עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נכנסתי לאתר של creative והצלחתי לעדכן את התכנים, הבעיה שזה היה די מסובך כפי שכבר הוזכר בביקורת של צוות האתר לגבי זה. קיימת דרך יותר פשוטה לעדכן? משהו בסגנון live update...?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by idanoosh10,

אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אם אין חיבור כבל PL לסמארטפון גלקסי 20 החדש ואני רוצה לחבר מיקרופון דש לגלקסי 20, איך אני יכול לעשות זאת? יש מיקרופון דש כזה שיכול לעבוד בבלוטות' או משהו? (תקציב עד 250)

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. החלטתי לקנות אחד משנ יהמרקולים הבאים אבל אני לא יודע מה להחליט וצריך עזרה. סט 1: LX - 7000W שהאזנתי לרמקולים הקידמיים והוא נשמע טוב מאוד. http://www.crazyedi.co.il/products/27641 סט 2: : XL900 ADC לרמקולים השניים יש נתונים גבוהים יותר על הנייר אבל לא האזנתי להם. ולדם יותר נמוך יש ביקורות טובים. איזה מהם לבחור? נ.ב הרסיבר Yamaha HTR5930 יחזיק את הרמקולים האלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Adun,

-תודה-

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.

8. Started by asagoren,

היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. אני לא הכי מעודכן, אבל מעניין אותי לדעת איזה מערכות מומלצות.. ראיתי שדווקא לאחרונה יש ירידת מחירים של נגנים שתומכים בחיבור נגן אמ-פי-3.... אז אם יש לכם המלצות למערכת (בלי מגברים, רק קידמית) שתומכת כמובן בחיבור PL למוזיקה ועולה עד 700 שקל (למרות שעדיף משהו באזור ה 500), אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by mch,

יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום לכל הגולשים. אז קודם כל סליחה מראש על הבורות אבל אני פשוט מעוניין לדעת איך לחבר מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים לכרטיס קול במחשב. אין לי בעיה לקנות כ.קול חדש שכולל 6 כניסות. או 7... לא מתמצא ועוד שאלה. יש לי מאחורי המחשב יציאה בכ.קול המובנה שנקראת S/PDIF. שמעתי שזה סוג של אודיו דיגיטלי שנותן איכות טובה יותר לסאונד. בכל מקרה איך מחברים אותו לרמקולים ולאיזה ציוד הוא מתאים אז שוב, סליחה מראש על הבורות ותודה מראש לכל מי שיוכל לענות לי . אתם ממש אחלה של פורום

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by Iftahbz,

שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Kopatch,

טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by bneli,

נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 ‏ LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Nasok,

חג שמח לכל חברי הפורום, לפני שבוע קניתי את הטלוויזה Philips 40PFL6606H ממש מרוצה ממנה הבעיה היחידה אני רוצה להוציא ממנה את המקס' אז יש אולי איזה מדריך או משהו שמסביר אך אני בוחר צבעים מתאימים ופונקציות אחרות שיוציאו מהטלוויזה הזאתי את המקס'? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by kabesar,

שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות סאונד בר של JBL דגם SB350 ,לדגם הזה יש יציאה של HDMI ARC,אופטי, חיבור 3.5 אוזניות. את הסאונד בר אני רוצה לחבר לטלוויזיה של HISENSE דגם 40D50. הבעיה שלטלוויזיה אין חיבור ARC תומך ולא יציאה אופטית יש רק יציאה של 3.5 , ו-RCA שזה פחות רלוונטי. השאלה האם אוכל לחבר את הסאונד בר בדרך כלשהי ,או לחפש דגם אחר ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by idoleff,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by ori-silver,

א.יש איזה שהוא אתר אמין להזמנת כרטיסי קול מח"ול? ב.מה בדיוק המיסוי שיהיה על כרטיס כזה? ג.במידה ומביאים לי כרטיס מקולקל מה קורה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.