עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zam,

היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Blah?,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב ). אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG. אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות. אשמח להמלצות, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. התחדשתי לפני כמה ימים ב YES MAX HD + VOD TOTAL בנוסף יש לי מערכת חמודה של NEON 5.1 ערוצים שעלת לי ממש זול ונרה לי שיכולה להטחרות בהרבה מהמערכות של הרמקולים בסטייליסטים שמוכרים היום למערכת יש רק כניסות בננות כמו כול מערכת באזור המחירים שלה הממיר של YES יכול להעביר 5.1 ערוצים רק דרך HDMI אבל יש לו רק חיבור אחד כזה והוא מחובר לטלוויזיה אז זה משעשיתי לקחתי את שני יציאות סאונד (2.0 לבן ואדום חיבור פשוט ) וחיברתי אותו למחשב בתור קו נכנס ואת המערכת חיברתי למחשב עכשיו יש לי שליטה על הסאונד של הממיר דרך המחשב אבר רק 2 ערוצים :-\ יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את ההמרה והפיצול לכול רמקול ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by solidus,

חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by sheffi9,

השימוש יהיה לגיימינג אם זה משנה. הדרישות:יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. באחת המערכות עריכה שלי,עובדים גם בין היתר על סאונד. יש לי זוג מוניטורים מעץ,עם וופר 6 אינץ, אני רוצה לחבר למחשב בתקציב נמוך וסביר. חשבתי לקנות רסיבר משומש, אבל נראה לי שרק הגודל שלו על השולחן יהיה מעצבן. יצא לי לראות את אלה, יוצא 80 שקל עם משלוח- http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Class-T-Amp-Mini-Stereo-Amplifier-20WX2-/170568329334?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b6aa2876 או זה: http://cgi.ebay.com/LEPAI-Audio-Amplifier-200W-200W-Hi-Fi-Stereo-Car-AMP-/190466762724?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c58b427e4 שלא הצלחתי למצוא הבדלים חוץ מהגודל. נראה לכם מסוגל לדחוף זוג רמקולים מוניטוריים ?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by amitbl,

חייב לשתף אתכם: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 תהיתי אם מדובר בחיקוי או בדבר האמיתי, אבל הזמנתי בכל זאת כי זה בסה"כ 12 דולר. מקסימום הוצאתי 40 שקל על אוזניות לא משהו... קיבלתי ביום שישי האחרון והתחלתי לבחון... על סמך זה: http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/494818373.html עושה רושם שהמוצר שנשלח אליי הוא אכן אוזניות מקוריות. אני חייב לציין שב10 דקות הראשונות שהקשבתי לאוזניות האלה (במחשב עם כרטיס קול מובנה מלפני 4 שנים) לא הייתי בטוח כ"כ שמדובר בדבר האמיתי בגלל טווחים קטנטנים שהיו מעט צורמים לעיתים, אבל מאוד מהר האוזניות "נפתחו" והצליל נשמע חם, מדוייק, ונעים להפליא. לאחר כשעתיים חיברתי אותם למחשב החדש שלי, גם הוא עם כרטיס קול מובנה אבל חדש וטוב…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by shalomelbe,

שלום, זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח. יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה: Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג. אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ) כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות. הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה) אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי. בתודה, שלום. עריכה: האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by itsik1231995,

מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shainov,

שבוע טוב, רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם? רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Pc_freak,

יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by guy_intel,

שלום, אני מעוניין להוציא סכום של כ-4-5K ש"ח על תצוגה עבור סרטי HD. במחיר של טלויזיית "42 אני יכול לקנות מקרן ולהינות ממסך של יותר מ-"150. מדוע רכישת מקרנים אינה פופולרית ? מדוע כאן בפורום כמעט ולא מדברים על מקרנים ?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. חשבתי ללכת על אחד מהבאים: MicroLab X-13 Philips SPA5300 MicroLab FC661 SonicGear EVO8 JBL CREATURE 2.1 Logitech Z4 Creative GigaWork T20 II או Creative GigaWorks T20 (מישהו יודע להגיד מה ההבדל חוץ מהצבע?) Logitech Z520 Altec Lansing VS2321 Logitech Z10 בניתי את הרשימה על סמך מחיר (בין 400-800 ש"ח) מראה חיצוני וביקורות של המוצר... מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מהרשימה הזו? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by tal7420,

שלום, היה לי מחשב ישן בו חיברתי אוזניות ישירות לרמקולים, ושמעתי מצויין.... כעת יש לי מחשב חדש..... כשאני מכניס את אותן האוזניות לאותם הרמקולים הסאונד פשוט יורד בצורה דראסטית לרמה שהן לא כל כך מועילות.... כן, חיברתי גם ישירות למחשב....שמעתי גם בצורה הזו גרוע.... כן, חיברתי אוזניות אחרות...שמעתי בהן סבבה.... זה פשוט כאילו הכרטיס קול החדש של החליט שהוא שונא דווקא ת'אוזניות האלה...פשוט כך....אין שום הגיון במה שהולך פה... האוזניות ישנות, של סוני, לא יודע דגם... עכשיו גם אם הבעייה היא בחוסר הכימיה או אלוהים יודע איך אני אקרא לזה, בין הכרטיס קול החדש לאוזניות, אז מאיפה אני יודע שאני לא אקנה אוזניות חדשות והוא לא יסתדר גם איתן? ועברתי בין חנויות ואין אופצייה להחזיר אוזניות....כלו…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by itsik1231995,

