עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by easyuri,

אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by hagay21,

הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by D-M-X,

בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by Answer3,

שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לשמוע לפני הרכישה תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Avivo,

יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by bluz,

הכרטיס Hercules GTXP 7.1, יד שניה.. יש עליו ביקורות? הוא טוב? תנו לי ערך.. כמה הוא שווה (שוב, יד שניה)?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by oFiR 22,

מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

אני מחפש משהו שיהיה לו חוט יחסית עמיד , ושלא יפול מהאוזן אם אפשר רק מאתרים שעובדים עם PAYPAL

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by gilsna,

מה דעתכם המקצוענים על התותח הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250249913354?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by mor424,

רציתי למכור משהו והבנתי שאסור אז זה במקום הזה שמותר...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by alon311,

האם יש הבדל מבחינת איכות צפיה בסרטים ומשחקים בין חיבור DVI ו HDMI תודה לכל העונים :-*

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

16. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by נזקק,

לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by TOMER20,

היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by omriho,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by kobibo,

יעוד עיקרי משחקים וגם סרטים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by Cryptonite,

שלום, רציתי לקנות טלוויזית HDTV ורמקולים + סראונד לחדר שינה.. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב בחיבור HDMI(אולי עדיף מסך מחשב רחב מאוד ;D)בלי ממיר דיגיטלי, ובמרחק של 3-4 מטרים מהעיניים (משהו כמו 36 אינץ') בקשר לרמקולים סראונד ורמקולים בסיס, אין לי מושג על חברות ודגמים, אז אשמח לקבל עזרה התקציב יהיה לא יותר מ5 אלף.. נ.ב המסך חייב להיות חד ולא מטושטש כי היה לי ניסיון עם חיבור מסך LCD למחשב ושולחן העבודה + כמה משחקים היו מטושטשים. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by kobibo,

כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים