עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Golden Lion,

קניתי תמכשיר upxus Dvp-608... יש כמה סרטים שאני שומע קול אבל אין תמונה, האם הבעיה היא בקידוד או שיש עוד משהו? והאם קיים firmware אליו, הוא שעוד לא יצא?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by miki26,

אני שואל את זה פהאפילו שזה יותר קשור לאלקרוניקה יש לי מכשיר סטריאו של סניו ממש ישן ואין כל דרך לחברו למחשב חוץ מקלטת שמעבירה(עסק די לא איכותי) האם יש לי אפשרות להשתמש ברמקולים אלו אולי אפילו ע"י פירוק המערכת והוצאת הרכיבים האמונים על הקול והוליום שבה(אין לי צורך במערכת עצמה) או אולי אפשר למצוא רמקולים ממש ישנים של מחשב ולחבר אליהם את הרמקולים הטובים של המערכת???

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by sz,

קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD אשר תומך ב-DIVX ואין לי שמץ של מושג לאיזה לפנות. חשוב לי מאוד שהוא יתמוך בשפה העברית (מבחינת כתוביות) אבל שלא יעשה בעיות. אנשים המליצו לי על Xoro HSD 415 האם אתם מכירים מכשיר טוב ממנו? לגבי המחיר זה לא רלוונטי מה שחשוב לי זה מוצר איכותי.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by hell,

שלום לאחר ניתוק רב מהקהילה אני מנסה לחזור וליתמוך עד כמה שאני יודע ורואה שבאמת אני לא אזיק , לא הרבה הישתנה אבל נגיד שיש כמה דברים שנישארו והם אנשים טובים כיף לחזור!!!! לשאלה אני קונה כניראה נגן DIVX לסלון בקומה השניה ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו רמקולים טובים ואין לי תקציב ליקנות כאלה אז אני רוצה ליקנות רמקולים טובים למחשב שיוכלו להיתחבר גם לDIVX כשאני ארצה ליראות סרט...אין לי בעיה להעביר אותם לאן שצריך כל פעם המלצות רצוי 4.1\5.1 ולא יותר מ600 תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by avi333,

אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by lior322,

האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by lior322,

איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by lior322,

איזה יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום, רציתי בדעתכם לגבי האוזניות הללו. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674465

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by hell,

סוףסוף יש קצת כסף ואני זוכר שפעם אחרונה שהשוותי בין רמקולים הLOGITECH היו יותר טובים בעיקר בכל הסאונד באס החזק והנקי שהיה עכשיו המצב קצת שונה אני לא ממש מזהה את הדגמים שיש עכשיו ראיתי שבקטגורית ה5.1 ישנם הCreative PC Works SBS LX520E 5.1 ומינגד ניצבים ה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers אשמח אם תיתנו מתונים להשוואה,כמובן שאם יש חוות דעה רצוי ממי ששמע את 2 המערכות... ועוד שאלה אם אני ארצה לחבר את המערכות למערכת קולנוע ביתיתי האם הדבר אפשרי? אני רוצה ליקנות גם נגן DIVX זול יחסית אז אולי אפשר לחבר אותו למערכת? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט,ויש לך בעיה כרטיס קול- פה יש לי כרטיס 5.1- עד עכשיו הייתי מוציא ממנו רק זוג רמקולים בודדים ,אך עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים ולחבר אותו ל קריאטיב 5900 שלי. חיברתי, אך נבהלתי! שומעים זוועה ! מהקדמיים לא שומעים בכלל, רק אחוריים ,סנטר וסאב. השמיעה היא ב DISTROTION וצליל חרוך. משחק של אקולייזר לא עוזר ועושה גרוע. שמתי לב שהחיבור האמצעי (ירוק) לא מוציא בכלל קול. גם פה עדכון לא עוזר..…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by rami135,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?

19. Started by R9800P2,

http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by ic10,

שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  22. Started by Chymes,

אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים