עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gal_il50,

יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by 12345,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by galigola,

איך הרמקולים האלה? אני מעוניין עכשיו רק ב-2 האם אפשר לחבר רק 2? (בעתיד אני רוצה 4)-ז"א האם הא מתחברים בחיבורים מהירים או שהכבלים לא יכולים להתפרק מהם?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Sol@rWind,

האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Liquid,

אני צריך מידע ממישהו ששמע את שתי המערכות האלו. בכל מקרה, ההבדל בעוצמה בין שתיהן הוא הבדל גדול ומשמעותי לשמיעת מוזיקה? אל תתיחסו לנושא הסראונד ..

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by Liquid,

אני צריך לשמוע דעות מכל בעלי הATP3 כאן. כל מי שיש לו את המערכת, אז אני מבקש שתתנו לי קצת רשמים - האם אתם מרוצים מהעוצמה, הבאס, האיכות והכל. וגם לשמוע על החסרונות כמובן. אני ממש לחוץ בעניין העוצמה .. שמעתי בערך את הרמקולים האלו, אבל אני חייב גם דעות של אנשים. עוצמתיים? או מתחילים לעשות כבר בעיות כשרוצים להתחיל להפציץ? (הכל יחסי, אגב..) תודה לכל מי שיענה. אני רוצה להיות בטוח שאני עושה החלטה נכונה, לכן השאלות.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by KRS1,

קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by INFERNO,

אני רוצה להעשיר את הידע

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Athlon-WINGS,

שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן להעביר קבצי MP3 לתוך ה MiniDisc, חיפשתי תוכנות, ועדיין לא מצאתי. הוא מחובר דרך כבל USB למחשב, מערכת הפעלה XP, ושום דבר לא מופיע ב My COmputer כשמחברים. המינידיסק הוא Sony MZ-R700 ואין שום תוכנה או דיסק (התקנה) שבא עם המינידיסק. אה ו...הדרייברים שלו מותקנים. איך לעזאזל אני מעביר Mp3 לתוכו??!! (בלי להקליט) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^_^,

שמתי לב ש-TDK מייצרת גם רמקולים למשל מוצר זה בשמו tremors150 יש לו עיצוב לא רע... האם הרמקולים (בכלליות לא רק אלה) שלהם טובים?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alienboo,

shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם יש ליSound Blaster Live Value והתקנתי את הדריויר האחרון של ה-xp והוא אומר שמה ששם הכרטיס הוא Sound Blaster Live D800 מה זה בדיוק אם אני קניתי את הכרטיס Sound Blaster Live! Value מישהו יכול להסביר לי גם מזה ה-Value הזה ???

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. שלום, ברשותי 2 רמקולים וסאב וופר מתוצר LUXEON. (הדגם: EB 2.1). בנוסף לכך, יש לי את המסך IIYAMA vision master 454 "19. האם ישנה דרך לחבר את הרמקולים של המסך כך שיעבדו ביחד עם שני הרמקולים האחרים (הם מחוברים ביציאה הרגילה)? דרך אגב כרטיס הקול שלי הוא LIVE! value 5.1 . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shaulking,

מהו השיר הטוב ביותר של השנה?

• 67 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Or ei,

אני רואה שהמחיר שלהם בחו"ל הוא איזה 1700 שקל ונראה לי מאוד שווה אבל האם לקוחים עליהם מכס? יש למישה ניסיון עם ייבוא של רמקולים ?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by amir.o,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (ga 8ie 533 ) כל כמה שניות יש עצירה למשך שנייה או שתיים ואז הסאונד ממשיך זה קורה בכל התוכנות (ווינאמפ, משחקים,רדיו דרך האינטרנט ) ניסיתי להתקין את הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר למישהו יש עצה ? עריכה : הסרתי את הדרייברים של כל מה שקשור לסאונד והתקנתי שוב,כרגע הסאונד עובד .

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. הייתי רוצה לתיתנו לי עזרה ותייעצו לי לגבי כרטיס קול, אני מתלבט בין CRATIVE AUDIGY EX לבין CREATIVE AUDIGY ה-PCI מה יותר כדאי לי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RawSteel,

does anmy 1 has it? any 1 has ever heard it maybe? i wanna buy it for the new pc i dont have speakrs aspecialy for the pc,u know - creative 4.1 etc.. in have a reciver with 4 speakers and sub that's how i used to hear music/games/mp3 in the old pc. i read some articles about the GTXP but i wanna know for real. thanks ahead 8) Edit : 1 more thing my sub is preaty old do u kow any place i can get second hand ? maybe buy a new 1 that will do the job? thx again.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים