עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות, שאפשר להסתובב איתם ברחוב, בשביל הנגן X5. לא אוזניות כפתור!!! הן עושות לי בעיות עם האוזניים (מנסיון של שנתיים עם כאלה). תקציב לא גבוהה כל כך, נגיד עד 400 ש"ח ואם יש סיכוי למחיר נמוך יותר בשביל אוזניות איכותיות אז סבבה. בנוגע לאוזניות של הנגן עצמו, העברתי כמה אלבומי MP3 לנגן והתחלתי להקשיב להם עם האוזניות שלו. האיכות הייתה ממש מגעילה, ואם אני מגביר את עוצמת הקול מעל ל-25 אני מתחיל לשמוע פיצוצים צורמים (אני משער שזה אמור להיות הבאס או מה שזה לא יהיה!). ליתר ביטחון, כדי לוודא שהבעיה באמת באוזניות עצמן, עשיתי בעצמי RIP, לאלבום מקורי שיש לי, לפורמט FLAC. גם איתו לא היה שיפור גדול! בנוסף, חיברתי את ה-SR60 שלי לנגן, והבעיה של הקול נפתרה. אז הבעי…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות עד 150 שקל עדיף פחות... זה בשביל הנגן mp3 usb שלי אני אל מבין כל כך בחברות ונתונים שרשומים עבור כל אוזניות..תודה האם אלו נחשבות טובות ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3759153

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by Satlan,

חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?

5. שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by TectoR,

אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  7. אחרי שסידרתי את החדר שלי מבחינת סאוונד עם ה- Creative Inspire 4400 וראיתי כי טוב. ולאחר שראתי כי טובה איכותם של ה- ATP3 של אחי הקטן ולאחר שראתי כי לא קיימת בסלון מערכת קולנוע בייתית, חשבתי על רעיון: מה דעתכם על אחת המערכות של Altec כמו ה- 5100 (במחיר של 1500~ ש"ח) או ה- XA3051 (במחיר של 1700~ ש"ח) בשילוב עם מכשיר DVD רגיל בשביל קולנוע בייתי בסלון קטן יחסית ובמחיר זול עד כדי זנות... דעתכם בנושא ? עריכה: אפשרות גם למערכת זולה יותר בקניית ה- Video Logic ZXR-500 במחיר של 930 ש"ח. עריכה 2: אפשרות גם ל- Creative inspire 5300 במחיר של 870. ואפשרות גם ל- Altec Lansing ADA880 במחיר של 1150 ש"ח. ועליהם אי אפשר להגיד שהם חלשים...! עריכה 3: עוד שתי תוספות: Logitech 640 ו- LUXEON LX-…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Snufkin,

ראיתי שיש את האתר הבא שמאפשר לעדכן את האייפוד ככה שהוא יציג עברית - http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html רציתי לדעת, אם התוכנה הנ"ל טובה גם לאייפוד מסוג אייפוד ננו.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by walla,

העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. Started by MODI,

זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by AVI96,

שלום, יש לי תקציב של 100 עד 200 ש"ח לקניות אוזניות in-ear חדשות. האוזניות צריכות להיות רגילות, בלי תופסנים ודברים כאלו, והם ישמשו בעיקר לנסיעות. על מה אתם יכולים להמליץ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by blue wings,

טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. ברשותי לוח האם Gigabyte P31-DS3L -ALC888 הייתי רוצה לדעת א. האם חיבור קוקסלי ואופטי הוא אותו הדבר? כי ברסיבר שאני הולך לקנות יש רק קוקסלי אחד ואפטי אחד. ב.האם יש לי חיבור אופטי בלוח אם? אני שואל זאת כי הרסיבר יתחבר דרך הקוקסלי או דרך האופטי למחשב והממיר של יס דרך החיבור השני.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. Started by (iriver H10),

מה הכוונה לOhm באוזניות?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  18. קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי מעוניין לשאול לגבי ממירים של עידן פלוס. אני גר במרכז חולון, חיברתי ממיר מתוצרת יונדאי ולא היתה קליטה. קיבלתי הודעת no signal . הממיר עובד טוב מאוד בדירה אחרת כך שאני יודע שהוא תקין. השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הממירים השונים מבחינת יכולת האנטנה שלהם לקלוט. איזה ממיר מומלץ והאם קיים מגבר לאנטנה. אם כן, האם כזה מגבר עוזר בכלל. תודה אופיר

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by elada22,

אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  23. אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yo0924,

אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. Started by avidan28,

אחרי פורמט והתקנת התוכנה יש 3 "אליפסות אופקיות" ששולטות בכרטיס outputs Inputs Effect בכל ההתקנה שעשיתי בעבר הכל עבד חלק אבל משום מה ההתקנה האחרונה לא התקינה את האפקטים [לא שהשתמשתי כל כך אבל בכל זאת]. מדוע זה לא הותקן??.איפה זה יושב בדיסק הראשון או בדיסק התוכנות?? תודה רבה. השאלה מופנית גם למומחה אנטולי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.