אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני שומע עכשיו ברמקולים של המערכת המחוברת למחשב. ואני רוצה להיתקדם באיכות. חשבתי ליקנות את הרמקולחם האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm אבל שמעתי שלא כדי לקנות אותם עם שומעים בעיקר מוזיקה. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קיבלתי פטיפון ישן(אבל שלא נגעו בו!!!)ויש לי כמה שאלות. א)הפלטה לא מסתובבת והבנתי שזה בגלל שהוא לא מותאם לזרם בישראל,אני יכול איכשהו להתאים אותו???(אני לא מבין יותר מדי באלקטרוניקה ככה שההסבר צריך להיות כמה שיותר פשוט ב)יש לי גם מערכת קולנוע ביתית(5.1)שאותה אני רוצה לחבר לפטיפון(יש לי רסיבר)אני לא רואה שום מקום שממנו אני יכול לחבר את החוטים של המערכת ואני מניח שאני לא יכול לחבר ישירות את הD.V.D? אני לא מבין בזה במיוחד ובתכלס כל מה שאני רוצה לעשות בפטיפון הזה זה לשמוע כמה תקליטים ישנים שיש לי אז שוב,לא יותר מדי מסובך נ.ב.צילומים יעזרו???
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 חדשים למחשב שלי ואני לא יודע מה להחליט לקנות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=137928 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 וגם רציתי לדעת אם צריך לקנות כרטיס קול 5.1 או שמה שיש על הלוח אם מספיק.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תראו יש לי בעייה. אני רוצה לקנות את הרמקולים Altec 2.1 2100 אבל הבעייה שאין אותם לחנויות, האם אתם מכירים חנות שבא אתה בא משלם לוקח והולך? אבל באזור המרכז. לא רוצה חנויות כמו PClogiс כי הקטע של הקנייה מהם לא נוח. אם אין לי אפשרות לקנות את הרמקולים האלו איזה רמקולים אחרים אתם ממליצים לי בתקציב הזה? 500-600 שקל ואני רוצה 2.1... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ככה אני אחבר את המערכת לסוני בעזרת הקומפוזיט [אני אחבר רק את היציאה הלבנה והיציאה האדומה] ככה שצרריך שלמערכת תהייה כניסה כזאת ... עכשיו אני רוצה גם שישמעו מהטלוויזיה דרך הרמקולים.. השאלה היא איך עושים את זה ? יש לי PHILIPS PFL5322 בגודל 32"[אם זה משנה] ... ויש לו את כל הכניסות הקיימות..[אני כמעט בטוח שהוא לא מחסיר שום סוג של כבל] איזו מערכת תתאים לי .. סימו לב שאם המערכות שאני מבקש חורגות מהמחיר ואין מערכת שתתמוך בשניהם אז אני רוצה מערכת שתתמוך רק בסוני 3 *עדיפות ל2.0/2.1 בגלל חוסר מקום עריכה: מה דעתכם על זה ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 האם RCA הוא החיבור המדובר ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם ניתן, באופן תיאורטי (ומעשי) להגביר אות בAudio level, כלומר אות מוגבר אשר מגיע לרמקולים. האם ניתן לבנות מגבר אשר יגביר אות כזה וידחף את הרמקול יותר ? אני שואל זאת משום שמהמערכת שלי אין יציאת Line level ולכן בעייתי לחבר אותה למגבר. האם הנחתה של האות לרמת Line ואז הגברתו בעזרת מגבר עוצמתי יותר יפגע קשות באיכות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
משהו בבקשה יוכל לעזור לי בקשר לאוזניות בקשר לאוזניות 202 HD בקשר לנוחות איך הם בנוחות שמעתי שהם גורמים להרבה זיעה ורק בגלל זה אני מטלבת עם לקנות אותם יש פה משהו שיש לו תאוזניהתקופה ויוכל להגיד לי בבקשההההה? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל וכרטיס קול x-fi elit pro. כדי לי לקנות את ה z5500 או שלוג,יטק יתחילו עוד מעט לשחרר רמקולים חדשים? עוד שאלה אחת: האם לaltec יש מערכות 5.1? ואם כן איך הם?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי את ה- LG DNX194H. וניסיתי להפעיל בו סרט ברזולוציה של 1280X608 והוא לא הצליח להפעיל אותו. אם ה- DVD לא מפעיל סרטים ברזולוציה גבוהה אז בשביל מה ה- HDMI הזה? למה הוא משמש? (וכתוב שהוא תומך עד 1080i) חייב הסבר מה קורה פה!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, קודם כל זהו החלטתי שנמאס לי להמיר כל היום סרטים אז קניתי את הדי וי די הזה. מה אתם אומרים עליו. זה עלה לי 450 שקל, היה גם ב 300 אך לא רציתי של חברת נורמנדי או אפקס. בקיצור צרבתי סרט בנרו תוך 3 דקות כולל תרגום והכל טוב !! יש לכם מקצה שיפורים בשבילי אני יודע שבמידה ואני יקנה צורב די וי די אז אני יוכל להכניס מס' סרטים בסי די אחד. אך נחכה קצת אין לי מספיק כסף בשביל זה.......... שאלה קבלתי כבל אחד של שיוצא ממנו 3 בננות צהוב אני יודע שזה וידיאו ואדום לבן לאודיו. הדיוידי שיש לי בבית הישן זה מערכת קולנוע ביתית שקניתי בעבר של יונדאי המכשיר הוא גם DVD וגם רסיבר . כך שעכשיו נראה לי שיש לי בעיה לחבר את המכשיר החדש לקולונע הביתי בקיצור בגלל שאין לי רסיבר . מה אתם יכולים לעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-