אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר , לדוגמא, זוג SOLO 7C וזוג SOLO 5C לכרטיס קול חיצוני מסוג Creative X-FI surround 5.1 בו זמנית, כאשר הכרטיס קול מחובר למחשב נייד, ובכך בעצם לקבל הפעלה של 4 רמקולים ( 2 הזוגות הנ"ל) לשמיעה בו זמנית מהמחשב?
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
השאלה שלי, אפשר לחבר את היציאה של התשתית של יס ישר לכרטיס טלוויזיה? בלי צורך בממיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח בדיוק, אז פתחתי את הדיון כאן. שלום החלטתי היום על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אהלן אני קניתי H340 בקניה המוקדמת בארקדיה יעני לפני שלושה חודשיים בערך.... ביום חמישי הבאתי לחבר שלי אותו כדי שהוא יעביר לי משחק אז קיצר... מתי שהוא הגיע הביתה הוא חיבר את הH340 למחשב שלו העביר משהו ועוד איזה שני שירים כדי לראות איזה איכות סאונד יש לאיריבר ואז הוא ניתק אותו הפעיל אותו וזה הציג לו את השירים שיש ואז ישר לבד עשה מסך CONNECTED יעני הוא מחובר למחשב בזמן שהוא לא מחובר ולא משנה מה זה נשאר ככה הוא כיבה אותו הדליק נשאר על CONNECTED.... גם קיסט לא עזר אז הוא הטעין אותו ומתי שזה סיים זה הראה COMPLETE יעני סיים להטעין אז הוא ניתק אותו מחהשמל הדליק וזה הראה LOW בטריה ואז עשה CONNECTED היום בבוקר הוא הביא לי אותו ועכשיו זה בכלל לא נדלק... ריסט לא עוזר כלום גם …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור.. עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG... או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו') תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אשמח לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4B533-VM ויש לו כרטיס קול מובנה עם יציאה של 6 רמקולים הבעיה היא שהיציאה היא line out ולא speaker out וזה גורם לרמקולים להשמע מאוד חלש, האם יש אפשרות לשנות משהוא בהגדרות כדי לשנות את היציאה ל spaeker out? יש לי גם כרטיס creative vibra 128 ובו אפשר לשנות את זה בעזרת ג'מפר אחד!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
א. יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 ב. מערכת רמקולים ADA880 טוב, הצלחתי לחבר את הרמקולים בחיבור SPDIF ( תודה ל ICE )! עכשיו, בביקרות של HWzone על הרמקולים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ada8802.php כתוב שכשהרמקולים מחוברים ב SPDIF הם פועלים ב Dolby Digital AC3 והנורה נדלקת לירוק, והיא לא נדלקה לי בירוק. מה אפשר לעשות?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת רמקולים מוגברים עד 1500 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב. ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב שהרבה שואלים על המערכת ש"מחליפה" את ה-ATP וגם אני הסתקרנתי, להלן רשמים: יתרונות: בקר שליטה גדול ונח (מיקרופון מובנה, יציאת אוזניות) סאונד טוב בסה"כ עיצוב מרשים צלילים גבוהים נשמעים טוב חסרונות: יש BUZZ בווליום נמוך/מושתק בווליום נמוך הרמקול הימיני דומיננטי יותר (לא פגם במוצר שלי, נבדק ליד עוד סטים) אם יש לכם ראוטר אלחוטי יש הפרעות בווליום נמוך (אלא אם כן הWIRELESS כבוי, ואז אין בעיה( בס קצת נמרך כשמקרבים את האלחוטי/סלולרי לבקר השליטה יש רעשי אותות איכות הקלטה בינונית (-) חיבור האוזניות פחות איכותי מאשר חיבור ישיר לכ.קול (לא טריוויאלי, ישנן מערכות שלא משנות את הצליל במעבר) סיכום: המערכת לא רעה בכלל, ונותנת סאונד טוב, אך יש…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-