אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative (בעיקרון גם 2900 יקר יותר באיזה 150 שקל יותר) ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות אוזניות ואני זקוק להמלצה בתקציב. שימו לב: יש לי כרטיס קול OB כך שאין טעם להציע דגמים שהכרטיס קול שלי לא יוכל לנצל... התקציב הוא בסביבות 200 שקלים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מבחינת מוזיקה נטו ולא ממפרטים אלא משמיעה איזה הוא הכי טוב? אני שמעתי רק את הipod ואת האחרים לא.. מישהו ששמע יכול לאמר מה הכי טוב? ללא כל קשר לפיצ'רים ולמחיר מחינת איכות ובהנחה שההשוואה נעשתה ע"י אותן אוזניות..
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 חדשים למחשב שלי ואני לא יודע מה להחליט לקנות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=137928 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 וגם רציתי לדעת אם צריך לקנות כרטיס קול 5.1 או שמה שיש על הלוח אם מספיק.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני בדיוק ניכנס לתחום של עריכת סאונד והקלטה ואני מעוניין לרכוש כ.קול ברמה טובה יחסית על מנת לחבר את הקלידים שלי בתור MIDI ואופצייה להכניס INPUT של מיקרופונים או גיטרות וכו' אשמח לקבל בדרכה בעזרת טוב ליבכם ככה לעזור לי להבין יותר מה אליי לרכוש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם ניתן, באופן תיאורטי (ומעשי) להגביר אות בAudio level, כלומר אות מוגבר אשר מגיע לרמקולים. האם ניתן לבנות מגבר אשר יגביר אות כזה וידחף את הרמקול יותר ? אני שואל זאת משום שמהמערכת שלי אין יציאת Line level ולכן בעייתי לחבר אותה למגבר. האם הנחתה של האות לרמת Line ואז הגברתו בעזרת מגבר עוצמתי יותר יפגע קשות באיכות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, קודם כל זהו החלטתי שנמאס לי להמיר כל היום סרטים אז קניתי את הדי וי די הזה. מה אתם אומרים עליו. זה עלה לי 450 שקל, היה גם ב 300 אך לא רציתי של חברת נורמנדי או אפקס. בקיצור צרבתי סרט בנרו תוך 3 דקות כולל תרגום והכל טוב !! יש לכם מקצה שיפורים בשבילי אני יודע שבמידה ואני יקנה צורב די וי די אז אני יוכל להכניס מס' סרטים בסי די אחד. אך נחכה קצת אין לי מספיק כסף בשביל זה.......... שאלה קבלתי כבל אחד של שיוצא ממנו 3 בננות צהוב אני יודע שזה וידיאו ואדום לבן לאודיו. הדיוידי שיש לי בבית הישן זה מערכת קולנוע ביתית שקניתי בעבר של יונדאי המכשיר הוא גם DVD וגם רסיבר . כך שעכשיו נראה לי שיש לי בעיה לחבר את המכשיר החדש לקולונע הביתי בקיצור בגלל שאין לי רסיבר . מה אתם יכולים לעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-