אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מכל האוזניות שיש כאן: http://www.kijkshop.nl/online/Shop/product_list.asp?catalog%5Fname=MainCatalog&category%5Fname=Hoofd%2D%2F+Oortelefoons&category%5Fpath%5Fsegment=Stereo+draagbaar&pathN0=Stereo+draagbaar&pathV0=http%3A%2F%2Fwww%2Ekijkshop%2Enl%2Fonline%2FShop%2Fcategory%2Easp%3Fcatalog%255Fname%3DMainCatalog%26category%255Fname%3DStereo%2Bdraagbaar יש משהו שמשתווה בכלל ל HD 280?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי כולם , אני מתלבט בין לקנות את אייריבר h340 או אייאודיו X5L אני מודע לזה שבאייריבר בדגם הזה יש 40 ג'יגה ובאודיו יש 30 ג'יגה עכשיו שניהם עולים אותו דבר (נניח) אני רוצה את הנגן לצורך שירים יותר ופחות וידאו ותמונות , למרות שזה פיצ'ר חמוד שאני לא מתנגד לו . אנ רוצה שיהיה קל לחפש בתפריטים השונים במכשיר , ויהיה נוח לחפש שירים ולהעביר שירים בקלות ובמהירות מהמחשב למכשיר . השעות נגינה לא כזה קריטי כי אני גם ככה לא הולך לשמוע 16 או 35 שעות רצוף ולא אכפת לי להטעין 3 פעמים בשבוע . אני רוצה פשוט נגין דק , יעיל , קל לשימוש , נוח , קטן וגם די חשוב לי שיהיה מסך בשלט שהבנתי שאין באייריבר . מה אתם אומרים כדאי לי לקנות ?? אני ממש בדילמה :'( בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי חלקכם המצלתם לי על הJBL שבסוף יצאו כנפילה אני חושב על מה להשקיע עכשיו או על Altec Lansing ATP3 או על LOGITECH X530 על איזה מהם הייתם שמים כסף? מה יותר איכותי?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
I am thinking about changing the cable thats goes from the Sub to the soundcard, will it change the sound quality ? what do you think?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות. מה ההבדל בין שתי החבילות? Sound Blaster Audigy Family תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
פרוטי לופס קיובאס ??? משהו איכותי עם אפשרות לחבר גיטרה למחשב ואורגן ודברים נלווים אחרים הקשורים לשמע.ץ.... איזה אופציות יש .. ומחר ודגם תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת חדש פה אז נא להתחשב.. אשמח לקבל ממכם המלצות וייעוץ לגבי תוכנה מתאימה לעניני הקלטות ועריכה של מוזיקה, אני מחזיק בבית גיטרה ומגבר ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט שירים ובנוסף לערוך ומקסס עד לשלב הסופי, כרגע אני מנסה את MAGIX MUSIC MAKER אבל בנתיים כבר הספיקו להגיד לי שזה סתם תוכנה וכדאי לי לעבור לפרו טולס או קיובייס או פרוטי לופס, מה לדעתכם התוכנה שהכי תתאים לצורך מה שאני מחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש Headset טוב, עד 350 ש"ח. יהיה בעיקר בשימוש לפגישות עבודה, כך שצריך להיות עם צליל ברור ומיקרופון טוב. אני נדרש להיות עם עוד כמה אנשים בחדר, כך שאם יש בכלל פיצ'ר רלוונטי שיאפשר למיקרופון לסנן את הרעשים האלה, זה יכול לעזור. מדי פעם חוטא בגיימינג - בהיבט הזה אין דרישה לאיכות סאונד מהממת, אבל זה nice to have.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי ראה את הנגן הזה והוא רוצה לדעת מה הוא שווה ואם כדאי לקנות http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2068351 וגם זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185&g_kind=0 האמת אני לא מכיר את החברות ואני גם לא ממש סומך על המכירות הפומביות האלה אבל רציתי לשמוע עוד דעות
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע (כרגע ללא רסיבר) המורכבת כרגע רק מSUB , CENTER, FR, FL. אני מעוניין לחבר אותה לDVD. אז איזה כבלים אמורים לצאת מDVD, איזה מהם מתחברים לטלוויזיה ואיזה מתחברים לSUB (שהוא זה שמחבר את כל המערכת יחד)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בתקציב של עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות במידת האפשר. בינתיים אני בכיוון SanDisk m240. מה דעתכם עליו? האם כדאי להתפתות לזולים יותר כמו PROSOUND וטופ, כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629 או משהו בסגנון? יש גם את זה: http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html?tag=pdtl-list שיש עליו ביקורות טובות, אך לא מצאתי אותו בזאפ. איפה אפשר למצוא בארץ ומה המחיר? מה ייצא הכי משתלם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-