אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת סטריאו די ישנה של AIWA ש יכולה להריץ MPEG1,מנגנת דיסקים רגילים,וקלטות. אני חיברתי אותה למחשב שלי (חיבור STEREO שתי ערוצים, איו יותר כניסות) כדי לנצל את הרמקולים וההספק שהיא נותנת. יש לה 2 רמקולים קידמיים,2 רמקולים אחוריים לצליל היקפי ו רמקול סנטר. אכשיו 2 הרמקולים הקידמיים נימצאים ב 2 צידי המחשב,צמודים עליו,רמקול סנטר תלוי במרכז החדר (מעל המחשב) ונאלצתי ליתלות את הרמקולים האחוריים מקדימה (באמת לא היתה לי ברירה)אחד מצד ימין של המחשב מרוחק עד סוף הקיר והשני בצד שמאל של המחשב מרוחק גם הוא עד סוף הקיר(הם תלויים בפינות החדר,איפה שקירות ניפגשים :-)) . אכשיו המערכת תומכת בדולבי פרו לוג'יק. השאלות שלי הן: 1. האים אני ארגיש צליל הקפי בזמן צפיית סרט או שזה ש…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מעבר למה שאמרתי בכותרת, הדבר העיקרי שחשוב לי במסך זה איכות הצבעים שלו, אני רוצה צבעים כמה שיותר חיים, ושחור באמת שחור. מבחינת חיבורים רצוי שיהיה DVI אין צורך בתלת מימד, חבור אינטרנט, מליון כניסות ודיאו, USB וכו אם יש מסך שעונה על כל הצרכים האילה ב37" או 42" אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני שומע אודיו - בסרטים, במשחקים .... אחרי כמה זמן פתאום הסאונג מתכבה לי . למשל אני רואה סרט בהתחלה זה סבבה הכל בסדר ואז פתאום כאילו מישהו סם את זה של מיוט ואני לא שומע כלום שמישהו יעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התחדשתי בסמסונג A450 . חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך DVI-HDMI הכרטיס הוא 2900PRO. אני עובד עם רזולציה של 1900X1200 על המסך של Dell 2407WFP. כשאני מריץ סרט בBSplayer באיכות HD, התמונה שניתנת במסך סמסונג הרבה יותר "חיה" מהתמונה שמוצגת במסך של דל, ובנוסף ישנם ריצודים במסך של סמסונג בחיבור המחשב. איך אני מתקן בעיה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבקש המלצה למיקרופון איכותי להקלטה באולפן ביתי עד 600 שח, בחיבור XLR תודה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש נגן dvd לבית (לסלון) התקציב הוא עד 500 שקל קורה divx וכתוביות שבאותו דיסק אם הסרט תאימות לעיברית שלא יהיה חארטות יאנו תמיכה בכתוביות וכל מה שיהיה בעיברית מכשיר אמין ואיכותי ביחס לתקציב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-