אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי לקחת אתה ה X530 במחיר שלהם יש משו שיותר טוב מהם? השימושים הם משחקים ומוזיקה וסרטים אני רוצה איכות ואני גם שם איזה כרטיס קול ככה ב 150 שקל בערך איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב,אז לעצת דיוויד*מספר כלשהוא* חח,אני פותח ת'רד נפרד לגבי ההתלבטות שלי. השימוש העיקרי שלי ברמקולים יהיה סרטים ומשחקים,ופחות למוזיקה,אבל הם בהחלט ישמשו גם למוזיקה מדי פעם. איזה סט משניהם עדיף? חיפשתי כל מיני השוואות בין שתי המערכות אבל לא ממש מצאתי...רק ביקורות נפרדות. תודה מראש על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט מאוד... המחירים כמעט זהים. שמעתי שהאיכות של הx530 יותר טובה, משהו יכול לתת דעה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? אני צריך מערכת 2.1 טובה (על תמליצו על 4.1 אני מוגבל מבחינת מקום...) ושקלתי ליקנות את זאת כי אני יודע שה z 540 מאוד טובים ואלה בעצם אותו דבר... יש משהו יותר טוב? (inspire אולי?) תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהן לבין ה 5500 ואיך ראבק המחירים בארץ פי 2!! גנביםםםםםםםםםםםםםםם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121133 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5037 וזה עוד המחיר הכי זול בזאפ!! מה ההבדל בין ה 5450 לבין ה5500? ואיזה אתר יש שעושה משלוחה לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הz-5500 והאם למישהו מהאתר יש את הרמקולים האלו והוא יכול לספר לי עליהם..... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עושה רושם ש- Z-5500 הגיעו לארץ והחנויות מתחילות לשווקם במחיר של כ-2700 ש"ח (נמכרו בכ-2100 לפני כחצי שנה). הגיבו בדיון זה, אלו שמביעים עניין בקניית הרמקולים במחיר שפוי יותר. אני מניח שככל שיותר אנשים יהיו מעוניניים, ניתן יהיה להשיג מחיר טוב יותר. מדובר בנסיון ראשון שלי בארגון קנייה קבוצתית, ואשמח לטיפים בפרטי מבעלי נסיון בעניין (דנדן) ________________________________________________________________________________________ עדכון 04.12.09 התקבלה הצעת מחיר, עבור 6 יחידות זמינות במלאי, הזולה מהמחיר המוצע בחנויות. עם זאת, ההצעה יקרה יותר מהמחיר בו נמכרו הרמקולים לפני מספר חודשים. (בחו"ל הרמקולים עולים 350$, אם ממירים זאת לשקלים בתוספת מכס - 35%! שנועד להגן על יצרני הרמקולים המק…
-
- 39 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שוקל (עם הסתייגות מהמחיר) לקנות מערכת זו בעיקר לסרטים, אך גם למוזיקה ומשחקים. 1. יש לי כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית עובדת (את האנלוגית שרפתי ) בלוח אם בן כ-5 (ראו מפרט). האם הרמקולים יעבדו בצורה טובה עם הכרטיס הנ"ל? בפרט, ראיתי שיש להם תמיכה ב-DD ו-DTS, האם זה אומר שבמשחקים הם אלו שיבצעו את הקידוד ואני אשמע סראונד אמיתי? 2. האם סרטים עם קידוד סאונד AC3 ישמעו בסראונד? (ביציאה האופטית) 3. כרגע יש לי ATP3, כאשר לכל רמקול יש 3 אלמטים, ב-5500 ראיתי שיש להם רק אלמנט אחד. האם במוזיקה ואף סרטים לא תהיה ירידה באיכות כתוצאה מכך? 4. מיקום - האם העסק יעבוד כמו שצריך, אם אני אהיה קרוב יותר (במעט) לרמקולים הקדמיים, מאשר לאחוריים? 5. האם יש מערכת 5.1 עדיפה בתקציב של כ-2.5K, או ל…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
(*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשקה נפשי בקניית רמקולים Logitech Z-560 4.1! - בארץ רמקולים כאלה עולים בסביבות ה-2000 ש"ח. - חיפוש קצר ב-eBay מראה שניתן לקנות אותם חדשים סגורים באריזה ב-81$ (דהינו 385 ש"ח!) אני חסר נסיון לחלוטין בהזמנת מוצרי חשמל מחו"ל... ??? כיצד המשלוח מועבר אלי? כמה מס' ילקח ממני על המוצר? כמה יעלה לי המוצר בסופו של דבר? (בלי ספק הרבה מעבר ל-385 ש"ח!) האם בכלל כדאי להזמין אותם מ-eBay או להימנע מהסיכון ולקנות אותם בארץ? נ.ב. בבקשה לא לענות בתגובות כמו "למה אתה לא קונה את XYZ", או "זה רמקולים גרועים", השאלה היא לגבי ההזמנה גרידא.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-