עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם אני רוצה לקנות DVD לשם ראיית סרטים. הייתי רוצה לדעת: מה אני צריך לשאול כשאני הולך לקנות די וי די? מה חשוב שיהיה בו? איזה פורמטים כדאי שהוא ינגן? יש איזה שהם חברות עדיפות למכשירי די וי די? התקציב הוא בערך 1600 שקל לדי וי די משולב עם וידאו! תודה לכולם וחופש נעים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. ההורים שלי נוסעים עוד קצת פחות משלוש שבועות לאוסטריה ויכול להיות גם גרמניה. איזה נגן הכי מומלץ ? הדרישות שלי הן: נפח בסביבות 5 ג'יגה, איכות טובה ושיהיה מספיק קטן וקל לשים בכיס. ה-iriver h10 הוא הכי טוב למה שאני מחפש? תקציב-200-250 דולר. אני רוצה גם לדעת האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? בדיוטי פרי יותר זול? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Kitzony,

אוקי יש לי כרגע 400 ש"ח רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקנות במחיר הזה ? יש היום הרבה כאלה שחורים פשוטים הם שוואים משהוא ? או עדיף לחסוך למשו רציני אני באמת לא צריך יותר מידי משו מינימלי יספיק הרבה מקום גם יעזור

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by jayz0r,

אהלן, אני כותב בשם חבר אשר רוכש: - מחשב נייד (XPS של DELL כנראה, אבל הרבה תלוי בתשובות כאן) - רמקולי סראונד (סט סטאלייטים וסאב של JBL) - רסיבר (איזשהו דנון) - טלוויזיית LG SCARLET 42" FULL HD השאלה היא, איך אפשר להשתמש בלפטופ כ- HTPC מבחינת סאונד? הרי אם אין לו SPDIF (ועד כמה שידוע לי לאף אחד מהם אין) איך הוא יוציא סראונד לרסיבר? הוא אמור להוציא בכלל, או שהוא רק מוציא מידע והרסיבר יהפוך את זה לסראונד? ברור שאין את הבעיה הזו עם HTPC נייח בגלל שאפשר לחבר כבל דיגיטלי, אבל הנייד נקנה גם ככה בלי שום קשר למערכת הקולנוע הביתית, וכדי לחסוך עלות של נייח הוא היה מעדיף להשתמש בנייד בתור ה- HTPC. יש למישהו פתרון לעניין ויכול בנוסף גם לתאר את שרשרת הכבלים והחיבורים הדרושים בסופו של יו…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  7. היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 888,

האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות נגן(בתוך 3 שבועות בערך) לקראת הנסיעה לפולין ובכלל, ואני מתכוון להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לי גם לצבא(בעוד שנה) אני לא מתכוון להשקיע יותר מ1600 שקל ככה שהאופציות הכי טובות לפי בדיקה שעשיתי הן הH320 והH10. ההבדלים העיקריים ביניהם לפי מה שראיתי הם קודם כול הגודל, שטח האיחסון וזמן הבטרייה(שני האחרונים לטובת הH320), ראיתי שלH320 יש המון המון פיצ'רים ותכונות יחודיות אבל מצד שני לאחר שקראתי את הביקורת עליו יש לי כמה שאלות: בביקורת נכתב שמעבר בין שירים לוקח בין 5-15 שניות האם זה באמת כול כך נורא כמו שזה נשמע? "מעבר בין שירים" למה הכוונה? למעבר בין שיר שהסתיים לשיר הבא אחריו או למעבר בין שיר שמנוגן לשיר אחר בתיקיה אחרת או לא בסדר הניגון? עד כמה הוא גדול? ראיתי את …

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by omri44,

שבת שלום. אם אני קונה די וי די שיש לו יצאת HDMI וגם לטלוויזיה שלי יש אני יכול לחבר אותם ולצפות בסרטים באיכות HD? האם גם הסרטים צריכים להיות באיכות HD?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by 888,

יש לי כמה שאלות על הMINI IPOD 1)איך איכות השמיעה בו ? האם הוא נוח? 2)יש משהו שיכול להגן עליו .. שאם הוא נופל ניפלה קטנה הוא לא שובת חיים ..? 3)והאם הוא יותר טוב מH10 מבחינת של איכות של שירים ונוחות? תודה מראש לכל מי שעוזר TOREF עריכה:לא שמתי לב ששמתי את זה בחומרה ובציוד הקפי שאחד המנהלים יעביר את הדיון הזה לפורום אודי וקונלוע ביתי..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by overload,

תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by dovik,

שמעתי שיש מכשירים שניתן באמצעותם להתחבר לאינטרנט. שאלתי היא כזאת. האם ניתן להתחבר באופן כזה לאתר של ערוץ מסויים ולצפות בשידור און ליין? אם כן,איזה מכשירים תומכים בזה, על מה אתם ממליצים ואיך עושים את זה בכלל? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  16. לילה טוב, בהמשך להתקדמות שלי בתחום האודיו וה-HD555 שצריכות כנראה להגיע אליי בקרוב החלטתי אחרי מחשבה ארוכה שבדרכה עמד מגבר ה-CHO MOY הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מגבר אוזניות DIY, בעזרת עצה של חבר וסיבוב ברשת (HEAD WIZE) אחר חיפוש מגבר אוזניות טוב וקל לבניה שלא זקוק להזמנת חלקים מחו"ל החלטתי ללכת על המגבר הנ"ל- http://headwize.com/projects/showfile.php?file=szeke1_prj.htm מהבנתי המגבר מבוסס על שבב MOSFET שאמור לתת הגברה טובה והחלקים שלו זולים והוא אמור להיות מגבר טוב כמגבר לבניה ראשונה. ישבתי על הסכמה של המגבר ולא לגמרי הבנתי איזה חלקים אני צריך בדיוק לבקש מחנות האלקטרניקה (טלמיר) כי הסכמה בהד וויז לא ברורה לי והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. זו הסכמה המדוברת- את כל ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי יש לי היום כרטיס קול הרקולס GTX שמותקן ועובד במחשב (WINXP) יש לי גם כרטיס קול על הבורד, שאינו מותקן \ מזוהה ע"י WINDOWS האם אפשר להתקין את שניהם במקביל? איך זה בדיוק עובד ? אפשר לקבוע לכל אפליקציה באיזה כרטיס קול להשתמש? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by gatitito,

שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by deso,

רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. Started by amirn,

היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שאלה ראשונה : מה דעתכם על זה ? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II " זבל ? רמקולים טובים ? כמה שווה לתת עליהם ? שאלה שנייה : מה דעתכם על קודה בכלליות , לא דגם ספיצפי , האם הם שווים 4000-4400 ש"ח ל5 רמקולים , ללא סאב ? תודה מראש ;D

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום קהילת אודיו בעזרת השם בקרוב אני קונה את הנגן i-audio u3 2gb (בבקשה לא להגיד שבמחיר הזה יש נאנו 4GB ועוד תגובות לא רלונטיות). כרגע יש לי בMP3 במחשב 2.7GB , אם אני אקודד לOGG הכול יצא פחות מ2GB? מה ההבדל באיכות בין הפורמטים? האם תיהיה פגיעה מסויימת באיכות? מישהו יכול אולי להסביר לי יותר לעומק (אם יש למישהו שמבין סבלנות, אני בן אדם מתעניין). אגב, אם אתם כבר תותחים, כתוב שהנגן תומך בMPEG4, יש לי קליפ אחד שאני רוצה לקודד למפאג 4, אבל כתוב אמפג 4 SP, לא הבנתי מה הפירוש של SP , האם יש הבדל? אבל בעיקרון זה לא קריטי מקסימום לא יעבור אני אוריד מקודד אחר, יותר חשוב לי הקטא עם הOGG כי יש מצב שאני לא אקנה את הנגן אם ככה. נ.ב מישהו יודע אם יש לנגן תמיכה בעברית הפוכה או ג'י…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by MDK,

איזה מהמערכות לדעתכם עדיף? שימו לב כי האזטק עולה 1000 ש"ח בערך ואילו ה-לוג'יטק עולה פי שתיים!!!! חוץ מזה, האזטק הוא 5.1, ואילו הלוג'יטק הוא רק 4.1. עוד דבר - שמעתם על המערכות הבאות: YAMAHA TSS-1W * * 5.1 & Decoder * * White Color ??? : ומה עם - Teac PM-2000 ? ? ? הנה פרטים עליו: 5.1 SYSTEM Dolby Digital Decoder Built-in Dolby® Digital amplifier Built-in digital and analog converter IR Remote controle Watts in RMS: Subwoofer 45 Watt Center 15 Watt Satellites 4 x 15 Watt Frequency range: Subwoofer 50 Hz - 250 Hz Center 140 Hz - 20 KHz Satellites 140 Hz - 20 KHz

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by אהד,

אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים