אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? עשיתי עיוות קול של מישהו ושמרתי בקובץ אודיו , עכשיו איך אני יכול לשים "הגנה" על הקובץ הזה שלא יוכלו לדחק עם הקול ולחהזיר את זה כשהיה בהתחלה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את האוזניות באמצעות דונגל בלוטוס והן לא השמיעו קול עד לרגע שהגדרתי אותם כברירת מחדל במקום הרמקולים שמחוברים ביציאה אחורית. עכשיו רק האוזניות פועלות לבדן, אני רוצה לשמוע גם באוזניות וגם ברמקולים במקביל כיוון שאם אינני עובד עם האוזניות אז הן כבויות ורצוי שאשמע משהו ברמקולים.. יש פתרון ??
-
- 13 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך שמע חדש למחשב בעיקר למטרת סרטים ומוזיקה בעיקר ואני מתלבט בין מערכת משולבת לרמקולי מחשב למשל: מה עדיף לי HTZ161וPioneer אוו רמקולים של מחשב מדגם MX5021 וAltec Lansing
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לישמוע מהחשב בטלוויזה יש לי את הכבל שניכנס למחשב שזה צד אחד של חיבור כמו רמקולים ויוצא לשתי בננות בצבעים אדום ולבן פעם אני שמעתי לא זוכר איך עושים את זה תודה לעוזרים איסי 204427533 דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם שמעתי שאי אפשר לשמוע ב- ADA890 בארבעת הרמקולים במוסיקה?!?! זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו פה בפורום שבגרסה 1.00 (לדוגנמא) של המערכת הייתה איזושהי בעייה שקשורה לקידוד סאונד אם אני לא טועה ולכן תמיד כשאתה קונה את המערכת אתה צריך לבקש את הגרסה החדשה (1.01 לדוגמא) שבגרסה הזו הבעייה נפתרה . מישהו מוכן לאשר , ואם זה נכון לפרט מהי הבעייהנ בדיוק ואם היא אכן נפתרה בגרסה החדשה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קראתי שהן אמורות לצאת בתחילת ספטמבר והן הולכות לעלות 49 דולר ויהיה להן את הDRIVERS של הSR60
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שמתי כרטיס קול חדש והתקנתי אותו.אם אני שומע דרכו זה בטוח משמיע לי ממנו? כי בביוס לא מצאתי אותו כדי לבטל את הכרטיס קול שמובנה בלוח
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי רמקולים למחשב אך השנאי נשבר. מדובר בשנאי AC\AC שממיר ל12V 1.6A איפה אפשר למצוא מכשיר כזה לקניה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בחוברת רשום 220/110, על המטען רשום 110, מחיפוש קליל באינטרנט (על המספר דגם כמובן SR-0515SP) מראה תוצאות לשני הצדדים. מישהו יכול לאמת או לשלול את העניין? תודה מראש רום.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שני חברים שלי רוצים נגנים אחד בתקציב של 500 שאני המלצתי לו על ה1G בצורת אצבע שלדעתי הוא והשני רותה משהו בסביבות ה1500 אבל אני לא מכשירים הסחום הזה יש למשהו הצעות
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה אני מתלבט בין - Audigy 4 SE 7.1 לבין, Audigy 2 ZS כאמור, המחיר פחות מהווה בעייה עבורי, כי אני מזמין אותם מחו"ל [ובבקשה, לא להיכנס לזה כרגע]. מטרת הכרטיס היא כמובן, גיימינג - משחקי FPS. [אנריל,CSS וכו']. וכאן חשוב להזכיר כי אני מחבר את הכרטיס לאוזניות גיימינג, ולא לרמקולים של 7.1. השאלה שלי, האם ההבדל במחירים מוצדק? האם אפשר להצביע על כמה הבדלים עיקריים בין השניים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-