אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1350 שקל לנגן עכשיו יש מלא אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ותאמת אני גם לא ממש מבין בזה ראיתי את המגה פוסט על האמפי3 אבל לא הבנתי כלום הכל באנגלית.... אז מה אתה מצעים לי לקנות...וחשוב לי שיהיה בנגן רדיו ושהתמוך בעברית ושיהיה כמובן מבוסס הראד דיסק
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרטיס קול למחשב נייד שישמש בעיקר להשמעה של מוסיקה ואולי בעתיד גם להקלטות יש לי התלבטות בין שני כרטיסים של CREATIVE: 1. Audigy 2 ZS Notebook 2. Audigy 2 NX USB אם מישהו התנסה באחד מהם אנא ספרו לי את התרשמותכם, אם יש הצעות לכרטיסים אחרים (עד 1000 ש"ח) - אשמח לשמוע. תודה מראש, תמיר ש.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני לא רוצה להגעיל אותך בהודעה הזו אבל האוזניות האלה נכנסות עמוק לאוזן , ומתלכלות לפעמים אפילו מבפנים כזה איפה שפליטר או אך שקוראים לזה החורים הקטנים האלה , בכל אופן רציתי לדעת עם זה יכל לגרום נזק או איכות ירודה ועם יש דרך לנקות את זה. תודה מתנצל על הגועל או עם מישהו חלילה נפגע
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. ??? נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני בדיוק ניכנס לתחום של עריכת סאונד והקלטה ואני מעוניין לרכוש כ.קול ברמה טובה יחסית על מנת לחבר את הקלידים שלי בתור MIDI ואופצייה להכניס INPUT של מיקרופונים או גיטרות וכו' אשמח לקבל בדרכה בעזרת טוב ליבכם ככה לעזור לי להבין יותר מה אליי לרכוש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-