עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפשת מערכת סטריאו מיני/מיקרו עבור חדר השינה. האיכות חשובה לי מאד, כמו כן הרבה bass. על מה הייתם ממליצים? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by a8352,

שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. תקציב: 400 שקל או חריגה עד 200 שקל אם יש סיבה ששווה לחרוג ב-400 שקל אז יש אופציה. שימוש: בעיקר גיימינג. חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות, הנוחות זה העיקר ואחרי זה כבר האיכות בגיימינג. הייתי רוצה מאוד דגם כל שהוא של - RAZER אך אם יהיה של STEELSERIES אין לי בעיה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. וחשבו ביותר שיש מיקרופון, ואחד איכותי, לא כזה שאני יצטרך להכניס אותו לפה כדי שישמעו אותי בינוני. תודה מראש לכל העוזרים. ובבקשה בלי דגובות מיותרות כמו: "קנה אוזניות ב-100 שקל וזהו" "מה ההבדל בכלל בין כל הזניות באיכוות" וכו'... עריכה: יש לי שני דגמים אשמח מאוד אם תומרו לי מה יותר טוב ביניהם: RAZER Carcharias ‏SteelSeries Siberia v2

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by EMXMAN,

אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש ברשותי נגן DVD מסוג LG (כבר 5 שנים) וכעת כמעט כל סרט נתקע וגורם גם לתקיעת הנגן באופן מוחלט שאפילו לא ניתן לכבות ולהדליקו ויש צורך לנתקו מהחשמל. התקליטורים במצב טוב והם מתנגנים יפה מאוד ב DVD אחר. השאלה שלי האם זה יכול להגרם מעינית מלוכלכת? ומהי השיטה הטובה ביותר לנקותה? השתמשתי התקליטור ניקוי כמה פעמים אך זה לא עוזר,האם ישנו סוג מסוים של תקליטור ניקוי שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by eranmor,

שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rbix,

דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by royossef,

שלום לכולם לא משנה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. שלום לכם אני מחפש המלצה לרמקולים, שישמשו בעיקר לסרטים ומשחקים, אך גם למוסיקה. אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא בסך הכל רמקולים שעושים את העבודה ולא עולים יותר מידיי. חובה שיהייה להם גם חיבור לטלוויזיה וגם חיבור של כבר אופטי(לXbox) בעיקרון אין לי טווח מחירים ספציפי, אבל אם תתנו דוגמאות אני אראה אם אפילו כדאי לנסות הם הולכים להיות ממוקמים בסלון. חובה רמקולים לוויניים, רצפתיים לא באים בחשבון. עוד משהו: אני לא מבין כמעט כלום בכל הקטע של המגברים, הרמקולים, ואיך הם משתלבים, אז אני בסך הכל מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם חובה מגבר עם הרמקולים אני אשמח להסבר קצר והמלצה על מגבר זול שעושה תעבודה. תודה רבה עריכה: שחכתי לציין שזה חשוב לי שהמקולים יראו נורמאלי, אני לא רוצ…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום חברים, אני מחפש אוזניות למחשבף גדולות כאלה (לא אוזניות קטנות) עד 100-150 ש"ח (עדיף כמובן כמה שיותר זול), שיהיו דיי איכותיות ויחזיקו דיי הרבה זמן (כי האחרון לא החזיקו אפילו חצי שנה). תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

20. היי, קניתי מיד שניה רסיבר מדגם pioneer vsx 322 k, ראיתי מפרסומי עבר פה שיש לו אפשרות של 4K PASSTHROUGH (המכשיר עצמו לא תומך ב-4K) מישהו מכיר את הדגם ויכול לאשר לי שזה קיים ואיך מבצעים את זה? שאלה נוספת - אני מרגיש שהרסיבר נותן הרבה הרבה יותר דגש לרמקול הסנטר בהשוואה לרמקולי הצד (שגדולים יותר ונראים איכותיים יותר) ניסיתי לעשות כיול אבל אני חושב שזה משהו בהגדרת הפורמט הקולי..אשמח לעזרה, קצת חדש בתחום

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. הנגן נמכר במבצע מבנק לאומי. שימו לב שאין פירוט לשם של החברה, די מחשיד ת'אמת. מחיר 279 שח. http://pictures.greatestjournal.com/userimg/2350447/198648 לא יכול להביא דף כי לא נראה לי שכל אחד יכול לגשת לדף הזה אז אם צריך עוד פרטים תגידו ואני אנסה למצוא עוד. תודה רבה לעוזרים

22. אשמח להמלצה לכרטיס קול ל raspberry pi כרגע יש לי רמקולי מחשב 5.1 של קריאטיב. האם יש כרטיס קול 5.1 ל raspberry pi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אחי ביקש לחדר שלו מגבר/רסיבר + רמקולים. כרגע יש לי תקציב למגבר עד 1200, אם אפשר פחות זה ייתקבל בשמחה. רמקולים השגתי במחיר מציאה Wharfedale XARUS XR5000 ב400 שקל מחבר ( ) אחי מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב ל5.1 לכן אני רוצה רסיבר שיאפשר שדרוג זה בעתיד ולא יפחית מאיכול הסאונד. הרסיבר ייתחבר למחשב כנראה בחיבור אופטי או דיגיטאלי, זה מיועד למשחקים, סרטים ושירים.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by vourt,

Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.