עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הלך לי הכרטיס קול שלי OnBoard .. ואני בתור די.ג'י החלטתי לקנות כרטיס קול טוב - ולא ממש יקר רציתי לדעת אם הכרטיס שבחרתי Hercules Game Theater xp 6.1 הוא כרטיס טוב ? אם כן למה .. ומה האופציות הכלולות בו .. ראיתי בפנדה (שמשם אני הולך לקנות אותו) שיש לו חלק שנמצא מאחורה וחלק שנמצא בחזית .. האם זה טוב ? והאם הכרטיס הזה מתחבר כמו קול כרטיס .. ל PCI .. אני מזמין אותו מפנדה במחיר של 580 ש"ח - האם כדאי להזמין משם ? אני מזמין אותו משם כי זאת הפעם הראשונה שאני מזמין מהאנטרנט - אל תצחקו ! ואמא שלי פוחדת לתת את הכרטיס אשראי שלה שם ... אז נשלם לשליח שיגיע תודה על כל העזרה חבר'ה

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Tomerico,

אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???

3. בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by yassky,

??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין במערכת רמקולים טובה של 4 רמקולים + סאב עים כרטיס קול 5.1 מה אתם מציעים ??? תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  7. אז ככה, חבר שלי חוזר מארה"ב ויכול להיות שהוא יקנה לי רמקולים למחשב, הדבר היחיד שחסר לי כרגע... אז עשיתי בדיקה ב Newegg.com והנה מה שמצאתי לנכון: Altec Lancing 4100 4.1=100$ Creative Inspire 5300 5.1=80$ Logitech Z-560 4.1=136$ עכשיו לגבי הקריאטיב לא נראה לי כל כך, לא חברה הכי דגם לא הכי, אבל זה מה יש. לגבי הלוג'יטק זה מחיר יחסית גרוים, זה יוא בסביבות ה 650 ש"ח ובארץ היא עולה בערך 2000 ש"ח. ולגבי האלטק אני לא יודע כל כך כי אני לא מכיר את הדגם הזה, לא היה בניו אג משהו יותר טוב. אז מה אתם אומרים ? ורצוי לפרט בבקשה, העיסוקים שלי הם בעיקר משחקים מוזיקה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  8. עדכון: העסק פועל לי עכשיו - פשוט מדהים - ראו פוסט למטה.. שבוע שעבר נסעתי לקחת את ה איי פוד פי סי 10 גיגה שלי וקניתי בשבילו AUDIGY בשביל הFIREWIRE (כנראה טעות, בכל מקרה אני לא יכול להחזיר את הכרטיס או להחליפו). המוצר הוא ממש מדליק, פשוט מדהים - קטן, בעל מסך ענק ותפריט ממש חכם , עם גלגלת מגע ממש נוחה, תאורה לבנה מדהימה, וזה גם מושך כל בן אדם שנמצא בסביבה ורואה את זה בלי קשר לגיל דת גזע מין ועדה - וכל זה עוד לפני שיש בו בכלל שירים . אבל הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס (לא בקלות - אני מקווה שבסוף יש לי את הדריברים האחרונים), ואת ה IPOD אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים. הקיצר לאחר כל מיני דברים שלא אפרט כאן השתמשתי בתוכנה שנקראת RESTORE כדי לפרמט את הIPOD ולהחזיר לו את התוכנה המקו…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ino,

http://www.gyrotech.co.il/lx-v998h.htm בבקשה תנו לי חוות דעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Or ei,

מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SpitFire,

קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Killer-Storm,

עזוב אחי פה יודעים רק לעשות צחוק מאנשים... :-X גם עלי ירדו, לא נורא ככה זה פה חינוך גרוע אתה יודע... טוב בכל מקרה אל תתבאס.

19. Started by NOVA,

מחפש חוויות/הערות (טובות או רעות) או הsound man s-20. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dudi1234,

דיברתי עם היבואן היום ולפי מה שנמסר לי הם יגיעו לארץ בתחילת נובמבר (עדיין אין מחיר אבל בארה"ב זה יעלה באזור ה $270)

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by yuvalkob,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה היום ברמקולים: כל: כל פעם שאני לוחץ על מקש במקלדת יש רעש מוזר מהרמקולים (מעין פיצוץ) וגם שאני לא לוחץ יש רעשים מעצבנים שמזכירים רוח כל הזמן ניסיתי להחליף חוט וזה לא עזר. אני צריך תשובה ממש דחוף. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ScreaMan,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול שהוא:creative sound blaster 16 ואני לא מרוצה ממנו אני רוצה להחליף לכרטיס אחרשהוא יותר טוב אבל שיהיה גם זול מישהו יכול להיבא לי שמות ומיחרים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Stasik,

יש לי שאלה קטנה! אני קניתי רמקולים לרכב ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותם למחשב? ??? האם הם יכולים להשרף? כי חבר שלי אמר שמחשב זה 8ohm ורמקול של רכב זה 4ohm! :-\ אודה לכם על העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים