עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה,כשאני רואה סרטים במחשב אני שומע מאוד חלש ברמקול סנטר,בעוד שבלווינים שומעים טוב,אני צריך לשים את הווליום די גבוה בשביל שישמעו בבירור בסנטר. יש לי AC3 על המחשב. בבקשה עזרה איך לסדר את זה תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by swg,

^ במחשב אחר הם עובדים יופי. במחשב הזה שומעים ממש חלש. הדרייברים מעודכנים, הכבלים חדשים. הכל פיקס, חוץ מזה ששומעים מאד חלש. מה אפשר לעשות? להחליף כ.קול, או שיש עוד צעד לפני...? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. היי יש לכם מושג אך אפשר שבאודוי רגיל 192קילובייט ישמעו לפחות ב 4.1 שגם ה subwoffer יקבל אותות בוינאמפ או מדיה פלייר? יש לי NF7-S עם Logitech Z-640 והכל עובד מעולה ב 5.1 בסרטים ומשחקים אבל במויזקה יש בעייה

5. Started by odedbe,

לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by idan1836,

יש לי רמקולים של קרייאטיב inspire 2500 2.1 וכרטיס קול לא יודע איזה משולב בתוך הלוח, לוח אביט IS7-E. אני שומע פתאום רעשים מוזרים כמו של רעמים כאלו ברמקולים וככל שמגבירים שומעים יותר.. מה עושים ? הבעיה בכרטיס הקול או ברמקולים ? עריכה: חיברתי רמקולים אחרים - ועדיין יש בעיה של רעשים אז כנראה זה מהכרטיס קול :-\ יש דרך לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by tal75,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ' אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר) יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום? איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון? אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  10. שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by ולרי88,

אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB .. אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. ! אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. ! מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני כרגע עם כרטיס הקול האון בורד שמגיע על הGigabyte GA-965P-S3 כרטיס של realtek. כעקרון שומעים סבבה. השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול רציני, למשל הxonar של אסוס שהומלץ כאן באתר, אני אמור להרגיש בהבדל משמעותי ששווה את המחיר, או שההבדל יהיה זניח? אני שומע בעיקר קבצי MP3 שמן הסתם האיכות שלהם מראש היא לא בשמיים...

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by oorlevi,

יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.wooaudio.com/products/ מבוססי מנורות. הכונה היא גם עבור HD650 שיהיה לי ממש בקרוב (ההזמנה יצאה לדרך) וגם עבור GRADO GS1000 אני חושב מאוד לכיוון המגבר הזה: http://www.wooaudio.com/products/wa6se.html בתוספת כל השדרוגים שיש שם. מה דעתכם? (חבל רק שיקר למדי )

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BlackTalon,

מה גורם לשחיקה ואיך מומלץ להשתמש ברמקולים על מנת להפחית או למנוע אותה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by xena,

מהי הדרך הטובה ביותר לשדך בין השניים? כרגע אני עם כרטיס קול מובנה, ואני מבין שאפשר להוציא יותר מהרמקולים הללו. בקיצור, אני מחפש המלצה לכרטיס קול. אגב, אני גם מחפש לחבר את המחשב לטלויזיה תוך שמירה על קמת הסאונד, כך שאם כרטיס הקול יכול לסייע בעניין, אשמח שההמלצה תהיה בהתאם. ובקיצור, אני כנראה מחפש המלצה לכרטיס קול.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. שלום חבר'ה, יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק z5500 עם רסיבר וכרטיס קול X-Fi של creative. בעבר אחרי משחק עם ההגדות של הכרטיס קול והקודקים (ac3 filter)הייתי מצליח להוציא שידור של db 5.1\DTS באמצעות כבל קוקס שמחובר לרסיבר של הרמקולים. היית קופצת לי תמונה של db 5.1\DTS במסך שמתקבל שידור כזה וכמו כן גם במסך של הרסיבר. בזמן האחרון אני לא מצליח להגיע לזה, אני מקבל שידור של 2.1, כשאני חושב על מה השתנה מהפעמים שזה עבד אז עולה לי רק הסוגי קודקים שכבר לא עובדים כנראה עם ac3 filter, אז התקנתי אותו אבל זה עדיין לא עובד, וגם משחק בקרביים של הגדרות הקודקים לא עזרו לי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחרפן אותי כבר המון זמן ולא הצלחתי לסדר את זה. מי שמצליח לעלות על התקלה, מוזמן לסרט עם פופקורן…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by kdani,

יש לי מחשב לנובו W530 עם חיבור Mini Display Port יש לי כבל שמחבר אותו ל-HDMI. אני מחבר את זה למגבר MARANTZ SR7007 הבעיה - שלמרות שהקובץ הוא DTS 5.1 המגבר מזהה אותו כ-STEREO. ניסיתי גם VLC וגם - ZOOM בשניהם אותה תוצאה. רק אם אני לוקח את הקובץ ומחבר USB ישירות לטלביזיה - מהטלויזיה המגבר מזהה 5.1 (כנראה דרך ARC) איך אני גורם למגבר לזהות 5.1 דרך המחשב ? תודה

23. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס מסך evga Geforce 8800GTS , וממיר של הוט thomson dci 46 gc , וטלוויזיה רגילה ו\או לחילופין עוד אחת LCD של סמסונג , אני לפעמים נמצא בדירה של ההורים שלי ואין להם שם כבלים או טלוויזיה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולעשות STREAM ככה שאוכל לראות טלוויזיה מרחוק.... תודה מראש הנה המפרט: כרטיס מסך: NVIDIA 8800GTS 650 MHz GPU 128 Processing Cores 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1940 MHz (effective) 62.1 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16x DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240Hz Max Refresh Rate 2560x1600 Max Analog 2560x1600 Max Digital טלוויזיה SAMSUNG HD DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מה…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by orinky,

אני מעוניין לשדר את הקול בלבד מהטלוויזיה שלי בצורה אלחוטית כך שאני אוכל לשמוע מהאייפון. האם יש אופציה כזו? הרעיון הוא שאני אשדר אודיו ואוכל לשמוע מהאייפון. כמו שאני שומע רדיו נגיד. אין לי בעיית תקציב בנושא. תודה!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים