אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את הלוח אם הזה לפני כשבוע. עכשיו ללוח יש כניסה S/PDIF - קואקסיילית וגם אופטית , אני מחבר קואקסיילית מהרסיבר שלי של YAMAHA ויש לי רמקולים 5.1. כשאני הולך להגדרות SOUND של הכרטיס ONBOARD - ומשנה למשהו מעל 48 - אם אני משנה ל96k hz אז המגבר עובר אוטומטית למצב סטריאו ואם אני משנה ל192 אין בכלל שום קול. מדוע אני לא יכול לשנות למשהו מעל 48 ועדיין לעבוד על 5.1 האם זו מגבלה של הכרטיס קול ONBOARD?? אודה אם מישהו יכול להבהיר לי קצת את הדברים תודה. מצורפים תצלומי מסך [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את ה5700 שנחשב כמכשיר מוזיקלי, ורציתי לבדוק אם הוא שווה משהו כמובן שאין לי בסיס לבדיקה כי אני לא מבין בזה בשיט, אבל אני רוצה לראות אם אפשר להוציא ממנו איכויות טובות, ומה שזה טוב שהאוזניות שלו זה 3.5 אז אני אחבר אותם למחשב ואבדוק איפה שומעים טוב יותר אני מחפש משהו אינסטרומנטלי, בז'אנר מטאל.... אשמח להמצלמה עוד היום . תודה!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום..יש ברשותי כרטיס קול חיצוני (PCI) הדגם זה: SOUND BLASTER LIVE CT4830 אני רוצה לדעת מה המפרט שלו: כלומר כמה HZ כמה BIT... והאם כדאי לשמוע דרכו במקום בכרטיס המובנה של הלוח שלי (DG965SSS של אינטל) כלומר למי משניהם יש מפרט טכני יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה בשביל XBOX360 ,בשביל סתם לראות תוכניות דרך יס וקצת DVD.... התקציב הוא מקסימום 5500 ש"ח והייתי רוצה שהיא תיהיה 37 אינץ' אבל אם זה בלתי אפשרי אז 32 אינץ' גם טוב.. מצאתי אחת ואני מעוניין בדעות שלכם: http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411590 אשמח לעוד רעיונות.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי רמקול מוגבר (כמו האלה של הdj) ומערכת חלקים ישנה של סוני שמחוברת למחשב...יש אפשרות לחבר את הרמקול המוגבר למערכת? או ישירות למחשב במקביל למערכת..
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אני חייב המלצות על מסכים חברות מפרטים , אני בקרוב צריך לקנות ועדיין לא גיבשתי רעיון... תמליצו , 26 ' עד 3000 ש"ח!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מערכת לחדר בסביבות האלף ומשהו שקל שתהיה כמובן אפשרות שיהיו כמה דיבקים במקביל והאיכות של הרדיו גם מאוד חשובה אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר זאת מערכת לחדר לשמיעת רדיו ודיסקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם האוזניות האלא יעבדו (בסריאו כמובן) דרך הבלו תות' עם הפלאפון שלי? ( Nokia 6230i )
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-