עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gilad_mos,

מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by D-M-X,

בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  3. Started by טל,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. Started by BloodFist,

יש בעיה בכבל השמאלי הוא כבר לא פועל מאיפה אני יכול לקנות כבל חדש? (הכבל של האוזניות הוא יוצא... ז"א יש חיבור לכבל הם לא מולחמות...) עדיף באיזור המרכז או הצפון אם אפשר קישור לחנות באינטרנט עוד יותר טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. Started by Shlomi116,

אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by moshe1100,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…

7. Started by GanJaval,

יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by Chymes,

בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  9. Started by doker,

שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  10. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by Loui1410,

ממבט כללי, מבלי להתחשב בעיצוב המכשיר וכמה הוא קטן, מה יותר טוב וכדאי יותר? הMPIO FY600 או הMPIO FL300? אני צריך עזרה דחוף! ואני לא צריך עצות למכשרים אחרים, רק על השניים האלו, אבל זה בסדר רק אם מכשירים עד 360 ש"ח ולא יותר (ושיהיו מ-Bug)! תודה. MPIO FY600- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  15. השאלה בכותרת, אם לא, אז אפשרי ישירות להשתמש בו? כי הדלקתי אותו בטעות, וראיתי שיש לו בטרייה מלאה... מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

היי הייתי אתמול אצל ידידה שלי וניסיתי להוריד את העיברית שלהם משום מה זה לא הסתדר עשיתי את כל הצעדים הנחוצים הורדתי את עדכון הקושחה האחרון של אפל הורדתי את העידכון מידע אבל הוא רשם שהעידכון הזה לא בסדר ועליי להריד שוב עשיתי את זה וזה עדיין לא הסתדר זה נתן לי הוראת שגיאה 100002 שזה אומר שיש בעיית קושחה . מישהו יכול לעזור??? מישהו הוריד את העיברית שלהם? אשמח לקבל עזרה .

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by NewRig,

תקציב 200-400 רצוי מהחנות isracomp, אבל אם יש מוצר במסגרת התקציב שעדיף במובהק על ההיצע בחנות זו - אשמח לקבל המלצה בכל מקרה. אציין רק שמדובר בכרטיס קול מבוסס AC97 עם 7.1 ערוצים, מובנה בלוח אם nForce4 Ultra, ולכן סביר להניח שרמקולים יקרים יותר יהיו overkill למערכת כזו.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by alextomin,

שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by powersoul,

אהלן, לאיזה איזניות יש יותר באס? http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F9AD4147-96F4-49D8-998D-24E261B22802} או http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={F010E174-A360-4007-9D18-2B4357D477B6} ואחרונות http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=114203&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=155&aff=Zap והכי חשוב, איזה אוזניות איכותיות יותר, וישמעו בהן הכי טוב ברכבת ובאוטובוס ללא שכל הרכבת תרקוד איתי. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by ELiA,

חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. Started by royossef,

שלום לכולם לא משנה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by CocaColaBoy,

מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים