אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהרוב פה שומעים טראנס וגם אני אישית דיי בקטע אבל אני דווקא יותר מתכוון למשהו בסגנון הדיפ פרוגרסיב האוס , טכנו וכו' אז אולי מישהו יכול להמליץ לי על טראקים טובים או שמות של הרכבים... (אל תשאלו אותי למה כתבתי בכותרת (תר'ד) אין לי מושג מה זה אומר אבל זה סתם נראה לי נחמד)
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול sound blaster live value עכשיו מחובר לכרטיס קול שלי מערכת סטריו אם 4 רמקולים אני שומע די טוב איתם אבל לא בסראונד כמו שהכרטיס תומך לי איך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגהבייט ga-7vax שעליו כרטיס קול OB שתומך ב5.1. הקומבינה של ה5.1 לפי מה שהבנתי מהספר של הלוח ומהתוכנה הוא להקצות את שלוש היציאות האודיו לכל הרמקולים. השאלה שלי היא לגבי אופן החיבור: יש לי רמקולים של Luxeon T5.1. במגבר יש שתי אופציות חיבור. האחת היא חיבור סטריאו כלומר חיבור של RCA במגבר שמתחבר לSPKOUT בלוח. בחיבור זה אני שומע את הסאונד בכל הרמקולים ללא הבדל דת גזע ומין.... החיבור השני הוא חיבור AC3/DTS כלומר אני מחבר שלושה כבלים של RCA אל שלוש היציאות על הלוח ומקצה בתוכנה של הלוח את כל היציאות לרמקולים. אם אני מחבר בתצורה כזו אני שומע מוזיקה (שירים) רק ברמקולים הקדמיים. כלומר אני לא מנצל בכלל את מערכת הרמקולים (אפילו הסאב לא מנגן). זה הגיוני שאני אשמע רק בפרו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, הרצתי את ה SETUP של התקנת הדרייברים, הוא הסיר את הישנים, עשה ריסטרט ובמקום להתקין את החדשים התקין לי את ה"ג'ינריים" (הדרייברים ממבית מיקירוסופט) שכמובן לא עובדים. בבדיקה מול דף ההוראות באתר היצרן מסתבר שהתקנה אמורה "לשפוך" את הדרייברים בסיפרייה בשם c:\program files\hercules - אבל נחשו מה? נכון - אצלי היא לא קיימת ולכן כנראה המחשב לא מוצא את הדרייברים החדשים ומשתמש בדרייברים מבית מיקרוסופט. רעיונות? אולי יש איזושהי דרך לפתוח את קובץ ה SETUP של התקנת הדרייברים ידנית ולעדכנם ידנית מקובץ ה INF? בכל מקרה - יש למישהו את הדרייברים הקודמים של GTXP לבינתיים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לגרום לכך שברגע שאני שומע מוזיקה במדיה פלייר שלי... כל שאר הצלילים יחסמו ולא ישמעו ואני לא מצליח לעשות את זה... שיניתי את ההגדרות ב sound device ש ב control panel וזה באמת הוריד לי את צלילי המערכת אבל עדיין צילילים של סירטוני פלאש לדוגמא אשר מצאים ברשת עדיין נשמעים...\ ואם אני מפעיל תוכנה נוספת למוזיקה אז שתי התוכנות ינגנו ביחד ואת זה אני רוצה למנוע.... אך הכיצד?.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://europe.hercules.com/supportf.php?PHPSESSID=55261af71eebc2dd24afec134128dafe ממשק חדש ונוח. תהנו.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחותי קנתה מערכת זבל של LG FHH ויש שני רמקולים ענקיים עם סאב וופר מובנה. הבעיה היא שהבאס חזק מאוד ואנחנו רוצים להחליש אותו ולא רשום כלום בחוברת הוראות אני יודע שיש איקולייזר אבל יש בתוכו דברים קבועים . ROCK CLASSIC POP ועוד כמה יש אפשרות לתכנת לבד ולהוריד את רמת הבאס??? הדגם של המערכת FHH 976E
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב עם אלבומים שלמים תודה רבה רבה לכל מי שיעזו
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המוצר זכיתי בו ב 501 שקל. כדאי לקנות ? נ.ב. בבקשה לענות מהר כי אני צריך לחזור אליהם תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כרטיס audigy 2 כאשר מחבר אותו למגבר kenwood krf v6050d דרך יציאת spdif מהכרטיס קול יש רעשים חזקים מדוע? יכול להיות שאני מחבר כבל לא מתאים? נכון לעכשיו מחובר כבל 3.5 to rca למגבר רגיל ליציאת aux ,מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו הכותרת,האם שווה להתקרב אליהם ? או שעדיף (Inspire 4.1 4400) ? ההתלבטות היא בין שתי המערכות האלה...
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום , אני מראש מבקש מאנשים אל תגיבו בהודעות שזה חרא ולא כדאי לי ללכת על זה...(לשונאי PEERLESS למיניהם...) חשבתי לקנות לעצמי מערכת 5.1 נחמדה למחשב....ומכיוון שהתקציב שלי...כמו הציונים שלי...(רק תחלקו ב-100..) אולי 500 שקל אני ישיג למערכת רמקולים.... חשבתי ללכת על הכרטיס קול 5.1 של ג'יניוס שעולה 100 שקל , ועל מערכת 5.1 או ה-SURROUND או ה-VALUE שלהם.... ולעשות לי מערכת נחמדה בסביבות ה-500 אולי 600 שקל.... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון עם הרמקולים ?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/gmx/ מעניין עם יגיעו לארץ ואם כן באיזה מחיר ? אם אני לא טועה בחול הם עולים 300 דולר...או משהו כזה בכל אופן... מישהו ראה עליהם ביקורת ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי שבכלל שמנו לב (לפחות אני לא) שחררה ברקולס כרטעס קול חדש DigiFire 7.1 לא היה לי כוח לבדוק את כל מה שיש בו אבל שמתי לב שיש לו 3 פורטים של פיירוייר הנה הקישור לעמוד של החברה: http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=58&b=0&f=1
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם שלי - ABIT IT7 MAX. המחשב שלי מחבור לרסיבר וכאני מעביר לערוץ של המחשב נשמע זמזום מעצבן ומתגבר ככל שמגבירים את הווליום של הרסיבר (בלי קשר לסאוד של המחשב). מכשירים אחרים שמחוברים לרסיבר לא עושים בעיות. כשאני מחבר לחיבור של הסאונד במחשב אזניות במקום את החיבור לרסיבר אין זמזום. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? עזרו בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בטח שמעתם על הרמקולים המדהימים האלו... מישהו יודע אם אפשר או יהיה אפשר להשיג אותם בארץ מתישהו??
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-