אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האקוליזר של Winamp גרסה 2.81 הוא כרגיל מאפשר לך לכוון אותו ב10 אופציות בסיסיות וגם לבחור מכיוונים שונים שנעשו על ידי מפתחי התוכנה אבל אותי מעצבן שלא משנה איזה כיוון שאני לא יעשה בו הוא לא מספיק טוב אני רוצה שהאקוליזר יכוון את הבס בצורה טובה יותר ואני לא מצליח לעשות את זה עם האקוליזר הרגיל, למישהו יש מושג איזה פלאג ממש איכותי אני יכול להוריד ומאיפה כדי לכוון את זה יותר טוב? עברתי כבר על כל הDSP באתר של Winamp וגם שם לא מצאתי שם דבר איכותי שעוזר לי. :-\
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט. לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! היום יש לי זוג רמקולים + סאב (פשוטים מאוד) ברצוני לקנות מערכת 5.1... קראתי במאמרים על המערכת Aztech AMS 5.1 (ביקורת של אסף בלום) לאחר דיון קצר עם חבר, הוא אמר לי שצריך כרטיס קול עם שלוש יציאות, אחת שתלך לקדמיים, אחת לאחוריים ואחת לסאב / סנטר... רציתי לדעת אם זה דבר נכון... לי בכרטיס קול יש שתי יציאות אנלוגיות, (שחור ותכלת) ואחת דיגיטלית (צהוב) (היום ישנו כבל אחד שהולך לסאב, ומהסאב יש פיצול לשני הרמקולים... מחובר לתכלת) ברשותכם, אבקש הסבר על הכרטיס שדורשת המערכת הנ"ל... את מספר החיבורים שהיא צריכה כדי להתחבר למחשב... והאם היא תעבוד אצלי בצורה יעילה... ואם, למישהו יש מערכת יותר טוב (אני צריך מהמערכת הגברה 5.1, שתתחבר למחשב, וכמוב…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר מגברי סטריאו ישנים ואיכותיים נתקלתי בשני סוגים של מגברים שלא שמעתי עליהם אף פעם וגם אין לי ממש מושג מה הם עושים, אני ישמח לקבל מידע/הסבר מה התפקיד, ומה השימושים של "מגבר הספק" וגם "קדם מגבר" או באנגלית Pre Amp. תודה לכל העונים.
-
- 27 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לשני הכבלים יש חסרונות ויתרונות וכדי לבחור אני צריך את עזרתכם: האם הכבל האופטי רגיש לכיפופים- הוא יצטרך לתמרן בין במדפים שלי בזוויות של כ90 מעלות. האם זה יכול להרוס או לפגע בו? האם הסאאונד של הפורטיסימו3 (אופטי) יותר טוב בצורה משמעותית מהסוואנד של הלייב 5.1 (קואקסלי)? האם ההבדל בינהם הוא משמעותי ומורגש? עוד משהו זה שלליב אין יציאות RCA לחיבור לרסיבר אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה ע"י מתאם פשוט? (אפשר לא?!) ומשהו קצת אוף-טופיק: אמרו לי שרק חלק מהמשחקים תומכים ב5.1 דרך חיבור דיגיטלי. הכוונה שיש משחקים שאפשר לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור דיגיטלי וישמעו בהם 5.1. אבל לעומתם, יש משחרים שכדי לשמוע בהם ב5.1 אני צריך לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור אנלוגי... זה נכון? ??…
-
- 35 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות רמקולים בארה"ב שעולים 250$ creative inspire 5700 האם יש אפשרות לעקוף את המכס בצורה כלשהיא האם אני יכול לחלק אותה ל2 כך שכל חלק יהיה פחות מ 200$ ושני אנשים יביאו אותה לארץ ? אולי אפשר לעשות זאת עיי משלוח ? אנא פנו אלי בפרטי תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מגבר JVC-RX-5022... והמחיר בין שתי הרמקולים זה 200 ש"ח. הכרטיס קול הקיים זה פורטיסימו 3. ז"א שאם אני אקנה את השאלטק המגבר ישאר ללא שימוש (אבל הרווחתי סאב ) ואם אני קונה את הורפדייל אז קיבלתי 2 קדמיים ! מה יותר כדאי/משתלם לי ? התקציב בין שניהם זה לא הבעייה. הבעייה היא הבחירה. (אל תשכחו שהרסיבר שלי לא נחשב כ"כ איכותי זה כולה איזה JVC RX-5002 ולא איזה ROTEL....אז זה גם שיקול גדול בקשר לאיכות). אז תכתבו מה אתם חושבים ואל תשכחו לפרט את הסיבות ! תודה רבה לכולכם. (כנראה שזה האשכול האחרון שייפתח בעניין הזה שלי...)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... 1. למישהו יש המלצות על דיסקמני MP3 עד 350-400 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על ה pine 200+ שיש עליו ביקורת באתר (הוא כבר נחשב לדור "ישן" או לא)? 3. למישהו יש אתרים עם ביקורות על נגני MP3 וכו'....?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על aztech ams 5.1 hercules gametheter xp 6.1
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-