יש לי מערכת קולנוע בבית אבל אני כניראה לא יהיה בבית הזה ואני עדיין רוצה לישמוע מוזיקה באיכות גבואה ... המערכת שיש לי היא HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS ואני מבסוט מהם אבל אני כניראה לא יהיה מספיק בשביל לשמוע אותם ואני לא יכול להעביר אותם כול יומיים אז אני צריך רמקולים + רסיבר המערכת הקודמם עלת לי הרבה 3500 שח ... אני מתלבת בן מערכת 5 ערוצים או רק 2 (סהב וואפר לא חייב כול עוד זה לא רמקול סיילנטים) אבל אני צריך משהוא ברמה טובה תודה ...

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. חברת הרמקולים היא: DOME דגם: KA325 Impedance: 6 Recommended amp.power: 10-120W RMS Freq response: 65Hz-20000Hz Sensitivity: 88db +-2db כתוב שהם יוצרו בארה"ב. ד"א רמקולים מעץ. חיפשתי מדריכים לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל, אולי אתם תעזרו לי ? אה ועוד משהו אפשר גם מגברים יד שנייה שחכתי לציין שאני בעיקר שומע מוזיקת טראנס, כך שברמקולים האלו אני לא הולך להתשמש בשביל סרטים.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. היא עלתה לי 3600 אלף שקל לגודל 42 קניתי מהיי פי מערכות שמע מכיר רגיל 4500 שלמתי בממזומן בגלל זה עלה ככה והיי פי אמר לי שזאת טלוזיה FULL HD אין לו סיבה לשקר ? קראתי קצת חומר עליו באיטרנט וכתוב שמם שהדגם הזה LG LH22RC FULL HD

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. לפני כמה חודשים נקרע לי הכבל בAKG K430 שלי, ומצאתי להם תחליף באיזה Buttonים של סוני שמצאתי זרוקים בבית. השבוע גם הכבל שלהם נדפק, והחלטתי שהגיע הזמן לעשות משהו ולקנות אוזניות איכותיות חדשות. מבחינת הצרכים שלי: - אני שומע מגוון די רחב של מוזיקה: רוק, בלוז, קצת מטאל (לא כבד מדי), אינדי, אלטרנטיב, אלקטרוני ועוד, ככה שאני צריך אוזניות מגוונות. - אני ממש לא מסתדר עם in-ear, ומעדיף שהאוזניות יהיו headphones, ספציפית אני אוהב on ear כמו הK430. - רוב הזמן שאני עם האוזניות זה על אוטובוסים, בנסיעות, או בעבודה, ככה שאני שכמה שפחות דליפה = יותר טוב. - בגלל שאני נוסע הרבה ניידות זה גם פאקטור חשוב, אבל פחות קריטי (לא חובה שהאוזניות יתקפלו אבל זה יכול להיות נחמד) - עוד משהו נורא חשוב לי …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Jormungandr,

הציעו לי את האזניות משומשות ב- $465. האם הן הבחירה הכי טובה בכסף הזה? אין לי אפשרות להאזין להן כי הן בחו"ל. לפי ביקורות המגבר של אותה חברה ב-170$ מומלץ, האם הוא גם הבחירה הטובה בהשקעה הזאת? HiFiMan HE5 : http://www.headfonia.com/hifiman-he-5-first-impression/ Hi-Fi Man EF2A : http://www.amazon.com/Hi-Fi-Man-EF2A-Tube-Headphone/dp/B004357WL8/ref=cm_cr_pr_product_top אני מאזין 50% לרוק, 50% לקלאסי...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. המחיר לא רלוונטי

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. שלום לכולם, הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי (JBL Creature III) קיבל סדק בקונוס, מה שמכריח אותי, לשמחתי או לצערי ;D , לקנות רמקולים חדשים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בסט רמקולים שישרת את המטרות שלי הכי טוב: אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר, 2.1. השימוש העיקרי הוא למוסיקה (אלקטרוני, ווליום גבוה-גבוהה מאוד ברוב הזמן). שליטה מרחוק אופציונאלי אך לא מחייב (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 1200 שח אני חושב שזה מספיק למערכת סאונד למחשב. חריגה קלה לא תשפיע על ההחלטה למקרה שלמישהו יש הצעה לסט מעט יקר יותר. הערה: ה JBL CREATURE היו חלשים מדי לטעמי ולכן אני מחפש מערכת במחיר גבוה יותר ע"מ לקבל מוצר חזק יותר, הן מבחינת עוצמת ווליום ואיכות סאונד. אשמ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני יודע שיש את הקטע של האחראיות שאם נשרפים הפיקסלים אז מקבלים ישר טלוויזיה חדשה אבל מה קורה אם נגמרת האחראיות ... ברמה העקרונית מה אמור להחזיק יותר זמן ויותר נדיר שיישרף לו פיקסלים?? ואם אפשר לדעת למשל כמה זמן +- אמורה להחזיקה טלוויזיה...

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים