אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בשלבים ראשונים בקשר לקניית מכשיר pmp ויש לי מספר שאלות: 1)האם אין צורך בקידוד בשביל לצפות בסרט על המכשיר?פשוט לשים בתוך המכשיר 2)האם יש מכשיר שתומך בכתוביות בעברית?האם אני צריך לקודד את הכתוביות ואת הסרט ביחד או פשוט אפשר לשים את 2 הקצבים במכשיר והוא ידע לקשר 3)מה שעות הבטריה בדרך כלל שיש למכשירים? 4)איזה חברה ידועה ואמינה ? 5)האם המכשירים היום גדולים ומסורבלים או נוחים ואפשר לקחת בכיס?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R. השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הרמקולים לא תומכים ביותר מדי דברים, חוץ מבעלי תקן THX (תו איכות) וזהו.. הם לא תומכים בדולבי דיגיטל או AC3 נכון? כשאני אומר תומכים, אני מתכוון משמיעים את זה ככה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים audigy 2 ZS ואני מתחיל לשקול לשדרג - השימוש היחידי שלי זה משחקים המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר ימהה ומערכת 5.1 האם יש טעם או שלא הולך להיות שיפור רציני חשוב לציין שכרגע לפעמים במשחקים שבהם יש כיוון של סאונד (נדמה לי שב-stalker clear sky) כאשר יש דיבור מהרמקול סנטר אז לא שומעים כלום או חלש מהצדדים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטוס ניידת לרכב, לא משהו יקר מידי או שדורש התקנה וכו'. עד היום השתמשתי בכבל AUX פשוט, כי אני פחות מדבר בזמן נהיגה ויותר שומע מוסיקה דרך הטלפון, אבל אני רוצה לעבור לדיבורית שלא אהיה תלוי בה במיקרופון של הטלפון שלי כי הוא עושה בעיות. מצאתי כבל AUX עם מיקרופון, שזה נראה לי סבבה, אבל חשבתי אולי לקנות דיבורית בלוטוס שמשדרת לFM כדי לדלג על עניין החוטים ועדיין להנות ממוסיקה דרך הרמקולים של הרכב. 1. מה דעתכם על דיבוריות בלוטוס שמשדרות לFM? שמעתי על זה דברים לא טובים ממוכר אקראי בחנות סלולר אקראית. 2. אני מאבד איכות סאונד כשאני משתמש במשדר FM (לעומת הכבל AUX)? * שומע בעיקר קבצי MP3 באיכות 320 מעבר לשאלות, א…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD 32 אינטש (סמסונג)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1. האם מגבר של מערכת סטריאו איכותי באותה רמה כמו מגבר של רסיבר? (נניח שמדובר על מערכת לא זולה ועל מגבר ברמת כניסה, כמו הימהאה הזולים ב-1200 ש"ח) 2. מדדתי 57V RMS בווליום מקסימלי לערוץ במערכת סטריאו כלשהי, כאשר ספק הכוח שלה מוצהר כ-220W. חישוב פשוט יראה לנו שכאשר נחבר רמקול של 8 אוהם נקבל הספק של כ-400W לערוץ, איך זה ייתכן? האם המתח יורד כאשר מחובר עומס? (רמקול)
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלוייזית LCD חדשה לחדר ( Samsung LA32A330) ויש לי כמה שאלות לגבי ניגון סרטי HD עליה : 1.כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור ה "PC" שיש לו, מגדיר רזלוציות 1368*768 ,אני שם תוכן שהוא 720P שיש לי על המחשב, אז אני רואה באיכות HD/720P בדיוק כמו שאני אחבר נגן BLUE RAY לטלויזיה ? 2. האם דיסק DVD רגיל שכולל תוכן HD/720P שמנוגן על נגן DVD ש יציג לי את זה על הטלויזיה כ HD/720P ? 3. יש לי בכרטיס מסך שתי יציאות DVI, אם אני מחבר אחת לטלויזיה ואחת למסך מחשב. יראו בשניהם אותו דבר בלי בעיות ? ואשמח גם לטיפים כיצד להוציא את מירב איכות התמונה כאשר הממיר HOT שלי מחובר תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-