עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. טוב כנראה יש פרדוקסים לא קטנים בIRAA שנלחם קשות בפיראטיות של המוסיקה, עד כדי כך שהיו"ר שלהם משתמשת בנגן אייפוד ובעצם משתמשת בפורמט הMP3 שלקח את הפיראטיות צעד ענק קדימה 8) , ואני שואל איפה הדוגמא למשתמשים ואיפו הטקט ... הנה קישור.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by kyyle,

שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gal_il50,

יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by jackass,

מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lover323,

שתהם מערכות 5.1 פלוס מינוס אותו מחיר (900 שח) יש דעה חד משמעית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lior_biznosi,

שלום לכולם ! קראתי את הביקורות למערכות הסאונד ,ועושה רושם שה-Aztech AMS 5.1 היא מערכת לא רעה במיוחד : השאלות שלי הם; 1. מהם הרמקולים הנחשבים ביותר היום ? (ואם יש לכם קישור לביקורת אשמח לקבל אותו). 2. האם חיבור של רמקולים כאלה נגיד במקום מערכת קולנוע ביתית יעיל במשהו ? אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by 12345,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gryffin,

יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by JAMOOS GADOL,

חבר שלי (אור מ. "המחשב המפלצתי") סיפר לי שיצא ADD ON חדש ל iPOD שמתקין על האיי פוד הרגיל, ושומעים רדיו FM מישהו יכול להביא לי פרטים בבקשה על זה? זה די דחוף

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by galigola,

איך הרמקולים האלה? אני מעוניין עכשיו רק ב-2 האם אפשר לחבר רק 2? (בעתיד אני רוצה 4)-ז"א האם הא מתחברים בחיבורים מהירים או שהכבלים לא יכולים להתפרק מהם?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Sol@rWind,

האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jcs,

איזה נגן נייד כדי לקנות ואיזה סוג? (CD MP3, HD MP3, MINIDISC וכו') ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Dadude,

המקרה הוא כזה , יש לי נגן MP3 איכותי של תומפסון , אבל לצערי הוא בא בלי שלט .... אני רוצה לדעת עם שלטים נמכרים לחוד ואיפה בארץ אפשר לקנות אחד , עדיף כמה שיותר זול... אבל לא משנה. האם שלט של נגן אחר יעבוד עם הנגן שלי? בקצרה ... איך אני משיג שלט לנגן שלי? תודה מראש .....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Liquid,

אני צריך לשמוע דעות מכל בעלי הATP3 כאן. כל מי שיש לו את המערכת, אז אני מבקש שתתנו לי קצת רשמים - האם אתם מרוצים מהעוצמה, הבאס, האיכות והכל. וגם לשמוע על החסרונות כמובן. אני ממש לחוץ בעניין העוצמה .. שמעתי בערך את הרמקולים האלו, אבל אני חייב גם דעות של אנשים. עוצמתיים? או מתחילים לעשות כבר בעיות כשרוצים להתחיל להפציץ? (הכל יחסי, אגב..) תודה לכל מי שיענה. אני רוצה להיות בטוח שאני עושה החלטה נכונה, לכן השאלות.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by KRS1,

קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by INFERNO,

אני רוצה להעשיר את הידע

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by frodo,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alienboo,

shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ^_^,

שמתי לב ש-TDK מייצרת גם רמקולים למשל מוצר זה בשמו tremors150 יש לו עיצוב לא רע... האם הרמקולים (בכלליות לא רק אלה) שלהם טובים?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים