אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי אתמול Xtreamer Sidewinder 3 מתוך מחשבה שיש לו שקע USB3 שיתאים לדיסק הנייד החדש שלי ויספק מהירויות טובות הגעתי הביתה והבנתי שהשקע הוא שקע מיוחד (הם קוראים לו slave) והוא מגיע עם כבל שיש לו USB3 זכר בקצה כך שהוא מתאים רק לחיבור של laptop. האם יש למישהו דרך לחבר לזה הרד דיסק נייד? ממש חבל שלא מדגישים את זה יותר, לרוב האנשים זה הרבה פחות שימושי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חיברתי מגבר של KENWOOD, לא חדש, אבל גם לא מאוד ישן, פשוט יחסית זמן מה הוא לא היה בשימוש. חיברתי אותו עם AUX למחשב, רמקולים עם חיבורים כאלה שמסובבים מאחורי המגבר.. בהתחלה שחיברתי שמעו טוב וחזק, פתאום במהלך העבודה היה איזה הפסקה כזאת במכה, ועכשיו כל מה שאני מנסה לעשות אז שומעים מאוד מאוד חלש. אני לא חושב שזה קשור ל-AUX, כי גם את הרדיו שומעים מאוד חלש, שאני שם על ה-MAX. הרמקולים טובים.. יש לי כל מיני יציאות מאחורה לרמקולים (סראונד\סנטר\רגיל).. להערכתם זה משהו פנימי במגבר שהלך? או אולי משהו אחר.. והאם יש אופציה לעשות משו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נניח ויש לי תקיית MIX, שמכילה המון שירים לא מסודרים במיוחד (אלבומים שונים, חלקם בלי ID3 וכו') יש דרך להעביר את כל התקייה לנאנו תחת כותרת מקבצת אחת (ככה שאוכל להשמיע אותה כמו שהיא בנאנו)?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הרסיבר אמור להיות מותאם בעיקר לקולנוע ביתי (מוזיקה כמעט ואנני שומע), קרי תמיכה ב AC3, DTS, בלו ריי וכל שאר הירקות שלא עולים לי בראש כרגע. רצוי מאוד כניסות/יציאות HDMI אבל אם זה מייקר מאוד את העסק אפשר לוותר. אני לא אודיופיל אז אני מחפש עלות/תועלת גבוהה ככל האפשר. הרסיבר יצוות לרמקולים שכבר קיימים ברשותי: http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=15 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=64 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=81 לרסיבר יתחברו ה PS3, המחשב (DVI2HDMI) והממיר של YES. עריכה, קיבלתי המלצה על ה YAMAHA RX-V463, מה דעתכם? משהו אחר? האם קפיצה לרסיבר TRUEHD שתומך HDMI 1.3 כדוגמאת ה YAMAHA RX-V663 שווה תוספת של כ 200 שח?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה , קבלתי מצלמת וידאו של סוני דגם CCD-TRV208E PAL מאבא שלי עם איזה 30 קלטות קטנות , נדמה לי 8MM . אני רוצה לחבר את המצלמה למחשב כדי לדגום את מה שמוקלט בקלטות ולצרוב בדיסקים . למצלמה יש שני יציאות , האחת יציאת S VIDEO והשניה יציאת PL של AV . עכשיו לשאלה , איזה כרטיס אני צריך לקנות למחשב כדי לחבר את המצלמה , ובכלל מה הכי מומלץ כדי לעשות את זה בצורה הכי איכותית ! תודה .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מערכת סטריאו עד 500 שקל (מתנת יום הולדת לאמא ^^), יש למישהו הצעה לדגם צפסיפי שזמין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים audigy 2 ZS ואני מתחיל לשקול לשדרג - השימוש היחידי שלי זה משחקים המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר ימהה ומערכת 5.1 האם יש טעם או שלא הולך להיות שיפור רציני חשוב לציין שכרגע לפעמים במשחקים שבהם יש כיוון של סאונד (נדמה לי שב-stalker clear sky) כאשר יש דיבור מהרמקול סנטר אז לא שומעים כלום או חלש מהצדדים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-