אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי עזרה לגבי רמקולים לקולנועה ביתי של 5.1 תקציב שלי בין 2.5K ל 3K. רק לא רמקולים של מחשבים. יש לי רסיבר של ----> http://zap.co.il/model.asp?model_id=472524 דרך אגב מה אתם אומרים לגבי טלויזיה הזה. -----------> http://zap.co.il/model.asp?model_id=418112
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם למכשיר הזה יש דיסק קשיח כי אני לא מוצא עליו מידע באתר היצרן ? וגם רציתי לדעת את חוות דעתכם על המכשיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות אותם... רציתי לשמוע חוות דעת, האם כדאי לא כדאי . מחיר מקסימלי להשקיע , חסרונות, יתרונות. ראיתי שהם יותר משנה וחצי בזאפ, זה צריך להשפיע? על איכות וכו'? בעקרון יש לי התלבטות בינהם לבין JBL CREATURE ואני יותר נוטה לENCOUNTER בגלל העיצוב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
על איזה דגם אתם ממליצים?? אנא נמקו בחירתכם... השימוש יהיה מוזיקה (לא עריכה או משהו כזה), סרטים ומשחקים... שימושים דיי בסיסיים.. ;D ועוד שאלה---אם אני קונה אחד מהדגמים כדאי לי גם לקנות כרטי מסך או להשתמש בכרטיס מסך מובנה??[br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 20:38:15 אני מקווה שקישור זה עונה לכל המתלבטים איזה מוצר יותר איכותי!!! http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=1&searcInput=&Model_id=37907&orderby= הוא ענה לי, זה בטוח
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Thermaltake Mozart SX ASUS Ati Raderon X550 256 MB PCIe Leadtek TV PVR2000 ASUS P5B-MX/Wifi-AP Intel C2D E6400 Box Enermax Noisetakew 420W G. Skill DDR2 1024 MB 667Mhz CL5 X2 Zalman CNPS7500-Cu LED Logitech Cordless Desktop EX 110 WD 2500AAKS מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני עומד בפניי קניה של מוניטור מוגבר למחשב,זוג מוניטורים ליתר דיוק. המוניטורים, יש לציין, מוגברים, לכן אין שום צורך במגבר/רסיבר וכו וכו וכו... כרגע אני אחבר אותו למחשב, אח"כ לסינתיסייזר, כרגע הת'רד הזה מדבר על החיבור למחשב בלבד. אני חושב שהמוניטורים באים עם היציאה היותר גדולה מן ה3.5 מ"מ(איך היא נקראת?) , לכן רציתי לדעת אם יש מתאמים שאוכל לחבר בעזרתם את המוניטורים למחשב, ולשמוע בעזרתו סאונד מהמחשב. אשמח גם לדעת מניסיון איך מוניטורים איכותיים יעבדו על מחשב, לא כ"כ לצרכים בייתיים, יותר לאולפן קטן שממש בא לי עליו בשנה-שנתיים האחרונות... אשמח לדעת גם קצת יותר מה הקטע של מוניטורים, למה הם לא נקראים רמקולים ולמה הם נבדלים מן הקבוצה הזאת. תודה מראש לכל העוזרים, Aviko[b…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לסלון וניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, את הכרטיס מסך חיברתי דרך יציאת ה sVideo אך לא הצלחתי לחבר את הכרטיס קול (בשביל לשמוע את הסאונד) לרמקולים הסטנדרטיים של הטלויזיה. ניסיתי לשים מתאם בן ה"בננה" האדומה לבין החריץ שבו מכניסים את חיבור הרמקוילם לכרטיס הקול, לא הלך..ניסיתי אותו דבר גם עם הכבל הלבן ולא הלך.. יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לחבר איכשהו את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלויזיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ראיתי באיתן היום (חמישי) מבצע של מגה אל טלוויזית לסידי T-משהו האם משהו שמע אליה שווה או שיש משהוא עדיף עד 2500
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 אבל עכשיו המגבר הוא מובנה בסאב.. מנמיכים ומגבירים מהסאב ויש עוד 4 רמקולים וסנטר. עכשיו קנניתי אותה לטלויזיה מזמן כולל הDVD עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת בלי ה DVD למחשב. אני רוצה לחבר את ה 4 והסנטר והסאב (שהוא גם המגבר). יש אפשרות? אם כן איך מה לחבר למה? תודה..[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:25:26 אבל מצאתי איזה מערכת שהיא פחות או יותר אותו דבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=6 רק שזאתי יותר משוכללת אבל גם בה המגבל משולב בסאב ואני רוצה לחבר הכול חוץ מה DVD יש אפשרות לזה? בבקשה זה דחוף תודה.![br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:36:34 בבקשה מישהו יכול לעזור או להגיד אם הדבר אפשרי בכלל
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-