אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחותי מתחתנת עוד כמה חודשים, וחשבנו לשים על הנייד שלי את כל השירים כרשימות השמעה בווינאמפ וככה להשמיע. אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר מחשב לרמקולים של המערכת הגברה?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה חשבתי על רכישת MICROLAB SOLO6C, רציתי לשאול עד כמה הם מומלצים מבחינת איכות סאונד ומאיפה ניתן לרכוש את הרמקולים בגירסא החדשה (3 כפתורי שליטה מובנים ברמקול במקום בשלט) תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי אולי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב שתומך ב5.1 , קראתי פה איפה שהוא שיש גירסה מיוחדת שתומכת בזה ? הוא קונה איתו xps 510 הוא שמע אותם אצלי וישר הוא שאל כמה הם עולים . אין לו תקציב לרמקולים טובים והוא לא מאוד בררן עד עכשיו היו לו רמקולים מלפני איזה 5-6 שנים שהיה p1 :lol: והוא רוצה 5.1 .
-
חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שיחות רבות עם מנהל הפורום סקורפיון, הבנו שחסר לנו משהו בתפיסה - מגבר. מגבר שנמכר כמגבר 'נטו' יהיה מינימום מאוד חזק ואיכותי, ויעלה מינימום 1000 שקל. לעומת זאת, ראינו במערכות רמקולים למחשב מגברים פשוטים, וזולים מאוד, שלא נמכרים בנפרד, לאחר חיפושים לשרטוט למגבר קטן, מבוסס LM387, שאפשר 'להניע' בבטריות, העלינו חרס בידינו, אנא, כל מי שיש לו רעיון, תרשים, הערה חשובה, או מדריך, אנא פרסמו. (אנא, בלי ספאם, בלי ויכוחים סתומים וכו..)
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מצליח להכניס שירים לנגן דרך התוכנה JETSHELL, רואים אותם, הם תופסים מקום והכל. עכשיו שאני פותח את הנגן חלק מהשירים לא נמצאים ברשימה הקבצים שלא נמצאים הם קבצים שהסיומת שלהם היא .m4a מישהו יודע מה לעשות? :'(
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות כפתור בערך ב 350-400 ש"ח הייתי מעדיף לא יותר אבל אם יש משהו ממש שווה אז אני פתוח להצעות, in-ear יכולות לבוא בחשבון אבל אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודע אם יהיו לי נוחות... כרגע יש לי sennheiser px200 שאני לא הכי מרוצה מהם, חסר לי משהו בעומק של הצליל, שמעתי שצריך לפתוח אותן.. מישהו יודע מה זה אומר והאם זה נכון? בכל מקרה השימושים יהיו בעיקר שמיעת מוזיקה מהמחשב, מנגן H340 של iRiver או בריצה/הליכה עם הסלולרי - אז חשוב שיהיו נוחות, שירים באיכות גבוהה יחסית, לא Lossless אבל 192-320 לרוב, בסגנון של רוק מלודי/כבד, טראנס/האוס וקלאסי... תודה רבה על העזרה וחג שמח...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר שמע בIEM החדשות האלה אז שיפרט איך הם הCX300 יש לי כרגע סנהייזר 497 שאיתם אני שומע בבית ולפעמים גם מחוץ לבית עם הH320 אבל זה נראה די דבילי והם לא ממש קומפקטיות. חשבתי לקנות IEM לשימוש מחוץ לבית והגעתי לסנהייזר האלה. איך האיכות שלהם תהיה ביחס ל497 שלי, צפויה פה נפילה משמעותית או שהם יהיו באיכות דומה למעט הFEEL שכמובן משתנה מאוד בין 2 הסוגים האלה; שווה להשקיע בהם 250 שקל\ אם יש פה מישהו עם הCX300 אחרי BURN-IN יהיה נחמד אם הוא ירשום פה סיקור קצר או ישווה אותם עם אוזניה בגודל מלא כדוגמת ה497 תודה, חיים
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)! אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת... http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1 הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת. ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ? ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף אני מפסיק להזיל ריר על הודעות של אחרים וגם אני מפנק את עצמי במערכת חדשה. שימוש: מוזיקה (סטריאו בלבד). מקור: בינתיים מחשב עם M-Audio Audiophile, בעתיד נשקיע ב-CD טוב. תקציב: 7K (גמיש...) להכל: מגבר אינטגרייטד + זוג רמקולים מדפיים + סטנדים טובים + כבלים. כנראה שאני הולך על חדש, ולא יד שניה. איזה שילובים טובים הייתם ממליצים ללכת ולשמוע?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באוזניות in ear של shure מדגם SE215,ולמרות שאני די מרוצה מהן אני מעוניין לשדרג. מה ההמלצות שלכם לאוזניות במחיר הנקוב למעלה שיהיו יותר טובות מאלו שברשותי כרגע? אני לא מעוניין מנגן איתן,רק שומע מוזיקה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש נגן בעל אחסון של כ5GB שיהיה הכי משתלם שאפשר. אני לא אאודיופיל, אני לא מתעניין בסרטונים או תמונות במכשיר (אם זה דורש תוספת מחיר) ולא גימיקים נוספים מעבר לנוחות שימוש. אין לי מגבלות מחיר מוגדרות אבל נראה לי ש1200~ די יספיק בינתיים שמתי לב לIRIVER H10, ZEN MICRO ו RIO CRABON מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-