עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by bully_3zen,

אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב

3. שלום אני סוכן מכירות של החברה EPSON אחת מהחברות מקרנים הגדולות בעולם ולגבי כל מקרן מהחברה הזאת אם תרצו מחיר טוב וזול משאר השוק אני יוכל לסדר לכם אז אם יש דגם מסוים שאתם רוצים תוכלו לשלוח לי תדגם עם הצעת מחיר ואני יחזור אליכם ..תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה או אתר של פלייבקים...אם מישהו יכול להביא לי הוא גדוללללללללללללל

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  5. טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by gandolf,

מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  7. 1. האם החברה מייצרת מכשירי דיוידי? 2. האם מכשירי הדיוידי שהיא מייצרת נחשבים לטובים? 3. האם לחברה יש שם נוסף? כי אמרו לי שהשם שלה הוא גם marton או משהו כזה ואני רוצה לוודא

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Yaron2012,

שלום, שלט זה אמור לתפעל טלוויזית סוני (KV-29SE10)? שלטי YES ו- HOT מתפעלים את מכשיר הטלוויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by esaly,

היי חברים! רציתי לבקש חוות דעת על הSunwave SMR-140 (שלט HTPC) לינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=2&t=9&c=375 האם הוא עובד היטב עם XP? איך הוא מתפקד בתור עכבר ומקלדת? האם הוא חייב מדיה סנטר בשביל לעבוד או שמספיק לו MEDIA PLAYER? המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מגבר של DENON מדגם 1803, הבעיה שאבד לי השלט שלו וקניתי שלט אוניברסלי אבל אני לא מצליח להדליק אותו עם האוניברסלי. 1. איך אמור להיות להיקרא רסיבר באנגלית על שלט אוניברסלי? יש שם כל מיני גברים כמו HIFI, LD, CAB, CD, CATV, DBS... 2. אין אפשרות להדליק את הדבר הזה בלי שלט? מקוה שמישהו יודע למה זה מחרפן אותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shuy,

רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. אני מחפש את החיה שציינתי בכותרת - היש כזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Chevy,

חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by DodY_Stail,

יצאה שלט חדש לH300 תמנות למי שרוצה יש מידע באנגלית http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=6642 ואין מחיר משעור

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by Sere,

אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by imons,

ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by gilad_mos,

מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by creative,

שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by saturn,

האם מישהו יודע אם אפשר לקנות איפשהו שלט (בניפרד) למיני דיסק? אם כן אז איפה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by Sepsis,

שלום לכולם, אני מעניין לקנות שלט למחשב (שמחובר לטלביזיה) בשביל לשלוט בסרטים ובמוזיקה. מישהו יכול להמליץ על שלט טוב ולא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי שיש שלט של מיקרוסופט שעולה בערך 150 ש"ח, אבל הבעיה היא שכתוב שהוא עובד רק עם Windows Media Center. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו כאן הצליח לעבוד איתו שלא עם המדיה סנטר? תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by infer73,

שלום, לפני זמן לא רב (3 שבועות בערך) קניתי לי iriver h10 5gb נחמד, כחול ויפה ועכשיו אני תוהה, איפה אפשר להשיג שלט בשבילו (חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי) וכמה זה עולה בערך?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  23. לפני כשבוע רכשתי את כרטיס הטלווזיה המדובר Hauppauge WinTV PVR 150. אחרי עבודה קשה הצלחתי להתקין אותו לאפילו לראות דרך הממיר. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מצליח להפעיל את השלט, כלומר השלט לא שולט על התוכנה winTV. מה שכן הצלחתי זה לראות שהוא עובד סתם ככה בוינדוס, כלומר אם אני מקליד מספרים או מזיז את הפס גלילה על ידי לחיצה למטה. הפכתי את הפורומים ואת האינטרנט ולא מצאתי פיתרון... למישהו יש פיתרון לסוגיה? והאם אני יכול לעשות שהשלט של HOT ישלוט גם על הווליום איכשהו? או שזה חייב להיות להפך (כלומר שהשלט של הכרטיס טלווזיה ישלוט על הממיר) יש לי Win XP SP2.

24. Started by dot com,

שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Black_Devil,

קיבלתי לאחרונה מגבר ישן של Technics מדגם SU-A900. לדגם יש שלט, בדקתי... אבל לי אין אותו. האם ישנה אפשרות להתאים לו שלט אוניברסלי, או אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שלט בשבילו?! תודה.

דיונים חדשים בפורומים