אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם !!!!! אני מעוניין בכרטיס קול שיפיק את המיטב מהרמקולים שלי Z5500 שימושו בעיקר ל סרטים ומוזיקה!! מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי פנטיום 4 1.5 ישן עם הארדיסק 40 גיגה, וגיפורס 2MX ועם 2 כרטיסי רשת הוא סתם שוכב בארון, אז אמרתי למה לא לקנות את המסך PS1 הקטן ב300 שקל בטויזR אס, ולעשות ממנו נגן ? ז"א, שהוא יריץ וינאמפ וזהו (והכי הרבה גם סרטים במידה ואני רוצה לקחת אותו לסלון ולחבר אותו לטלויזיה, לגיפורס יש TVOUT) עכשו השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי שם קריאטיב סאונדבלאסטר ישן, מהמעפנים האלה. איזה מערכת שמע אתם ממליצים לי להתקין עליו? אני רוצה את זה באיכות גבוהה (רמקולים כבר יש לי במערכת בחדר ואני מאד מרוצה מהם, השאלה היא איך אני מגיע מהמחשב אליה בלי לאבד איכות בדרך, ככה שבעצם זה ישמע כמו שאני מנגן אתזה מדיסק ישר מהמערכת.) 2) איך אני עושה שיהיה עליו רשת של "פלאג אנד פליי" (אני יודע שזה קצת לא …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 חדשים למחשב שלי ואני לא יודע מה להחליט לקנות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=137928 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 וגם רציתי לדעת אם צריך לקנות כרטיס קול 5.1 או שמה שיש על הלוח אם מספיק.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מישהו ?... הבנתי שעדיף לקנות פיליפס אבל אני צריך עזרה עם דגמים מומלצים נכון להיום תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את הרדיו מכיוון שאין לי מושג מה המשמעות של הצבעים של החוטים הטייפ הוא מסוג פיוניר מדגם keh-1530
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-