עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PuG3o6,

שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מחפש נגן מוזיקה פשוט ביותר שישמש איש מבוגר.. אני צריך נגן פשוט, שיהיה ניתן להטעין לו שירים (או MP3 או דיסק) אבל שיהיה פשוט לשימוש, הכוונה היא שיהיו פשוט 4 לחצנים: play, stop, vol+, vol- w עם חיבור לאוזניות. זאת משום שהאדם שישתמש בו הינו אדם מבוגר, שאין ביכולתו להפעיל מכשירי MP3 / דיסקמנים רגילים.. אני רוצה שהשימוש בו יהיה פשוט ביותר.. פשוט לוחצים play והשיר מתנגן מאיפה שהפסיק לאחרונה.. והשירים שנמצאים על הנגן פשוט ירוצו אחד אחרי השני בלופ. אה ולא חובה שהוא יהיה נייד, כלומר עדיף חיבור לחשמל. אשמח גם להמלצה לאוזניות (בשום פנים לא inear) שיכולות להתאים.. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by atomic rooster,

אני רוצה לקנות בקרוב רמקולים שלהם למחשב, וההסכם שלהם לאחרונה עם HP (חלק מהניידים שלהם מגיעים עם ספיקרים שלהם) גורם לי לחשוב שהם חברה טובה. יש למישהו מושג ? :-*

5. אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה דרך מכשיר פלאפון (Galaxy S2) בעיקר לרוב מוזיקת ג'אז , רוק ,עברית אבל מדי פעם פופ R&B וקיצר מגוון רחב.... אטימה ונוחות מרבית יכל לעזור את האוזניות אני קונה מחו''ל אז מחיר 500ש''ח = 100יורו = 130דולר..... כמו כן עיצוב נעים לעין יבורך בחיפוש קל ראיתי את הsony v55 שמצאו חן בעניי ואשמח לקבל חוות דעת עליהם או חלופה טובה יותר תודה על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nucleo,

סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Nirkaw,

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Shadow223,

שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by pufipumba,

היי, מחפשת אוזניות אלחוטיות (כדי שלא יהיה מה ללעוס), עדיף עד 300 ש"ח, לשימוש שנע בין גיימינג לשיחות VOIP (כלומר, לא יזיק גם מיקרופון מובנה). אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by BigBrownBalls,

מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  12. אז ככה יש לי מגבר לא הכי להיט של פיוניר דגם 418 אם אני לא טועה אבל רמקולים של ימאהה NS-10 וסאב של קליפש סנטר של אינפיניטי ורמקולים אחוריים של ארמן לפי מה שראיתי הכרטיסי שלי מוצאי במקס 48000hz אני ארגיש את הבדל ב192000hz בכרטיס קול חדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by tomer512,

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן שיהיה רמקולים במחשב, אז אני מחפש משהוא פשוט,ביתי. שאני אוכל לשמוע בו מוזיקה ומשחקים אני לא יודע מה המחירים של רמקולים אז תביאו לי מה שאתם חושבים. וד.א. שלא ייהרס אחרי איזה חצי שנה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  16. אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by eagle1,

שלום לכולם, אני חדש כאן והתרשמתי מאוד מהאתר, מהאנשים והתגובות העוזרות והתומכות ומהחומר הרב שיש לי ללמוד כאן. אני חובב מוסיקה וחייב לשמוע באיכות. קיבלתי המלצה לגבי רמקולים של ALTEC LANSING מדגם FX6021. ורכשתי אותם בדיוטי פרי (במחיר זול לעומת המחיר בארץ 200$ לעומת 1300 ש"ח). שמעתי אותם בחנות אבל זה לא הספיק וגם היה רועש שם. כשהגעתי הביתה גיליתי שהרמקולים שאני קיבלתי שרופים וארוזים מחדש. הנציגה של סקאל הצליחה לדאוג שיחליפו לי אותם והיבואן אמור ליצור עימי קשר. אגב, רק אציין שהשירות של סקאל יותר ממצויין ושאין בכוונתי לפגוע בהם אלא רק לספר מה הביא אותי להתלבטות. עכשיו בינתיים אני מקבל המלצות שונות על רמקולים כמו AUDIO ENGINE שהם יותר יקרים וגם על עוד זוג של ALTEC LANSING מדגם…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הבנתי שיש מתאם WIDI. האם ישנה אפשרות אחרת לפני רכישת המתאם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lavi1172,

תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

25. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.