אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על aztech ams 5.1 hercules gametheter xp 6.1
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר מגברי סטריאו ישנים ואיכותיים נתקלתי בשני סוגים של מגברים שלא שמעתי עליהם אף פעם וגם אין לי ממש מושג מה הם עושים, אני ישמח לקבל מידע/הסבר מה התפקיד, ומה השימושים של "מגבר הספק" וגם "קדם מגבר" או באנגלית Pre Amp. תודה לכל העונים.
-
- 27 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות רמקולים בארה"ב שעולים 250$ creative inspire 5700 האם יש אפשרות לעקוף את המכס בצורה כלשהיא האם אני יכול לחלק אותה ל2 כך שכל חלק יהיה פחות מ 200$ ושני אנשים יביאו אותה לארץ ? אולי אפשר לעשות זאת עיי משלוח ? אנא פנו אלי בפרטי תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! היום יש לי זוג רמקולים + סאב (פשוטים מאוד) ברצוני לקנות מערכת 5.1... קראתי במאמרים על המערכת Aztech AMS 5.1 (ביקורת של אסף בלום) לאחר דיון קצר עם חבר, הוא אמר לי שצריך כרטיס קול עם שלוש יציאות, אחת שתלך לקדמיים, אחת לאחוריים ואחת לסאב / סנטר... רציתי לדעת אם זה דבר נכון... לי בכרטיס קול יש שתי יציאות אנלוגיות, (שחור ותכלת) ואחת דיגיטלית (צהוב) (היום ישנו כבל אחד שהולך לסאב, ומהסאב יש פיצול לשני הרמקולים... מחובר לתכלת) ברשותכם, אבקש הסבר על הכרטיס שדורשת המערכת הנ"ל... את מספר החיבורים שהיא צריכה כדי להתחבר למחשב... והאם היא תעבוד אצלי בצורה יעילה... ואם, למישהו יש מערכת יותר טוב (אני צריך מהמערכת הגברה 5.1, שתתחבר למחשב, וכמוב…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחר סינון ארוך נשארו 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: האחד הוא דיסקמן PANASONIC MP3 כולל ערכה לרכב SL-MP50 שהוא דגם חדש ואני יכול לקנות ב500 שקלים או השני הוא דיסקמן SAMSUNG MP3 דגם MCD-SM60 שזה הדגם הטוב יותר של סמסונג בארץ (הרגיל הוא 55) אני יכול לקנות אותו ב400 שקלים על מה אתם הייתם הולכים ? האם יש הבדל ביניהם שמצדיק 100 שקל ? השיקולים הם ככה: בעיקרון יש לי 500 שקל אבל הכסף גם תופס מקום ז"א אם אין כמעט הבדל ביניהם אז אני אלך על הזול אבל עם ההבדל קטן אבל קצת חשוב אני לא אתקמצן. תודה רבה יאיר
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נמאס לי מהמערכת "זבל" סטריאו שלי (200 דולר בדיוטי פרי), אני רוצה להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לאורך זמן... ידע בתחום אין לי ממש... אני רוצה בעיקרון מערכת עם איכות סאונד טובה ומחיר בסביבות ה 2000 ש"ח -השאלה היא אם במחיר כזה אני יכול למצוא מערכת טובה או סתם בינונית... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אם כן אנא אמרו לי איך יהיה הסאונד (היות והמקור הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי) ו more shit שאני צריך לדעת כאשר ארוץ לי לקנות אחד כזה משומש
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב ואת הטלויזיה לרסיבר שלי. הבעייה היא שברסיבר יש רק כניסה אחת אז אני רוצה לבנות כמו קופסת מיתוג כזאת שתתחבר מצד אחד לרסיבר ומצד שני למחשב ולטלויזיה ותחליף ביניהם עם כפתור\מתג. יש למישהו מושג איך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מגבר JVC-RX-5022... והמחיר בין שתי הרמקולים זה 200 ש"ח. הכרטיס קול הקיים זה פורטיסימו 3. ז"א שאם אני אקנה את השאלטק המגבר ישאר ללא שימוש (אבל הרווחתי סאב ) ואם אני קונה את הורפדייל אז קיבלתי 2 קדמיים ! מה יותר כדאי/משתלם לי ? התקציב בין שניהם זה לא הבעייה. הבעייה היא הבחירה. (אל תשכחו שהרסיבר שלי לא נחשב כ"כ איכותי זה כולה איזה JVC RX-5002 ולא איזה ROTEL....אז זה גם שיקול גדול בקשר לאיכות). אז תכתבו מה אתם חושבים ואל תשכחו לפרט את הסיבות ! תודה רבה לכולכם. (כנראה שזה האשכול האחרון שייפתח בעניין הזה שלי...)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-