטרנט ובזאפ הבנתי שהחברה מיקרולאב נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר ברמה הזו (עד 400 שח). מתוך המערכות שלהם ברמת המחיר הזאת בחרתי כמה שמצאו חן בעייני, אבל אני עדיין לא מצליח לבחור ביניהן ואין לי מושג מי נשמעת יותר טוב. MicroLab FC362: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764629 MicroLab Fc570: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 MicroLab M700U: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778720 MicroLab M880: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724697 MicroLab FC330: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אם יש לכם המלצות למערכת אחרת אשמח לשמוע. אור
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום..רכשתי את ה-DVD מדגם LG BD-360 כאשר אני מכניס דיסק / או דיסק און קי המכשיר שיש ברשותי מגבר YAMAHA מדגם RX-V795 לא מציג "דולבי דיגטל" , אלא "פרולוגיק" בלבד . כיצד אני מעביר לדולבי דיגטל ? האם יש מצב שהמגבר שנמצא ברשותי ישן ? ואולי לא תואם את ה-DVD מסוג LG BD-360 עוד שאלה ועזרה ממכם: הכנסתי דיסק אשר בו נצרב MKV והסרט מנגן עם פיקסלים , אני בטוח שיש עידכון . אם תוכלו להביא לי קישור לעידכון האחרון של המכשיר אשר מסדר את הבעיה הזאתי אשמח מאוד.. חוץ מזה קראתי את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455107.0 שמדבר עליו ברק , אשמח אם למישהו יש את העידכון שיכול לשלוח לי או להעלות לאיזה שרת .. אשמח לקבל תשובה תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חבר טוב שלי הוא כבד שמיעה, בעל תקציב גבוהה (600 ש"ח), ומחפש את הדבר הכי איכותי שמתחבר לסאונד הטלוויזיה ומעביר את זה באלחוטי במרחק של כ-4 מטר. מה הכלי הכי חזק בשכונה בשבילו? בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 22:03:58 !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על שירי המלצת שירי האוס טראנס וטכנו שיהיו חדשים השרים שמשתמשים במסיבות
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
באופן אלחוטי? למשל סרט בMAKO VOD לצפות בטלויזיה באופן אלחוי. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD2900PRO אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה שתומכת HD בצורה הכי טובה שאפשר שאני יוכל לראות HDTV בפלזמה מהמחשב. הבנתי שיש כמה אפשרויות. 1. לחבר את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך לDVI ותהיה לו כניסת HDMI, ואז לקנות כבל HDMI ולחבר אותו למתאם 2. לקנות כבל HDMI DVI ולא להשתמש במתאם. 3. לחבר ל S-video את HDTV cable וואז לחבר Video cable. עכשיו כמה שאלות. 1 ו 2, מה עדיף מבינהם? יש הבדל בין איכויות הכבלים של DVI HDMI ? במה מתבטא האיכויות האלו? לאן אני מחבר את הHDMI? לרסיבר? למסך? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי! בזמן שמיעת מוזיקה בווינאמפ כל כמה זמן המוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה, לפעמים זה קורה פעם אחת בשיר ולפעמים זה קורה מספר פעמים ככה שזה לא משהו קבוע.. אבל זה מורגש בהחלט ניסיתי להתקין דרייבר קול חדש (אני משתמש באון בורד REALTEC יש מפרט בצד) ניסיתי גם להתקין גרסאות שונות גם ווינאמפ בגרסאות שונות ישנות, חדשות, ביטלתי סקינים וכל פעם שאני חושב שפטרתי את זה זה חוזר אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות שיגעתי את כל המחשב, ביטלתי OC שינתי זכרונות .. אני חושב לפרמט אבל אם זה לא יפתור את הבעיה אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? :s05: תודה!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-