עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. שלום, אז ככה קניתי את הסט X530 חיברתי אותם טוב למחשב (כרטיס קול ONBOARD 7.1) עכשיו שאני עושה להם בדיקה בתוכנה של גיגהבייט שקיבלתי עם הלוח אם כל הרמקולים עובדים אבל במוזיקה וסרטים רק השניים הקדמיים והסאב עובד.. למה זה?? יש אפשרות בכלל לשמוע בכולם ? ואני יודע שבטח שאלו את זה מלא אנשים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש בפורום.. :\ המון תודה לעוזרים! המשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!

4. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yaniv69,

*שלום* חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות, כבר מזה כמה שבועות אני מחפש דיל טוב לרכישת אי פוד יש לי מספר שאלות בעיניין. אני חושב שממש אין לי שום צורך באי פוד של 20 גי'גה מהסיבה הפשוטה שיש לי רק 1200 שירים אך ממה שראיתי באתרים האיפודים היחידים שמוכרים כיום הם הדור הרביעי והם: 20 גי'גה 40גי'גה והמיני 4 גי'גה האם לא מוכרים יותר או לא מייצרים יותר את האיפוד דור שלישי של 10 גי'גה?? כי אין ליש ום צורך ב20 גי'גה, בנוסף את האיפווד אני יקנה במיאמי בארצות הברית. האם יש פשרה אחרת בין ה20 גי 'גה למיני?? משהו באמצע?? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…

8. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. http://www.obadimports.com/catalog/item/4377800/4703856.htm השילוב של השניים נראה לי נפלא,ויעשה אותי בן אדם מאושר עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות, 1.האם למישהו יש התנסות עם החנות הזו ? 2.האם יש הרבה מקרים של פתיחת חבילות וחיוב במכס (סה"כ החבילה לא צריכה להיות גדולה)? 3.אם כן אחויב לשלם מכס ,איך עובדת השיטה בגדול,כמה אחוז להוסיף? המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  11. עדיפות לרמקולים שנתחברים לנגן וזהו בלי חמשל אם יש כאלו ואם לא אז לסוללות,חשוב שהיו קומפקטיים ואיכות סבירה לגודל תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. מתחת היציאה של העכבר והמקלדת יש לי יציאה שנקראת spdif_out שנראת כמו יציאה של rc (צהוב) של טלויזיה למה זה משמש???

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by טל,

אני מחפש כרטיס קול בסיביבות 500-600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  16. אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  17. שלום! אני מתלבט בין האייפוד והאייריבר... יש לי תקציב של 1800-2300 ואני רוצה נגן בקלאסה שהאיכות שמע שלו תהיה טובה ותוספות של וידאו וכו' יהיה נורא מגניב אבל אני בעיקר מחפש נגן שישמיע מוזיקה כמו שצריך. תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by zibby11,

שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה? תודה מראש, טל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by ohad,

אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?

25. שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים