עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ido,

הצגת שמות שירים בעברית באיפוד.. פתרונות ? שמעות על משהו שאפל הולכת להוציא פונטים ? anything !?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. Started by TeaTime,

יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Snowolf,

היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by overload,

האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by frodo,

יש לי Z-650 וכרטיס קול שעל הלוח אם (לוח ג'יגבייט הדגם VAX),מהסאב יוצאים שני כבלים אז הכנסתי את שניהם למפצל ותקעתי במחשב. א'-למה אי אפשר לכוון את העוצמה של הסאב(כמו ברמקולים פשוטים של קרייטיב למשל ה-2.1 שיש לנו בבית במחשב השני)? ב'-לא נראה לי שאני שומע את הסאב טוב,האם זה בגלל שאין לי כרטיס קול אחר\נורמלי? כי אני מתכוון לקנות בקרוב כרטיס קול איכותי(או אודיג'י 2 או GTXP)

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  6. מישהו יודע אם יצא או הולכים לעשות מערכת סטריו שכמו שיש דיסק וקלטת יש פתח למיני דיסקים מה זה רעיון סבבה ברור שיש את החיבורים אבל זה יכול להיות יותר נוח בעתיד זה יהיה במקום הקלטות לא?

7. Started by gal_il50,

מה זה בדיוק THX והאם ה-Z560 תומכים בזה?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gshhar,

יש לי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט -VAX). אני רוצה לקנות AUDIGY 2,השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל\השינוי עם הכרטיס קול שעל הלוח ובין המצב עם ה-AUDIGY 2?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Spiritus,

סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by amir.o,

יש לי מין מגבר ישן +פטיפון ,רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו ליציאה של המידי בכרטיס קול ? האם זה אמור לעבוד ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by amir.o,

קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zolder,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נותן הפאנל שבא בנוסף לכרטיס קול,מה זה בדיוק ולמה צריך את זה כי יש לי 2 כרטיסים שאני מתלבט בניהם ושתיהם עם פאנל(Hercules Game Theater xp 7.1 Reviews -556NIS,CREATIVE AUDIGY 2- 865NIS).

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Jcs,

אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???

15. נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by INFERNO,

1. שיתקין מחדש דריברים 2. שינסה רמקולים אחרים 3 .שינסה כבלים אחרים 4. שיבדוק שיש הארכה נכונה 5.באיזה וינדוס הוא משתמש ומה המפרט ?

18. יש לי 1200 שקל, ברצוני לקנות רמקולים מדפיים (קדמיים). חשבתי על הורפדייל 2080, אני יכול לקחת אותם בחנות פיוז ב-1000 ש"ח במזומן. השאלה אם כדאי לי לשקול רמקול אחר בתקציב הזה או שללכת עליו ללא שום חששות. אחרי הכל למרות שאני מכיר את החברה ת הדגם הזה לא מכיר, לא ראיתי בשום מקום, לא מצאתי עליו שום דבר באיטרנט. העניין דחוף, אני חייב לקנות כבר את הרמקולים ! (אפילו היום אם יתאפשר לי)

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by the flying sanwich,

אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by INFERNO,

*בעיקרון האוזניות של קובי או האוזניות של פנסוניק הם באיכות קצת יותר גבוה *וכן האינספייר והאלטק יהיו יותר טובים מרמקולים ג'נרים *ולא הבנתי את השאלה האחרונה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  22. אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  25. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים