אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, יש לי כיום כרטיס קול Creative live! 5.1 digital ואני רוצה להחליף אותו כי יש לי בעיה לראות סרטים כשאני מוציא לReceiver שלי AC3 - פריימים קופצים מדי פעם (אין לי מושג למה, אבל בכרטיס קול הפנימי SoundMax זה לא קורה). חשוב לי מאוד איכות הסאונד, במיוחד במוזיקה. השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים, ואני משתמש בReceiver שתומך בAC3 ב48Khz וללא DTS. אני מתלבט בין הXtereme audio לaudigy 2 zs. מבחינת מפרט הוא דומה, אבל השינויים ששמתי לב אליהם: audigy 2 zs - תומך בתקן THX והחיבורים שלו מוזהבים (נראה לי לפי התמונה). Xtreme audio - תומך בEax 5, הדגשת צלילים גבוהים ונמוכים שבעיקר לmp3. האם תוכלו להמליץ לי מה כדאי מבין שניהם? יש להם אותו מחיר פחות או יותר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אם MSI P67A-GD53 ו Gigabyte P67A-UD3P כאשר אני צריך תמיכה בDTS/DOLBY ובאתר של GIGABYTE זה מצויין כי זה נתמך... מדובר על אותו CODEC(ALC889) לכן הייתי מעוניין לדעת אם הטכנולוגיה נתמכת בMSI למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי את הממיר הבא: Realtek RTL 2832U DVB-T USB2.0 (בארץ ראיתי אותו ב200 שקל) המכשיר מבוסס צ'יפסט של Realtek RTL 2832U , הWINDOWS 7 זיהה והתקין לי את הדרייבר שלו. הבעיה החא שהמכשיר לא קולט כלום. בדקתי בחדר שבו יש ממיר עידן פלוס המחובר ישירות לTV אשר קולט שידורים, ולא קלטתי שידורים במתאם הUSB שלי. וידאתי שחיבורי האנטנה חזקים. אשמח לעזרה ממי שמכיר ועובד עם מכשיר דומה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אוקי... אז החלטתי לקנות מחשב, וכמו כן גם ציוד הקפי הכולל רמקולים... היעוד של המחשב יהיה משחקים... אחרי כמה בדיקות הגעתי למסקנה שאצטרך להשקיע לפחות 350 שקל ברמקולים, וגם זה תקציב צנוע... בכל מקרה... כמה שאלות... מהי מערכת הרמקולים 5.1 הכי זולה שנחשבת לאיכותית? כמו כן... מה עדיף לדעתכם: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15414 או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8760 ברור לי שהאיכות של ה-ATP3 טובה בהרבה, אבל השאלה אם זה מתגבר על צליל הקפי למשחקים... האם אשים לב לאיכות בין הרמקולים? יש צורך בללכת לחנות כדי לשמוע את הרמקולים? בקיצור... תענו לי בבקשה על כל השאלות... תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים יחסית בתקציב של עד 120 ש"ח פלוס מינוס. השימוש ברמקולים הוא לשמיעת סרטים. יש המלצה בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה למסך LED 40 אינצ' בסביבות 2,000 ש"ח (ניתן חריגה קלה). לשימוש בייתי רגיל, רואה בעיקר כדורגל. אם יש כזו שהיא גם FULL HD אז בכלל מעולה. מה מומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי התקין כרטיס מסך HD2600 של ATI, הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד נעלם לו.. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הסאונד חזר אבל אז נעלם שוב... לפי מה שקראתי כרטיס המסך הזה נותן יציאת AUDIO כלשהי.. וניראה כי היא 'משתלטת' על הסאונד של המחשב.. אם מישהו ניתקל בבעיה הזאת ויכול לתת פתרון אני אודה לו מאוד..
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים רכשתי את המסך T220 מבית SAMSUNG. אני מעוניין לחבר ממיר HOT למחשב כדי להעיף את הטלויזיה הקטנה שלי שסתם תופסת מקום. איך אני עושה זאת? רוכש כרטיס טלויזיה ומחבר לתוכו את הממיר? או שאני יכול לחבר ישירות למסך באופן כלשהו על מנת שהמחשב לא יהיה חייב לפעול בזמן הצפייה (לא שזו בעיה). כמו כן - האם ניתן יהיה לחבר PS2 לכרטיס הטלויזיה על מנת לשחק דרך מסך המחשב? האם עדיף כרטיס טלויזיה PCI או USB? אם זה משנה - יש לי רמקולים 2.1 שאני לא מתכנן להחליף בקרוב. דבר נוסף - האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס הטלויזיה הכי זול מKSP שיתאים לצרכים שלי? http://www.ksp.co.il לאילו שמתעצלים לרשום את הכתובת. חפשו שם קטגוריה של "כרטיסי עריכה וטלויזיה", זה בין "מארזים" ל"גופי קירור ומאווררים"…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברה... קראתי אולי 546345136 סקירות על האוזניות הללו.... ודיי נדלקתי על העניין.... ממה שראיתי.. הן מעולות למשחקים ודיוידי... וקצת פחות טובות למוזיקה נטו... אבל עדיין לא נורא... עכשיו... מה נראה לכם ? שווה לקנות אותן ? במחיר של פחות מ300 שח... למישו יש אותן כאן ? איך הן ? מה אתם אומרים???? יש משו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת ? כמובן לא סראונד כי אלו האוזניות סראונד היחידות שיש היום... איפה אני כול לשמוע אותן ? צודההה לעוזרים !!
-
- 56 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! 1) מחפש המלצה לרמקולים שמתחברים למחשב ב-USB. יש כל מיני דברים נחמדים כמו FC-520U של מיקרולאב, אבל אלה לדעתי מיועדים רק למדיה, כלומר רק לDOK ועוד כמה מהחבר'ה האלה, תקנו אותי אם אני טועה. 2) לחילופין, אביזר המרה מומלץ מUSB לRCA או לחילופין אפילו לפלאג סטריאו 3.5mm רגיל, כמובן יפתח לי את האפשרויות הקיימות בשוק, למרות שחושש מעולם הממירים הרגישים. אשמח לעצתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ערוצים והיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדים אבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמיים איך מגדירים שכולם יעבדו ? זה WIN 7
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
האם השילוב של כרטיס או בורד (g4a4) וATP3 הולך ? כי לפי מה ששמעתי לרמקולים האלה יש חיבור שונה מהבננה הרגילה ?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-