אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1 נגיד של לוג'יטק x 530 אני צריך לקנות כרטיס קול חזק או שאפילו מספיק לי כרטיס קול און בוארד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ביימים הקרובים אני קונה DVD - DIVX לסלון חשבתי ללכת על טושיבה בעיקבות ירידת המכירים החדה , לדוגמה : מכשיר DVDוSD360וToshibaו עלה לפני חודש בין 599 - 488 היום הוא עולה 299. מכשיר DVDוSD350וToshibaו עלה לפני חודש בין 870 -1740 היום הוא עולה 399 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&DB52461=52462&DB136317=136349 אז השאלה שלי היא כזות : האם שווה ללכת על טושיבה בתחום הזה ? (יש לי טלויזיה שלכם והיא מעולה) 2. מה ההדבל בין הדגם הראשון לשני שהזכרתי ומה זה HDMI ? - מחיפוש קצר הבנתי שזה קבל שמיתחבר לטלויזיית LCD , אין לי טלוויזיית LCD המכשיר עדיין רלונטי? תודה רבה עונים.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מערכת SONY MHC-RG330 אי אפשר להחליף שיר לזה שאחריו כאילו אם אני בשיר מס'1 ואני מחליף שיר זה מעביר ל-5 או למשהו אחר אבל לא לשיר מס' 2 איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מוכן להשקיע בסביבות ה 1300 על רמקולים ... השאלה היא האם לקחת 5.1 ? 7.1 ? 2.1 ? השימושים הם משחקי מחשב , מוזיקה וסרטים אם אפשר בבקשה להפנות אותי למוצר ספציפי עם לינק אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה ביקורות אני עדיין מתלבט בין SPEED LINK Medusa 5.1 ProGamer Edition http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5486 Speed Link Medusa 5.1 Home Edition עכשיו עשיתי לי רשימה של יתרונות של כל אוזנייה ואני אשמח לקבל תוספות שלכם אז ככה: PROGAMER: -עולות פחות 120 שקל -אטומות לרעש+לא מחממות את האוזניים (רוב הזמן יש כל הזמן טלוויזיה בחדר שאחי או אחותי רואים וזה די מציק לי) -תיק נשיאה מגניב,אני לא מפספס לאן פארטי כשיש, למרות שזה ממש לא יותר מפעמיים-שלוש בשנה, ולכן זה לא יתרון כזה משמעותי. HOME EDITION: -דגם משוכלל יותר שהופקו בו הלקחים של PROGAMER -מגבר שבנוי עבור האוזניות במיוחד שנותן יתרון ענק על אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-