אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את התוכנה Blaze Media Pro אני צריך לדעת מה אפשר לעשות איתה חוץ מהמיר ... אם למישהו יש הוראות לתת לי אז תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ממבט כללי, מבלי להתחשב בעיצוב המכשיר וכמה הוא קטן, מה יותר טוב וכדאי יותר? הMPIO FY600 או הMPIO FL300? אני צריך עזרה דחוף! ואני לא צריך עצות למכשרים אחרים, רק על השניים האלו, אבל זה בסדר רק אם מכשירים עד 360 ש"ח ולא יותר (ושיהיו מ-Bug)! תודה. MPIO FY600- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-