אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מספר קבצי Windows Media Audio Lossless על המחשב, והנגן שלי לא תומך בפורמט זה. לעומת זאת, הוא כן תומך בפורמט FLAC. הייתי שמח לקבל המלצה לאיזו תוכנה שממירה WMA ל-FLAC. תודה מראש, גיא.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי מתחתנת עוד כמה חודשים, וחשבנו לשים על הנייד שלי את כל השירים כרשימות השמעה בווינאמפ וככה להשמיע. אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר מחשב לרמקולים של המערכת הגברה?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה שאלות לי אליכם: 1. האם שינוי של H-10 אמריקאי לאירופאי מאט מאוד את המכשיר? (עם יש מי שהחליף, אני אודה עם תגידו ) 2. האם שווה לקנות את המכשיר במכירו הנוכחי? (1350 ש"ח לאמריקאי, 1525 ש"ח לאירופאי) 3. האם יש אחריות בילאומית במידה ואני קונה את המכשיר בחו"ל? תודה רבה רבה רבה לעונים
-
- 95 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הביאו לי את הרסיבר הזה: Sansui RZ-3700AV ואני לא מוצא עליו שום פרטים? מישהו מכיר את הרסיבר או את החברה? איך הרסיבר הזה? מישהו יכול למצוא פרטים עליו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני יוצר מוסיקה כמה שנים בתכנות מחשב ולאחרונה החלטתי להשתדרג במקלדת שליטה וכרטיס קול. הסתובבתי סביב עצמי ברשת וחיפשתי כרטיס קול, אין לי מושג בנושא ונזכרתי באתר המצויין הזה.. אילוצי תקציב: אז אני מחפש כרטיס עדיף חיצוני, עד 800 שקלים ולא איכפת לי יד שניה אז קחו בחשבון שהצעה של כרטיס יקר מ800 אפשרית במידה ואני אמצא אותו ביד שניה. אילוצי שימוש: כמו שאמרתי, הכרטיס נועד להקלטה בתכנות מוסיקה ונגינה על מקלדת השליטה. חשובה לי האיכות וההפחתה של ה latency עם השימוש במקלדת. אם כבר אני כאן, אני לא יודע אם זה המקום אבל אם מישהו מבין במקלדות שליטה אני אשמח 1.לקבל הצעה אם כדאי או לא, לקנות את ה M-audio keystation pro 88 כי בימים הקרובים אני מתכנן לקנות אותה ממישהו שמו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
רצוי מאוד שהן יהיו סטריאופוניות (עד כמה שהבנתי אין סראונד איכותי במחיר הזה) חשוב לי שיהיה בהם מיקרופון ,מאחר ואחד השימושים בהם הוא משחקים באינטרנט.... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מוריד מוזיקה מקלטות וידאו (באמצעות תוכנה שמקראת GOLDWAVE 506) למחשב ונתקלתי בשתי בעיות: 1. אחרי שאני מוריד את המוזיקה בWAVE המוזיקה מגיעה - לא תמיד אפשר לשמוע, בא לפעמים כאילו הוקלט בפול באס - א. האם יש תוכנה אחרת מומלצת ופשוטה לתפעול שאני יכול להוריד שיש בה אופציות עריכה פשוטות. 2. כשאני מרכיב את הדיסק ב- NERO יש בעיה של "פיץ" כל שיר מוקלט בגובה אחר (אחד נשמע נמוך אחר כאילו הגבירו את המערכת ) איך אפשר לפתור את זה ? 3. אני זקוק לתוכנה להוריד שרים מדיסקים למחשב - כרגע אני עובד עם "אודיו גרבר" - אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-