עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FatalClaw,

שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חשבתי לקנות רסיבר סטריאו בתקציב של 2000 ש"ח ורמקולים קדמיים בתקציב של 3000 ש"ח עד ש...... שמעתי זוג רמקולים מוגברים של BEHRINGER B2031 באולפן שחבר שלי בנה בביתו והם נשמעו לי מדהים!!! והם עולים בסביבות ה 2000 שקל כל אחד! בכל מקרה את שני הזוגות אני מחבר למחשב. עכשיו אני מתלבט ... זה חוסך לי 1000 שקל מצד אחד מצד שני אני לא יודע אם זה כדאי ??? אני מחפש איכות שמע רצינית והמוניטורים עשו את העבודה מצויין אז אם למישהו יש נסיון עם מוניטורים לאולפן ויכול לתת לי המלצה טובה אני ישמח מאוד אגב מישהו מכיר מוניטורים של EVENT??? כי בחלילית מוכרים אותם ורציתי לדעת אם שווה לבדוק אותם בכלל. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by noambar,

X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

8. שלום.! ברצוני לקנות מערכת רמקולים דיהו דרך מרכז באינטרנט.! שאלתי האם באמת יצא לי מזה משהו, יש סיכוי לזכות דרך מכרזים באינטרנט.?? תודה ???BOB23

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. שלום, יש לי מערכת 5.1 ערוצים מחוברת למחשב ועכשיו יש לי גם מערכת סטריאו בבית שאף אחד לא משתמש ואני רוצה להוסיף אותה בנוסף ל5.1 ערוצים שכבר מחוברת. יש אפשרות כזאת? תודה.

10. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chermesh,

שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by kendy,

קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by THE FOX,

אילו חומרים מומלצים לבידוד רעשים? ???

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. חבר שלי אולי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב שתומך ב5.1 , קראתי פה איפה שהוא שיש גירסה מיוחדת שתומכת בזה ? הוא קונה איתו xps 510 הוא שמע אותם אצלי וישר הוא שאל כמה הם עולים . אין לו תקציב לרמקולים טובים והוא לא מאוד בררן עד עכשיו היו לו רמקולים מלפני איזה 5-6 שנים שהיה p1 :lol: והוא רוצה 5.1 .

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. נראה לי שה CREATURE שלי עשו את שלהם, כרגע כל פעם שאני מגביר את הבאס הם מזייפים ורועשים כאילו שזה הולך להשבר. על איזה רמקולים אתם ממליצים? שישתנו לי באס נעים בסביבות 600-700 שח? יש לי חבר שיהיה השבוע בדיוטי פרי. האם שווה לי לקחת את ה Harman-Kardon-Soundsticks במחיר שימכרו בדיוטי פרי? הם יהיו שיפור רציני ל JBL?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by T-Flash,

האם האוזניות האלה טובות יחסית למחיר של 1300 שח? http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149116&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה כזאת: יש לי שני כרטיסים של 5870 עם 700 אלף יציאות דיגיטאליות ואף לא יציאה אנלוגית אחת... עכשיו אני משכיר דירה עם שותפים שיש בה טלוויזיה ענתיקה שהINPUT היחיד שלה זה RCA צהוב... חיפשתי בכל מקום חיבור של DVI/HDMI/Display Port לRCA צהוב ופשוט לא מצאתי... אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שיש בו או איזה אתר או שיש לו פיתרון אחר בגבולות המחיר ההגיוני (אני לא הולך להשקיע על הטלוויזיה הזאת יותר מידי) אני אודה לו מקרב לב... תודה

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by xindy,

אני מעוניין לקנות רמקולים בינונים למחשב ,ואני רוצה לדעת מי מבינהם הכי טוב.! 1. ALTEC LANSING AVS300 .2.1 2. . 2.1 LOGITECH S3-30 היקרים מבין השלושה 3.CREATIVE SBS 2.1 הזולים מבין השלושה תודה לכולם.!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, מחפש רמקול נייד ופצפון לנגן נייד. אפשר אפילו שיהיה מונו, העיקר שיהיה קטן מאוד ובלי סוללה. משהו הסגנון הזה: http://www.akihabaranews.com/en/news-11017-Pioneer+PCR-ST10+speakers.html תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by puNani,

ובכן, יש סיכוי שאולי אוכל לקבל לידי את הרסיבר הבא: http://ecommerce.netvision.net.il/sonycenter/product.asp?dept%5Fid=29&pf%5Fid=464&Master%5FDept=29&depart=sony&number=7 הקטע הוא שאין לי ממש סט רמקולים, אלא אני רוצה לחבר שני רמקולים די ישנים (יש להם חיבור מתאים של LEFT/RIGHT) של 60 וואט עם התנגדות של 8אוהם ועל דרישת הרמקולים כתוב: AMPLIFIER 5 TO 60WATT. * האם אני יכול לחבר אותם בלי בעיה? אני רוצה לחבר גם שני רמקולים נוספים שברשותי שהם קצת יותר קטנים, כרמקולים אחוריים, כאשר כל אחד מהם הוא 30וואט ואף חשבתי לקחת עוד רמקול די קטן של 15וואט ולחבר אותו כסנטר. וגם לחבר את הסאבוופר (הלא כל כך גדול שלי) של המחשב (CAMBRIDGE SOUNDWORKS). האם אני יכול (במידה וכל הרמ…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Pro modder,

היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.